Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Dr.Mundo

Příspěvekod SponErko » 29 črc 2015, 07:37 VIP

Dr.Mundo
Obrázek
šílenec ze Zaunu



Role: Top
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Nával Adrenalinu (Passivka)
Obrázek

Dr. Mundo si každou sekundu obnoví 0,3 % maximálního zdraví.

Infikovaný sekáček (Q)
Obrázek
Dosah: 975

Dr. Mundo vrhne svůj sekáček, čímž způsobí poškození rovnající se části současného zdraví cíle a na krátkou dobu cíl zpomalí. Dr. Mundo se vyžívá v utrpení ostatních, takže při úspěšném zásahu sekáčkem mu je navrácena polovina zdraví spotřebovaného kouzlem (pokud úderem cíl zabije, získá zpět všechno zdraví spotřebované na seslání).

Dr. Mundo vrhne svůj sekáček, čímž nepříteli způsobí magické poškození a zpomalí ho o 40 % na 2 sek.Pokud sekáček zasáhne cíl, je polovina zaplaceného zdraví vrácena (jestliže úderem cíl zabije, získá zpět všechno zdraví spotřebované na seslání).

Ohnivá muka (W)
Obrázek
Dosah: 325

Dr. Mundo odčerpává své zdraví, aby zkrátil trvání omezujících efektů a způsobil postupné poškození okolním nepřátelům.

Přepnutí: Dr. Mundo bude způsobovat okolním nepřátelům magického poškození a zkrátí trvání omezujících efektů, které na sobě má.

Masochizmus (E)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Díky Masochismu Mundo získává jednorázový bonus k útočnému poškození na dobu 5 sekund. Mundo navíc získává další bonus k útočnému poškození za každé procento zdraví, které mu schází.

Na 5 sek. zvýší útočné poškození. Dr. Mundo získává další bonus k útočnému poškození.

Sadismus (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Dr. Mundo obětuje část svého zdraví na úkor zvýšení rychlosti pohybu a výrazného navýšení regenerace zdraví.

Dr. Mundo si během 12 sek. vyléčí zdraví. Kromě toho se mu po tuto dobu zvýší rychlost pohybu.



MYTOLOGIE


Říká se, že člověk známý jako Dr. Mundo se narodil naprosto bez svědomí. Měl však neukojitelnou touhu provádět na živých tvorech co nejbolestivější experimenty. Bylo mu sotva pět let, když většina domácích zvířat v okolí jeho domu v Zaunu záhadně zmizela. A jeho rodiče se pohřešují od doby, co byl pouhý výrostek. Od chvíle, co získal povolení otevřít si lékařskou praxi, jej zaunské úřady obvinily z osmatřiceti případů vraždy. Ke stíhání však nikdy nedošlo z důvodu nedostatku důkazů.

Dr. Mundo je napůl sériový vrah a napůl šílený vědec, pokud tedy lze prostou řezničinu označit za vědu. Učinil však veliké objevy na poli reakcí lidského mozku a těla na bolest. Dokáže ji dokonce umět potlačit, a to i v těch nejmučivějších případech. Získal též velice podrobné znalosti o chemických procesech v mozku, díky čemuž dokáže zvýšit agresivitu subjektu, míru vylučování adrenalinu do krve, potlačit vědomí a pud sebezáchovy. Stručně řečeno, celoživotním dílem Dr. Munda je tvorba dokonalého, vědou vylepšeného zabijáka. V Noxu bohužel není takovéto chování považováno za známku krutosti, nýbrž iniciativy a vysokých ambicí. Ačkoliv tedy původně Dr. Mundo bojoval v Lize legend za Zaun, naverboval jej do svých řad i Noxus. Dvojí reprezentace nechvalně známého Šílence je důkazem úzkých a velice dobrých vztahů mezi Zaunem a Noxem. Ve svých experimentech pokračuje i nadále a neváhá je občas provádět i sám na sobě, což jasně dokládá jeho znetvořený vzhled a... specifický způsob mluvy. Šušká se, že noxijské vrchní velení mu dalo plné svolení pracovat ve svém volném čase i nadále na svém životním díle.

Před Šílencem ze Zaunu se mějte na pozoru. V jeho očích jste už mrtví.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Dr.Mundo
Toxic Dr.Mundo (Unavailable)
Mr.Mundoverse (Unavailable)
Coprporate Mundo (1820 RP)
Mundo Mundo (Unavailable)
Executier Mundo (520 RP)
Rageborn Mundo (975 RP)
TPA Mundo (Unavailable)
Pool Party Mundo (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Dr.Mundo

od Rumcajz » 29 črc 2015, 07:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník