• Stránka 1 z 1
BB3 Ban
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Obavany zabijak| TATO
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Na Admina]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:3042236'
[AMXBans] Tva IP: '89.24.215.89'
Dobrý večer... Hráli jsme na BB3 pro zábavu. No rovnou k věci... Začalo kolo za CT na mapě Aztec tak jsme pospíchaly si zabrat místo před spawn byl jsem první před Sklem ... Tato vzal moje bloky opakovaně a dal mi je pryč.. Ano ban mám správně ale asi ne na správnou dobu... neřekl jsem až tam nic sprostého + co já vím tak je upozornění kick? No jinak začalo to kolo předtím.. Když bratr od Tata nestihl postavit si "bunkr" tak mu to TATO opravil jako rodina
byly jsme v jeho cempě tak nás začal grabovat at nezabijíme jeho bratra... Důkazy nemám ale měli by jste si hlídat co máte za adminy... Děkuju za odpověd: )
[AMXBans] Zabanovan adminem: Obavany zabijak| TATO
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Na Admina]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:3042236'
[AMXBans] Tva IP: '89.24.215.89'
Dobrý večer... Hráli jsme na BB3 pro zábavu. No rovnou k věci... Začalo kolo za CT na mapě Aztec tak jsme pospíchaly si zabrat místo před spawn byl jsem první před Sklem ... Tato vzal moje bloky opakovaně a dal mi je pryč.. Ano ban mám správně ale asi ne na správnou dobu... neřekl jsem až tam nic sprostého + co já vím tak je upozornění kick? No jinak začalo to kolo předtím.. Když bratr od Tata nestihl postavit si "bunkr" tak mu to TATO opravil jako rodina

- merlyn
- Kolemjdoucí
Re: BB3 Ban
zdravičko,Ban byl opravnenej celej den maji tyhle lidičky namna blbe reči,opravim kempu když byla rozlozena,pro mojich nadriadenych mam screen kde jsem (kokot,pičus, a abych chcipl) doložim. Todle nebudu od hraču tolerovat.Dale mnel jsem tam blok první.A kdybych byl prvni on nkriči Padej padej atd a nepise tak adminovi.(na scrrenu je to videt.)Ban opravnení.(nadavaky na admina 1 day) s pozdravem TATO
)

Každý sa narodí ako dokonalý,to len ľudia v živote ho pokazia.
-
MIERTATO - Pokročilý
http://leteckaposta.cz/484591135 Takhle by sa lidi chovat celej den na servru k Adminovi spravat nemneli 

Každý sa narodí ako dokonalý,to len ľudia v živote ho pokazia.
-
MIERTATO - Pokročilý
merlyn píše:Důkazy nemám ale měli by jste si hlídat co máte za adminy...
Ty by sis měl hlídat, co vůbec píšeš.
Zamítá se.
LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1