Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Malphite

Příspěvekod SponErko » 04 srp 2015, 16:32 VIP

Malphite
Obrázek
úlomek monolitu



Role: Top, Support, Jungle
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Žulový štít (Passivka)
Obrázek

Malphita chrání vrstva kamení, která absorbuje poškození až do výše 10 % jeho maximálního zdraví. Pokud Malphite neutrží 10 sekund žádný zásah, tak se tento efekt obnoví.

Kamenný úlomek (Q)
Obrázek
Dosah: 625

Za využití své divoké elementální magie vyšle Malphite zemí na svého protivníka úlomek skály, která mu po zásahu způsobí poškození a ukradne mu na 4 sekundy část rychlosti pohybu.

Způsobí magické poškození a na 4 sek. cíli vysaje rychlost pohybu.

Brutální zásahy (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Malphite vede své útoky s takovou razancí, že způsobuje poškození všem jednotkám před sebou. Aktivováním Brutálních zásahů na krátkou dobu výrazně zvýší svou hodnotu brnění a útočného poškození.

Pasivní efekt: Malphitovy základní útoky zasahují i jednotky v okolí jeho cíle, a to za útočné poškození.
Aktivace: Malphitova hodnota brnění a útočné poškození se na 6 sek. zvýší.

Zemětřas (E)
Obrázek
Dosah: 400

Malphite udeří do země a vyšle tlakovou vlnu, která způsobí magické poškození, jehož výše se odvíjí od hodnoty jeho brnění. Také na krátkou dobu nepřátelům sníží rychlost útoků.

Malphite udeří do země a způsobí magické poškození všem nepřátelům v okolí. Navíc na 3 sek. sníží rychlost jejich útoků.Tato schopnost způsobuje poškození rovné 30 % hodnoty Malphitova brnění.

Nezastavitelná síla (R)
Obrázek
Dosah: 1000

Malphite zuřivě naběhne na vybranou pozici. Nepřátelům, na které narazí, způsobí poškození a vyhodí je do vzduchu.

Malphite se vrhne kupředu na cílovou oblast, kde způsobí magické poškození a vyhodí nepřátele do vzduchu na dobu 1.5 sek.



MYTOLOGIE


Existuje svět dokonalé harmonie, kde jsou všichni součástí celku. Monolit je podstatou všech stvoření a tamní obyvatelé nejsou ničím jiným než jeho jednotlivými kousky. V jeho symetrii se skrývá krása a téměř zcela postrádá nejistotu. Kamenné bytosti, které jej obývají, znají své místo a pracují, aby plnily své povinnosti. Celé to funguje v podstatě jako superorganismus nebo úl. Malphite se vždycky snažil plně využít svého potenciálu, jako samostatná součást většího celku plnící roli stvoření prosazující dokonalou vizi řádu svého lidu.

Jednoho dne se bez varování otevřela dimenzionální trhlina a on byl povolán přes celý vesmír do Runeterry. Přechod pro něj byl velmi bolestivým a děsivým, protože se náhle ocitl odříznut od svého lidu a od Monolitu, dvou věcí, které vždy byly jeho neoddělitelnou součástí ode dne, kdy se narodil. Probudil se uvězněn ve vyvolávacím kruhu, naslouchal žádostem těch, kdo ho povolovali, a zmítal se hněvem. Runeterra představovala svět, který téměř zcela pohltila disharmonie. Byl to svět, jenž potřeboval šampiony, kteří by jej vyvedli z chaosu a opět navrátili řád. Právě proto byla tato kamenná bytost povolána - aby mohla s tímto nelehkým úkolem pomoci. Když Malphite odhlédl od svého vlastního strachu a obav, viděl, že to je úctyhodný cíl a mohl by se na něm podílet. Možná tak jako nikdo jiný. V dnešní době, jako součást Ligy legend, drtí ty, jimž není valoranské přiklonění směrem k řádu po chuti. Jeho pozornost je zaměřena především na ty, kdo se zabývají magií chaosu. Malphite se však také bohužel začal měnit, protože byl donucen čelit hlubokému osamění uprostřed světa plného života.

Třeste se, služebníci chaosu! Přišel Úlomek Monolitu.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Malphite
Shamrock Malphite (Unavailable)
Coral Reef Malphite (750 RP)
Marble Malphite (520 RP)
Obsidian Malphite (975 RP)
Glacial Malphite (1350 RP)
Mecha Malphite (1350 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Malphite

od Rumcajz » 04 srp 2015, 16:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků