[Vyřešeno] Nové Pc-OS a Ovladače

Příspěvekod Toje » 30 čer 2015, 10:39

Ahoj,někdy v tomto měsíci si budu kupovat nové PC. V czc mi ho zdarma poskládají ale nainstalují mi i ovladače op. systém když sem si ho koupil s počítačem ? Pokud ne mám krabicovou verzi systému takže vlastně jen strčím cédečko a už mě to provede instalací potom tam strčím cdčko na zakladní desku atd. ? V jakém přesně pořadí záleží na tom ? Co všechno musím udělat a na co si mám dávat pozor?Vadí když to budu instalovat přes externí mechaniku ? Udělat si to sám nebo radši dát 650 a nechat si to udělat u CZC ?
Toje
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Nové Pc-OS a Ovladače

od Rumcajz » 30 čer 2015, 10:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nové Pc-OS a Ovladače

Příspěvekod FatalWiruS » 30 čer 2015, 11:15 VIP

Tak vemu to popořadě.

V czc mi ho zdarma poskládají ale nainstalují mi i ovladače op. systém když sem si ho koupil s počítačem ?

Tím si nejsem na 100% jistý, že ti ho i nainstalují. Možná, když je požádáš, nebo něco zaplatíš. Fakt nevím, jaký tam mají systém.

Pokud ne mám krabicovou verzi systému takže vlastně jen strčím cédečko a už mě to provede instalací potom tam strčím cdčko na zakladní desku atd. ?

CD strčíš do mechaniky a ono by mělo samo najet. Pokud ne, je třeba jít do BIOSU a tam nastavit, ať první najíždí CS a potom Hard Disc.

V jakém přesně pořadí záleží na tom ?

Jednotlivé kroky nelze přeskakovat

Co všechno musím udělat a na co si mám dávat pozor?

Při rozdělování disku si dej pozor na to, aby sis tam nevytvořil zbytěčný disk (PC to neuškodí).

Vadí když to budu instalovat přes externí mechaniku ?

No, vadit by to nemělo. Pokud se stane, že ti CD nenajede, budeš to muset nastavit v BIOSU, ale na tvém místě bych to předal někomu zkušenějšímu.

Udělat si to sám nebo radši dát 650 a nechat si to udělat u CZC ?

Záleží, jak se v tom vyznáš. Klidně nás můžeš kontaktovat na TeamSpeaku a my ti poradíme a budeš to mít zdarma.
Pokud si netroufáš, tak jim to předej.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
FatalWiruS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod zima » 30 čer 2015, 12:31

Toje píše:Ahoj,někdy v tomto měsíci si budu kupovat nové PC. V czc mi ho zdarma poskládají ale nainstalují mi i ovladače op. systém když sem si ho koupil s počítačem ? Pokud ne mám krabicovou verzi systému takže vlastně jen strčím cédečko a už mě to provede instalací potom tam strčím cdčko na zakladní desku atd. ? V jakém přesně pořadí záleží na tom ? Co všechno musím udělat a na co si mám dávat pozor?Vadí když to budu instalovat přes externí mechaniku ? Udělat si to sám nebo radši dát 650 a nechat si to udělat u CZC ?

Pokiaľ u CZC kupuješ komponenty + os. -> Zadarmo ti spravia 1) zloženie PC 2) inštaláciu os 3) pokiaľ by si mal v zostave technický problém upozornia ta naň a aj ho odladia po dohode s tebou.

Pozor -> tieto požiadavky 1) a 2) musíš mať v objednávke.

e.zima: ešte link na czc ako dôkaz + vysvetlenie: http://www.czc.cz/instalace-operacniho- ... olj00sultb
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod FatalWiruS » 30 čer 2015, 12:41 VIP

Odpovědi tu máš. V případě problému se obrať na jakéhokoli PC supporta.

LOCK
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
FatalWiruS
Profesionál
Profesionál

Zpět na Vyriešené topicy