• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Jailbreak skins
Ludia, prosím vás hrávam jailbreak a chcel by som svoje skiny , ale ked ich odtranim v zložke cska tak sa mi znova stiahnu neviete ako to spraviť aby som ich nemal?

-
AdamPanPupek - Amatér
[vyřešeno] Jailbreak skins
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak skins
Když si chceš dát vlastní skiny, tak jen do složky models v csku dej ty, které chceš... Ony se ti vymění za default skiny.
Nebo pokud nemáš svoje ale chceš teroristy vidět jinak tak do konzole:
Cl_minmodels 1 a vrácení zpět příkazem cl_minmodels 0.
Nebo pokud nemáš svoje ale chceš teroristy vidět jinak tak do konzole:
Cl_minmodels 1 a vrácení zpět příkazem cl_minmodels 0.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Ja viem ako si dať svoje skiny do zložky models ale na jailbreaku sa mi nenahradia, proste sútam tie z jailbreaku (paralizer a tak) a ked ich odstanim v zložke cstrike_downloads tak sa mi znova stiahnu
-
AdamPanPupek - Amatér
Re: [řešíme] Jailbreak skins
Aké svoje skiny ? Chceš základné alebo nejaké svoje pridané ? Proste ich len nahraď za tie čo sú z JB (premenuj na ten istý názov a nahraď - cstrike_downloads ....)
Ďalšia možnosť je že si zastavíš sťahovanie zo serverov príkazom cl_allowdownload 0
Ďalšia možnosť je že si zastavíš sťahovanie zo serverov príkazom cl_allowdownload 0
-
Elwyn - Mistr Yoda
Přesně jak píše Elwyn, jen ještě doplním, že složka cstrike_downloads je pouze na steamu. Na nonsteamu ty skiny najdeš ve složce cstrike -> models.
Pokud ti to nepůjde, pošli sem odkazy na skiny, které chceš a připiš místo kterého skinu a já ti obratem pošlu hotovou upravenou složku se skinama, takže to jen vložíš do těch modelů.
Pokud ti to nepůjde, pošli sem odkazy na skiny, které chceš a připiš místo kterého skinu a já ti obratem pošlu hotovou upravenou složku se skinama, takže to jen vložíš do těch modelů.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Příspěvek byl označen jako spam !
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
http://cs.gamebanana.com/skins/139013 tento namiesto paralizera za CZ a pästí za T 

-
AdamPanPupek - Amatér
Tady to je: http://uloz.to/xx4BxvkU/shop-jailbreak-rar
Stačí rozbalit a hodit do cstrike -> models. V případě Steamu do cstrike_downloads -> models.
Stačí rozbalit a hodit do cstrike -> models. V případě Steamu do cstrike_downloads -> models.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Hotovo, Ďakujem ide to 

-
AdamPanPupek - Amatér
Není zač 
lock

lock
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1