Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Kopirka nickov z nášho klanu

Příspěvekod Mirusox » 23 čer 2015, 18:24

Čaute. Poprosím o pomoc. Na CS 1.6 rats a ostatné servery je kopirák celého klanu v ktorom som. Moje meno na ňom je S.H.I.E.L.D. Vanish a moje prvé meno bolo S.H.I.E.L.D. Vanish, Miru ! a to prvé meno okopíroval a kopíruje nicky celého klanu. Najskor kopíroval Ronie a teraz mňa. Celému klanu leze na nervy pretože naberá hráčov do klanu a to tie lamy... Spoznáteho tím že nema EVIP. Original Vanish čiže ja mám EVIP. Bol by som rád kebyže sa to s ním začalo riešiť.
Mirusox
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Kopirka nickov z nášho klanu

od Rumcajz » 23 čer 2015, 18:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kopirka nickov z nášho klanu

Příspěvekod GhostM97 » 23 čer 2015, 19:03

Tak jasně,by se to mohlo začít řešit,protože tento hráč nejen kopíruje nicky jak hráčů,tak i klanu SHIELD. Ale blokuje výtahy,stoupá na sprej, a také se naváží do hráčů SHIELDu a jejich rodin. Nahrávku sice nemám, ale jestli to je ten samý hráč,co myslím,tak by se to mohlo řešit. Jestli vážně je to ten hráč co myslím,tak ten už má na svém kontě několik banů za porušování pravidel(nadávky,blokování výtahu,sprej,...).
My name was Ghost. After one year in hell, I returned servers gamesites: with only one goal: To control the servers. But my old approach wasn't enough. I had to become someone else. I had to become something else. I had to become the Arrow.
GhostM97
Pokročilý
Pokročilý

Re: Kopirka nickov z nášho klanu

Příspěvekod Zesh » 23 čer 2015, 19:35 VIP

Keď porušuje pravidlá, natočte ho a dajte ho do tejto sekcie --> public-servery-f809.html
Na servery je možnosť si zarezervovať nicky. Admin nemôže hráča potrestať, že kopíruje Váš klan.

LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Gamesites.cz