I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Admini klesají .. :)

Příspěvekod MajkLias » 25 čer 2015, 20:58

zdarek lidičky , chci se zeptat zda je admin Smokeyy na serveru F5 nový anebo jen opravdu něčím sjetý...

Obejví se na serveru zadá určité příkazy a ještě k tomu ty které mají být v JB serveru .. -__- neodpoví na mé upozornění že tam má zřejmě cheatera a pak se odpojí a prostě čau .. :D jako trošičku jsem nepochopil co tím měl dotyčný za úmysl ale když už jdu na server činit se jako admin tak tam snad alespoň půl hodinky zůstanu, okoukám situaci hry když mě někdo na někoho upozorní tak se mi tím ještě víc prodlužuje čas který tam mám zůstat protože musím hlídat hráče, zodpovím otázky a podobné věcičky duležité které mám za úkol a pak až můžu jít dál :D

Upřímně se mi přestává líbit nečinnost adminů na serverech :) cheaterů je čím dál víc , a dobrých slušných hráčů čím dál míň slušní hráči se bud připojí k těm méně inteligentním a začnou dělat to co oni a nebo prostě přestanou hrát , a ti pitomci které to asi zřejmě baví lákají další lidi kteří cheatují jakkoliv a hra je samozřejmě na houbelec .. :) opravdu prosím ty schopné a zodpovědné adminy o to aby byli častěji na serverech jako je FUrien 1 a 5 ! :) děkuji ... MAjk
Nenávist stvořená nenávistí plodí jen další sploděnou nenávist stvořenou nenávistí ;) !
MajkLias
Amatér
Amatér

Admini klesají .. :)

od Rumcajz » 25 čer 2015, 20:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admini klesají .. :)

Příspěvekod noblemar » 25 čer 2015, 21:14

požádej si o ADMIN práva, když myslíš, že to zvládneš lépe. Nevíš co ho vedlo k odpojení třeba prostě jen padnul, nechtíc mohl dát jiný bind. Ono bude nejlepší napsat stížnost dát tam co tě napadne, nedodržet vzor který je nastaven.......

LOCK.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy