• Stránka 1 z 1
[vyriešené] VipSkiny
Dobrý den, Kamarád odjel na chatu a před odjezdem mě poprosil jestli nevíte jak odstranit skiny VIP. Předem děkuji
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
[vyriešené] VipSkiny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VipSkiny
Max2013 píše:Dobrý den, Kamarád odjel na chatu a před odjezdem mě poprosil jestli nevíte jak odstranit skiny VIP. Předem děkuji
Jakou má hru Steam nebo nonsteam ?
-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Napsal mi v sms že non steam, Prej že to že něco do konzole prý že si už nemuže spomenout.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Zdar, možnosti jsou dvě..
1. Příkaz cl_minmodels 1 ti umožní všechny vidět s jedním defaultním skinem TT/CT. Jediné co je na tom nevýhoda, že ti pak běhají všichni hráči stejně oblečení
2. Můžeš si model VIP vyměnit za nějaký svůj, případně defaultní, ale je to složitější. Pokud chceš tuto možnost, napiš o jaký server jde a jaký skin tam chceš.
1. Příkaz cl_minmodels 1 ti umožní všechny vidět s jedním defaultním skinem TT/CT. Jediné co je na tom nevýhoda, že ti pak běhají všichni hráči stejně oblečení

2. Můžeš si model VIP vyměnit za nějaký svůj, případně defaultní, ale je to složitější. Pokud chceš tuto možnost, napiš o jaký server jde a jaký skin tam chceš.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] VipSkiny
Díky moc. To bude asi ono. Naschledanou a děkuji za pomoc
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
• Stránka 1 z 1