Vše o hudbě a filmu

Debata o Game of Thrones S05 Pozor obsahuje !!spoiler!!

Příspěvekod Kajinekk » 17 čer 2015, 20:00

Zdravím chtěl bych zde rozebírat teorie otom co se bude dít dál :D
Myslíte si že pomsta Cersei bude krutopřísna? :D
Jinak k Jonovi myslím si že ho oživí flame bitch za něakou cenu podle mě se obětuje Sansa pro něj stejně tak pro matku nebo Aemon říkal chlapec musí zemřít aby se zněj stal muž takže to muže mít něco společnýho s brandonem nebo ho shoděj ze stěny a veme si ho pod křídla night king :D
Arya podle mě bude vidět až se stane "nikým"
Jinak bych chtěl vědět jaké postavi ste měli/máte rádi a které naopak ste nenaviděli/nenavídíte
Přihodím sem jeden gif theona a bolta ^^ rozesmál mě :D
http://i.imgur.com/CjIobP9.gifv
II
Uživatelský avatar
Kajinekk
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 20
Registrován: 08 úno 2013, 21:09

Debata o Game of Thrones S05 Pozor obsahuje !!spoiler!!

od Rumcajz » 17 čer 2015, 20:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Debata o Game of Thrones S05 Pozor obsahuje !!spoiler!!

Příspěvekod Thedo » 05 črc 2015, 17:59

Podla mňa sa Arya videla zomierať svoje stare ja, veď predsa hovoril v jednej epizode niečo otom že sa musi vzdať svojich starých uší, očí atď. A to s Jonom dopadne asi tak ako si to napisal. (ano, viem že tu bude viacej chyb ale pišem to uprostred hry a nemam čas na kontrolu) :ugeek:
Uživatelský avatar
Thedo
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 135
Registrován: 14 črc 2014, 12:05

Re: Debata o Game of Thrones S05 Pozor obsahuje !!spoiler!!

Příspěvekod Quintus » 13 črc 2015, 21:40

Zdravím,

podle mě se Cersei nebude mstít, je totiž emocionálně na dně po svém pochodu. A mimochodem proces s ní ještě zdaleka neskončil (Čtenáři vědí, o co se jedná, nečtenáři se nechají překvapit).

Ohledně Jona jsem odpůrce teorie oživení, ačkoliv většina lidí má jiný názor. Ale Martin své čtenáře už několikrát nemile překvapil (viz Rudá svatba).

Bran mi v 5. řadě seriálu nechyběl, jeho dějová linka mi přišla nezáživná jak v knize, tak v seriálu. Pravděpodobně se bude učit od zelenověštce jeho schopnostem.

Ohledně Aryi přesně vím, co se stane, ale nebudu spoilovat nečtenářům.

Jednu věc bych ale chtěl tvůrcům seriálu vytknout, a to, že dělají ze Stannise úplného mamlase, který pravděpodobně neví, co dělá. V knihách je na tom Stannis úplně jinak, než v seriálu, není tolik ovládán Melisandrou (skoro vůbec) a navíc se před pochodem na Zimohrad lépe připravil (viz Severští lordi, většina z nich bohužel v seriálu nebyla).

Mezi mé oblíbené postavy patří: Davos, Stannis (v knize), Malíček, Jorah, Tywin, Barristan a Tyrion. (+ spousta dalších postav o kterých v seriálu nebyla ani zmínka).
Mezi mé nenáviděné postavy patří: Joffrey, Ramsay, Daenerys, Bran, Balon Greyjoy a Gregor Clegane (Hora).
Uživatelský avatar
Quintus
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 52
Registrován: 01 kvě 2015, 16:08

Re: Debata o Game of Thrones S05 Pozor obsahuje !!spoiler!!

Příspěvekod WylisManderly » 16 črc 2015, 22:04

Pro Aryu je to jen zkouška, Cersei se určitě nepomstí a Kevan je dobrý člověk a vůdce a nemá komplexy z Tyrellů, takže egoistická vláda ''bratrošukny'' je zcela u konce, Bran snad nečekaně umře, ikdyž se nejspíš stane zelenověštcem, ohledně Daenerys, už u 3. série jsem ztratil víru, že ona dostane rozum a do toho Westerosu půjde, ohledně lidí v jejím okolí mi, jako čtenáři knihy, hybělo mnoho skvělých postav, které v seriálu úplně vynechaly, ať už byly jakkoliv důležité, přesto pevně věřím Jorahu Mormontovi, jelikož zastupuje Jona Conningtona a nespočet jiných postav v jedné osobě, kterým jsem věřil původně. Dále věřím, že se v seriálů všimnou, že je západozemí již dobýváno asi třemi různými rody (nebudu spoilerovat kým) a ohledně údálostí na Zdi, velice mě překvapilo, že potom, co jsem už ztratil víru, že jon tam do toho Starého města toho Sama už pošle, se najednou ozval Sam sám, přestože nesnáší moře a je to srab (a nevěřím, že se cítil v takovém nebezpečí, že by souhlasil i s chladnou hlavou), dále se domnívám, že pan Martin své čtenáře překvapí a Jon zůstane mrtev. Naprosto mě zklamali vůdci divokých, především Tormund Obrozhouba, jenž měl mít dle knihy úplně jinou povahu.

A nyní přikládám můj seznam oblíbených, či neoblíbených postav.

+ :Tormund(ten z knihy), Jaime (ten z knihy), (Gerold, Arthur) Dayne, Aegon VI. Targaryen, Igon Vyrwel, Jon Connington, (Euron, Aeron, Viktarion, Aša) Greyjoy, (Doran, ) Martell, Catelyn Stark od 5. knihy, Beric Dondarrion, Thoros z Myru, (Tyrion, Kevan) Lannister, Petyr Baelish, Mokorro, Bronn, Šagga, syn Dolfův, Sandor Clegane, Robert Strong, Stannis Baratheon (ten z knihy, v seriálu z něj udělali debila), Randyl Tarly, Roose Bolton a v neposlední řadě Wyman Manderly. (omlouvám se, jestli jsem někoho zapomněl)

- :Bran, Joffrey, Loras, Drogon, Daenerys, Dario Naharis, Bílý chodec (ten z té skály, druhý zprava), Mace Tyrell, G. R. R. Martin
WylisManderly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 16 črc 2015, 21:35

Re: Debata o Game of Thrones S05 Pozor obsahuje !!spoiler!!

Příspěvekod Quintus » 18 črc 2015, 13:30

Kevan působil dlouhou dobu jako pravá ruka Tywina, takže by mohl dát říši do pořádku a usmířit se s rodem Tyrellů. Daenerys skončila mezi Dothraky, snad tam zůstane natrvalo, takže by se mohla stabilizovat politická situace v Meereenu. Jon Connington mi v seriálu chybí, stejně jako bratři Greyjoyové (Euron, Aeron, Victarion). Na Lady Stoneheart je už pozdě, měla se objevit už během 4. série. Ohledně vůdců divokých chápu, že do seriálu nedali všechny (Harma, Alfyn, Plakač, Sigorn), ale moc se mi nelíbí změna povahy Tormunda Obrozhouby. V knize se povahou podobal Robertu Baratheonovi, v seriálu je strašný suchar. Těším se na 6. sérii, snad se objeví Greyjoyové, Severští lordi a lordi z Údolí. Pevně věřím, že Stannis přežil, hlavně proto, že Brienne nemá na Severu co dělat.
Uživatelský avatar
Quintus
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 52
Registrován: 01 kvě 2015, 16:08

Re: Debata o Game of Thrones S05 Pozor obsahuje !!spoiler!!

Příspěvekod WylisManderly » 18 črc 2015, 13:39

SPOILER: Brienne je dle knihy u Bratrstva bez praporců pod vedením Catelyn a nejspíš bude oběšena, Jaime šel na sever ro Řekotočí namísto Slunečního oštěpu, Shireen nikdo neupálil, Westeros dobývají a Jon se bitvy s Bílými vůbec neúčastnil. Dobrá práce, seriále, dobrá práce.
WylisManderly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 16 črc 2015, 21:35


Zpět na Hudba a Film

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník