Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Shyvana

Příspěvekod SponErko » 23 čer 2015, 09:56 VIP

Shyvana
Obrázek
dračí žena


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Drakozrozená (Passivka)
Obrázek

Shyvanina hodnota brnění a odolnosti vůči magii je zvýšena. Tento bonus je dvojnásobný, když má Shyvana Dračí podobu.

Dvojkousnutí (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Při svém dalším útoku udeří Shyvana dvakrát. Základní útoky zkracují přebíjecí dobu Dvojkousnutí o 0,5 sekundy.

Dračí podoba: Dvojkousnutí zasáhne všechny jednotky před Shyvanou.

Shyvana při svém následujícím útoku udeří dvakrát. Druhý útok způsobí fyzické poškození. Bonusové poškození odpovídá Shyvanina útočnému poškození. Základní útoky zkracují přebíjecí dobu Dvojkousnutí o 0,5 sekundy.
Dračí podoba: Dvojkousnutí zasáhne všechny jednotky před Shyvanou.

Ohnivá aura (W)
Obrázek
Dosah: 325

Shyvana se na 3 sekundy obklopí plameny, jež způsobují každou sekundu magické poškození všem okolním nepřátelům, zároveň se jí zvýší rychlost pohybu. Rychlost pohybu se po dobu trvání kouzla postupně snižuje. Základní útoky prodlužují trvání Ohnivé aury.

Dračí forma: Ohnivá aura sežehne zem; nepřátelům, kteří přes zasaženou oblast projdou, je způsobováno poškození.

Shyvana způsobuje nepřátelům v okolí magické poškození za sekundu a po dobu 3 sekund se pohybuje rychleji. Shyvanin bonus k rychlosti pohybu se postupně zmenšuje. Základní útoky prodlužují trvání Ohnivé aury o 1 sekundu, maximálně o 4 sekundy.
Dračí podoba: Ohnivá aura sežehne zem, takže nepřátelům, kteří na ní stojí, bude způsobovat poškození.

Ohnivý dech (E)
Obrázek
Dosah: 925

Shyvana vyšle ohnivou kouli, která způsobí poškození všem nepřátelům, na které narazí. Na cíli zanechá oharky, které jej na dobu 4 sekund označí. Shyvaniny základní útoky vedené proti označeným cílům jim při zásahu způsobují poškození ve výši určitého procenta maximální hodnoty jejich zdraví.

Dračí podoba: Ohnivý dech ožehne všechny jednotky v kuželové výseči před Shyvanou.

Shyvana vyšle ohnivou kouli, která všem zasaženým jednotkám způsobí magické poškození a na 5 sekund na ně umístí debuff. Shyvaniny základní útoky, jež jsou vedené proti cílům s debuffem, jim při zásahu způsobují poškození ve výši 2.5 % maximální hodnoty jejich zdraví (max. 100 bodů vůči příšerám).
Dračí podoba: Ohnivý dech ožehne všechny jednotky v kuželové výseči před Shyvanou.

Sestup draka (R)
Obrázek
Dosah: 1000

Shyvana se přemění na draka a přeletí na označenou pozici. Nepřátelům, kteří jí stojí v cestě, způsobí poškození a srazí je směrem k cílové lokaci.

Shyvaně se každou sekundu pasivně zvyšuje hodnota hněvu, další 2 jednotky hněvu získá s každým základním útokem.

Aktivace: Shyvana se přemění na draka a přeletí na označenou pozici. Nepřátelé, kteří se jí dostanou do cesty, utrpí magické poškození a také budou odraženi směrem k místu, kam směřuje.
Pasivní efekt: Shyvana generuje každých 1,5 sekundy body hněvu. Základní útoky generují 2 body hněvu.


MYTOLOGIE


Shyvana, zrozená z nezvyklého spojení draka s člověkem, strávila celý svůj život hledáním, kam vlastně patří. Neustálé pronásledování z ní učinilo nebezpečnou válečnici a kdo se jí teď odváží postavit do cesty, musí být připraven čelit běsnící stvůře, jež se skrývá v jejím nitru.

Pro draky byla Shyvana zrůdou s nečistou krví a celé své mládí strávila na útěku před jedním obzvlášť fanatickým ochráncem tradic. Společně se svým otcem, kterého ostatní draci vyhnali, byli nuceni cestovat z místa na místo. Nikdy neměla žádný domov. Nesčetné boje a šarvátky v Shyvaně probudily nenávist a lačnost po krvi. Po letech strádání onen úporný pronásledovatel jejího otce zabil, sám však byl vážně raněn. Uprchl směrem na sever, aby se po boji zotavil. Zármutkem šílená Shyvana se vydala po jeho stopě zaslepená touhou po pomstě. Cestou narazila na skupinu lidí, kteří po onom ještěrovi pátrali také. Hleděli na Shyvanu se strachem v očích, jejich vůdce k ní však pokojně přistoupil. Představil se jako Jarvan IV., demacijský princ, a nabídl jí pomoc. Společně pak toho zákeřného draka, který zabil jejího otce, dopadli a skolili. Shyvana si nemyslela, že by tito muži měli šanci ten boj přežít, Jarvan se svým doprovodem však bojovali s takovou udatností, jakou by u lidí nikdy nečekala. V železe zakutí bojovníci dotlačili svého soka do kouta, kde mu Shyvana zasadila poslední úder a vyrvala mu srdce z těla. Když viděl Jarvan její bojové zanícení, nabídl jí místo ve své elitní stráži. Shyvana stále viděla v pohledech jeho ozbrojenců strach, ale toužila po nějakém skutečném domově. Jarvan si získal její důvěru, a tak jeho nabídku přijala a nyní bojuje v demacijské armádě po jeho boku. Její lidští spolubojovníci ji sice hluboce respektují, přesto si od ní však stále udržují odstup. Shyvana by princovi ráda oplatila jeho laskavost a nabídla mu kromě svého meče i všechny své dračí schopnosti; v koutku duše si však není jistá, zda strach, který z ní ostatní vojáci mají, není oprávněný.

„Drakům jsem už svou sílu dokázala. Co si na mě připraví lidé?“
-- Shyvana


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Shyvana
Ironscale Shyvana (750 RP)
Boneclaw Shyvana (520 RP)
Darkflame Shyvana (975 RP)
Ice Drake Shyvana (975 RP)
Championship Shyvana (Unavailable)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Shyvana

od Rumcajz » 23 čer 2015, 09:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník