• Stránka 1 z 1
(Fn) / Jailbreak #8
Zdravím všechny,
Dnes (10.7.2015) se na serveru Jailbreak #8 (mapa jb_snow) vyskytla situace při které byli dva vězni v bráně, s tím, že každý z nich byl v jiné. Počítal jsem s tím, že je možné, že se hráči v bráně mohou po zapnutí fotbalového zápasu bugnout (zaseknout) a tím dostat menší šanci na výhru. Řekl jsem, že po zapnutí fotbalového zápasu bude úkolem vězňů dostat míč do soupeřovy branky... První kdo to splní, přežívá. Načež jsem zapnul fotbalový zápas, a čekal, který z vězňů bude chytřejší, a nějakým způsobem se z branky dostane. Po chvilce to jeden z nich dokázal a dal soupeřovy gól. Zabil jsem toho, který ten gól dostal a pokračoval jsem ve hře. V tu chvíli mi admin (Fn) skočil do řeči, a začal mi vysvětlovat to, že je možné, že se hráč může v brance zaseknout. Chvilku jsme o tom debatovali a nakonec jsem mu to zabití odůvodnil tak, že každý z těch vězňů měl stejnou možnost se z brány dostat, a za předpokladu, že to bugne jen jednoho hráče je vlastně taky vše v pořádku, protože se to dá považovat jakožto náhoda. Oba dva hráči byli v brance a oba dva měli stejné šance na to, že se v bráně zaseknou. Když jsem se ho po chvíli zeptal, jestli k tomu má ještě nějaké výhrady, tak se jednoduše zašil do rohu a dal mi ban. Tohle mi nepřijde jako normální chování člověka co má pravomoc, jež obnáší starání se o správný chod funkčního serveru! Rád bych viděl vyjádření výše uvedeného administrátora.
Pokud jde o důkaz, tak nemohu žádný doložit. Počítal jsem s tím, že si ho stáhnu z vašich stránek, no bohužel tam jsou záznamy staré 3 dny a ty nové nejsou k dohledání. Aspoň jako decentnost dokládám záznam z konzole.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: (Fn)
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[nahoda? ne NADRZOVANI!!]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:15140579'
[AMXBans] Tva IP: '90.178.74.96'
Byl udelen ban na serveru Gamesites.cz
Dnes (10.7.2015) se na serveru Jailbreak #8 (mapa jb_snow) vyskytla situace při které byli dva vězni v bráně, s tím, že každý z nich byl v jiné. Počítal jsem s tím, že je možné, že se hráči v bráně mohou po zapnutí fotbalového zápasu bugnout (zaseknout) a tím dostat menší šanci na výhru. Řekl jsem, že po zapnutí fotbalového zápasu bude úkolem vězňů dostat míč do soupeřovy branky... První kdo to splní, přežívá. Načež jsem zapnul fotbalový zápas, a čekal, který z vězňů bude chytřejší, a nějakým způsobem se z branky dostane. Po chvilce to jeden z nich dokázal a dal soupeřovy gól. Zabil jsem toho, který ten gól dostal a pokračoval jsem ve hře. V tu chvíli mi admin (Fn) skočil do řeči, a začal mi vysvětlovat to, že je možné, že se hráč může v brance zaseknout. Chvilku jsme o tom debatovali a nakonec jsem mu to zabití odůvodnil tak, že každý z těch vězňů měl stejnou možnost se z brány dostat, a za předpokladu, že to bugne jen jednoho hráče je vlastně taky vše v pořádku, protože se to dá považovat jakožto náhoda. Oba dva hráči byli v brance a oba dva měli stejné šance na to, že se v bráně zaseknou. Když jsem se ho po chvíli zeptal, jestli k tomu má ještě nějaké výhrady, tak se jednoduše zašil do rohu a dal mi ban. Tohle mi nepřijde jako normální chování člověka co má pravomoc, jež obnáší starání se o správný chod funkčního serveru! Rád bych viděl vyjádření výše uvedeného administrátora.
Pokud jde o důkaz, tak nemohu žádný doložit. Počítal jsem s tím, že si ho stáhnu z vašich stránek, no bohužel tam jsou záznamy staré 3 dny a ty nové nejsou k dohledání. Aspoň jako decentnost dokládám záznam z konzole.
[AMXBans] Zabanovan adminem: (Fn)
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[nahoda? ne NADRZOVANI!!]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:15140579'
[AMXBans] Tva IP: '90.178.74.96'
Byl udelen ban na serveru Gamesites.cz
S pozdravem, Frajer.
-
fr4 - Kolemjdoucí
(Fn) / Jailbreak #8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: (Fn) / Jailbreak #8
Pokud pošleš vězně do brány a pak zapneš fotbal bugnou se tam a nemůžou ven (někdy ne někdy je to vybugne ven z brány).
Potom, co začal zápas a jeden vyhrál sem ti říkal,že je to nevýhoda pro toho, co prohrál protože nemohl ven z brány.
Jediný tvůj argument byl to, že je to náhoda a nedal sis nic vysvětlit.
howgh
Potom, co začal zápas a jeden vyhrál sem ti říkal,že je to nevýhoda pro toho, co prohrál protože nemohl ven z brány.
Jediný tvůj argument byl to, že je to náhoda a nedal sis nic vysvětlit.
howgh

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Není to to samé, jak když postavíš vězně na atrakci zvanou náhoda a aktivuješ jí? Přece někdy ho to zabije někdy ne. Když ten jeden vězeň náhodu přežije, je to pro toho druhého nevýhoda? Zamysli se trošku.
S pozdravem, Frajer.
-
fr4 - Kolemjdoucí
Pokiaľ si myslíš, že môj kolega to chápe zle tak sa vrámci toho jeho zastanem. Náhoda je náhoda, to je jasné. Ale nebudeme diskutovať o tom či je futbal náhoda, keď jej účelom je porovnávať skill práce s loptou. Náhoda to je vtedy, keď náhodným výberom určenými prostriedkami docielíme nečakaného výsledku.
Zapnúť zápas a nechať jedného bugnutého je obyčajné znevýhodňovanie, nič iné
Zapnúť zápas a nechať jedného bugnutého je obyčajné znevýhodňovanie, nič iné
-
Hoover - Spamer
Takto se fotbal nehraje, proto tě admin upozorňoval.
Nicméně chápu tvé argumenty a nesouhlasím s tvrzením o nadržování. Pokud mají dva hráči stejné podmínky (oba byli bugnutí v bráně), nemůže o nadržování být řeč. Ban je zbytečný.
Adminovi bude domluveno a věřím, že i ty se příště poučíš
lock
Nicméně chápu tvé argumenty a nesouhlasím s tvrzením o nadržování. Pokud mají dva hráči stejné podmínky (oba byli bugnutí v bráně), nemůže o nadržování být řeč. Ban je zbytečný.
Adminovi bude domluveno a věřím, že i ty se příště poučíš

lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1