Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Lee Sin

Příspěvekod SponErko » 04 srp 2015, 16:32 VIP

Lee Sin
Obrázek
slepý mnich


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Příval (Passivka)
Obrázek

Poté, co Lee Sin použije nějakou schopnost, jsou jeho další 2 základní útoky o 40 % rychlejší a každý z nich mu navrátí 15 bodů energie.

Zvuková vlna / Rezonující úder (Q)
Obrázek
Dosah: 1000

Zvuková vlna: Lee Sin vyšle disharmonickou zvukovou vlnu, pomocí které zjistí polohu svých nepřátel. Prvnímu nepříteli, kterého vlna zasáhne, způsobí fyzické poškození. Pokud Zvuková vlna někoho zasáhne, může Lee Sin v následujících 3 sekundách seslat Rezonující úder.

Rezonující úder: Lee Sin se vrhne na nepřítele zasaženého Zvukovou vlnou, čímž mu způsobí fyzické poškození plus 8 % chybějícího zdraví cíle.

Zvuková vlna: Lee Sin vyšle disharmonickou zvukovou vlnu, pomocí které zjistí polohu svých nepřátel. Prvnímu nepříteli, kterého vlna zasáhne, způsobí fyzické poškození. Pokud Zvuková vlna někoho zasáhne, může Lee Sin v následujících 3 sekundách seslat Rezonující úder.
Rezonující úder: Lee Sin se vrhne na nepřítele zasaženého Zvukovou vlnou, čímž mu způsobí fyzické poškození.

Ochránce / Železná vůle (W)
Obrázek
Dosah: 700

Ochránce: Lee Sin se vrhne kupředu k vybranému spojenci a zaštítí se proti poškození. Pokud je tím spojencem šampion, získá štít i on. Po použití Ochránce může Lee Sin na následující 3 sekundy seslat Železnou vůli.

Železná vůle: Lee Sin se díky svému intenzivnímu výcviku cítí v boji jako doma. Na 5 sekund získá léčení útoky a vysávání života.

Ochránce: Lee Sin se vrhne kupředu k vybranému spojenci. Pokud je tímto spojencem šampion, zaštítí Lee Sin jeho i sebe na 2 sek. před poškozením a přebíjecí doba Ochránce se zkrátí o 50 %. Po dobu 3 sekund po použití Ochránce může Lee Sin seslat schopnost Železná vůle.
Železná vůle: Lee Sin se díky svému intenzivnímu výcviku cítí v boji jako doma. Na 4 sekundy získá % k vysávání života a léčení útoky.

Bouře / Ochromit (E)
Obrázek
Dosah: 425

Bouře: Lee Sin udeří do země a vyšle tlakovou vlnu, která způsobí magické poškození a také odhalí zasažené nepřátelské jednotky. Pokud Bouře zasáhne nepřítele, Lee Sin může na následující 3 sekundy seslat Ochromení.

Ochromení: Lee Sin ochromí okolní nepřátele odhalené Bouří, čímž jim sníží rychlost pohybu na 4 sekundy. Rychlost pohybu se během této doby postupně obnovuje.

Bouře: Lee Sin udeří do země a vyšle tlakovou vlnu, která způsobí magické poškození a také odhalí zasažené nepřátelské jednotky na dobu 4 sekund. Pokud Bouře zasáhne nepřítele, Lee Sin může na následující 3 sekundy seslat Ochromení.
Ochromení:Lee Sin ochromí okolní nepřátele odhalené Bouří na dobu 4 sekund, čímž jim sníží rychlost pohybu. Rychlost pohybu se během této doby postupně obnovuje.

Dračí řev (R)
Obrázek
Dosah: 900

Lee Sin provede mocný kruhový kop, čímž svůj cíl odhodí nazpět a způsobí fyzické poškození jemu i všem nepřátelům, se kterými se srazí. Sražení nepřátelé jsou na krátkou dobu vyhozeni do vzduchu. Tuto techniku ho naučil Jesse Perring, Lee Sin však neskopává hráče z mapy.

Lee Sin provede mocný kruhový kop, čímž svůj cíl odkopne pryč a způsobí fyzické poškození jemu i všem nepřátelům, se kterými se srazí. Sražení nepřátelé jsou na krátkou dobu vyhozeni do vzduchu.



MYTOLOGIE


Už od útlého věku byl Lee Sin rozhodnutý stát se vyvolávačem. Jeho vůli a odhodlání se nikdo z jeho vrstevníků ani nepřiblížil a jeho schopnosti přitahovaly pozornost tehdejšího nejvyššího radního Ligy Reginalda Asharama. Během studií na Arcanum Majoris Leeho Sina zcela znechutila rozvleklost osnov pro studenty. Volný čas věnoval výzkumu nuancí vyvolávání a doufal, že se mu podaří ukončit vzdělávání rychleji. Ve studiu mystiky dělal úžasné pokroky a všechny ostatní studenty převyšoval. Vše nasvědčovalo tomu, že by se mohl stát jedním z největších vyvolávačů Ligy. A skutečně by k tomu došlo, kdyby se nedopustil osudové chyby. Z přílišné horlivosti se pokusil ozkoušet své schopnosti vyvoláním netvora z Morových džunglí. Namísto toho vyvolal nějakého malého chlapce. Nebyl však v jednom kuse. Lee Sin měl sotva čas podívat se na to, co kdysi bývalo chlapcovou tváří, než se zpřeházená lidská masa sesula bez života na podlahu. Vyšetřování Ligy později odhalilo, že zpětným rázem rituálu byla vyhlazena celá vesnice toho nebohého hocha.

Lee Sinův talent byl natolik slibný, že Liga byla ochotná incident přehlédnout, ale on sám si odpustit nedokázal. Opustil Institut a uchýlil se do kláštera Shojin, aby se mohl oddat věčnému pokání. Přísahal, že už nikdy znovu magii nepoužije. Mnoho let na to se ve snaze očistit svůj zločin utrpením pokusil upálit na protest proti noxijské okupaci Ionie. Přežil, ale spalující agonie trvala celé týdny. Jeho čin připravil cestu pro ligový zápas, ve kterém Ionie nakonec zvítězila. Oheň mu však zcela vypálil oči z důlků. Byl oslavován jako spasitel a doslova se znovu zrodil z popela s ještě silnější vůlí. Zapojil se do Ligy legend, aby zde pokračoval ve svém pokání a proléval pot a krev, jediné vlastnictví skutečného mnicha.

„Čin jednotlivce může rozbít svět, ale jen úsilím mnoha jej lze znovu vybudovat.“
-- Lee Sin


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Lee Sin
Traditional Lee Sin (520 RP)
Acolyte Lee Sin (750 RP)
Dragon Fist Lee Sin (975 RP)
Muay Thai Lee Sin (975 RP)
Pool Party Lee Sin (975 RP)
SKT T1 Lee Sin (Unavailable)
Knockout Lee Sin (1350 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Lee Sin

od Rumcajz » 04 srp 2015, 16:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků