• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Dema...
Ahoj
Vlastním NS CSKO od GS a i Steam ( na Steamu mám 1.6 a GO) no ,ale na Steamu nehrají s důvodů strašných lagů...
No když chci natočit demo na 1.6 od GS (record... stop) tak se mi sice demo uloží do CStrike,ale s ikonkou s CS:GO a nejde nikde uploudnout (letecká pošta atd.) díky za odpovědi Braun.
Vlastním NS CSKO od GS a i Steam ( na Steamu mám 1.6 a GO) no ,ale na Steamu nehrají s důvodů strašných lagů...
No když chci natočit demo na 1.6 od GS (record... stop) tak se mi sice demo uloží do CStrike,ale s ikonkou s CS:GO a nejde nikde uploudnout (letecká pošta atd.) díky za odpovědi Braun.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
[vyřešeno] Dema...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dema...
Skúšal si nejako demá otvárať cez iný program ? Pravdepodobne si nastavil nejaký iný "predovelný program" a preto ti to blbne. Pozeráš sa do správnej zložky ? GSPlay má umiestnenie C/Users/Meno_PC
A ako že "nejde" nahrať ? Niečo vypíše, nie je v možnostiach výberu ?
Rozpíš sa prosím.
A ako že "nejde" nahrať ? Niečo vypíše, nie je v možnostiach výberu ?
Rozpíš sa prosím.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ahoj díky za odpověď...No dejme tomu že to chci nahrát na leteckou poštu...demo s tou ikonkou od CS:GO se mi tam začne nahrávat a nahrává se furt dokola nejde to tam prostě dát a na to démo se kouknu...Bohužel z8tra letím do Kanady takže to už asi nestihnou když tak ti to pak napíšu do SZ
Díky Braun
Díky Braun
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Okej, tak sa ozvy do PM a potom to doriešime a dám ti sem UNLOCK
lock
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [čaká sa] Dema...
Více jak měsíc bez odezvy, když budeš chtít problém dále řešit, napiš mi PM.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1