• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Nové Pc-OS a Ovladače
Ahoj,někdy v tomto měsíci si budu kupovat nové PC. V czc mi ho zdarma poskládají ale nainstalují mi i ovladače op. systém když sem si ho koupil s počítačem ? Pokud ne mám krabicovou verzi systému takže vlastně jen strčím cédečko a už mě to provede instalací potom tam strčím cdčko na zakladní desku atd. ? V jakém přesně pořadí záleží na tom ? Co všechno musím udělat a na co si mám dávat pozor?Vadí když to budu instalovat přes externí mechaniku ? Udělat si to sám nebo radši dát 650 a nechat si to udělat u CZC ?
-
Toje - Pokročilý
[Vyřešeno] Nové Pc-OS a Ovladače
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nové Pc-OS a Ovladače
Tak vemu to popořadě.
Tím si nejsem na 100% jistý, že ti ho i nainstalují. Možná, když je požádáš, nebo něco zaplatíš. Fakt nevím, jaký tam mají systém.
CD strčíš do mechaniky a ono by mělo samo najet. Pokud ne, je třeba jít do BIOSU a tam nastavit, ať první najíždí CS a potom Hard Disc.
Jednotlivé kroky nelze přeskakovat
Při rozdělování disku si dej pozor na to, aby sis tam nevytvořil zbytěčný disk (PC to neuškodí).
No, vadit by to nemělo. Pokud se stane, že ti CD nenajede, budeš to muset nastavit v BIOSU, ale na tvém místě bych to předal někomu zkušenějšímu.
Záleží, jak se v tom vyznáš. Klidně nás můžeš kontaktovat na TeamSpeaku a my ti poradíme a budeš to mít zdarma.
Pokud si netroufáš, tak jim to předej.
V czc mi ho zdarma poskládají ale nainstalují mi i ovladače op. systém když sem si ho koupil s počítačem ?
Tím si nejsem na 100% jistý, že ti ho i nainstalují. Možná, když je požádáš, nebo něco zaplatíš. Fakt nevím, jaký tam mají systém.
Pokud ne mám krabicovou verzi systému takže vlastně jen strčím cédečko a už mě to provede instalací potom tam strčím cdčko na zakladní desku atd. ?
CD strčíš do mechaniky a ono by mělo samo najet. Pokud ne, je třeba jít do BIOSU a tam nastavit, ať první najíždí CS a potom Hard Disc.
V jakém přesně pořadí záleží na tom ?
Jednotlivé kroky nelze přeskakovat
Co všechno musím udělat a na co si mám dávat pozor?
Při rozdělování disku si dej pozor na to, aby sis tam nevytvořil zbytěčný disk (PC to neuškodí).
Vadí když to budu instalovat přes externí mechaniku ?
No, vadit by to nemělo. Pokud se stane, že ti CD nenajede, budeš to muset nastavit v BIOSU, ale na tvém místě bych to předal někomu zkušenějšímu.
Udělat si to sám nebo radši dát 650 a nechat si to udělat u CZC ?
Záleží, jak se v tom vyznáš. Klidně nás můžeš kontaktovat na TeamSpeaku a my ti poradíme a budeš to mít zdarma.
Pokud si netroufáš, tak jim to předej.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
Toje píše:Ahoj,někdy v tomto měsíci si budu kupovat nové PC. V czc mi ho zdarma poskládají ale nainstalují mi i ovladače op. systém když sem si ho koupil s počítačem ? Pokud ne mám krabicovou verzi systému takže vlastně jen strčím cédečko a už mě to provede instalací potom tam strčím cdčko na zakladní desku atd. ? V jakém přesně pořadí záleží na tom ? Co všechno musím udělat a na co si mám dávat pozor?Vadí když to budu instalovat přes externí mechaniku ? Udělat si to sám nebo radši dát 650 a nechat si to udělat u CZC ?
Pokiaľ u CZC kupuješ komponenty + os. -> Zadarmo ti spravia 1) zloženie PC 2) inštaláciu os 3) pokiaľ by si mal v zostave technický problém upozornia ta naň a aj ho odladia po dohode s tebou.
Pozor -> tieto požiadavky 1) a 2) musíš mať v objednávke.
e.zima: ešte link na czc ako dôkaz + vysvetlenie: http://www.czc.cz/instalace-operacniho- ... olj00sultb
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Odpovědi tu máš. V případě problému se obrať na jakéhokoli PC supporta.
LOCK
LOCK
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1