Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Nidalee

Příspěvekod SponErko » 09 srp 2015, 23:01 VIP

Nidalee
Obrázek
zákeřná lovkyně


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle, Mid
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Lov (Passivka)
Obrázek

Při pohybu křovím Nidalee získá na 2 sekundy bonus k rychlosti pohybu ve výši 10 %, který se při pohybu směrem k viditelnému nepřátelskému šampionovi ve vzdálenosti do 5500 jednotek zvýší na 30 %.

Když nějakého šampiona nebo příšeru zasáhne Hodem oštěpem nebo schopností Nastražit past, aktivuje tím Lov a na 4 sek. je odhalí. Během této doby Nidalee získá 10% bonus k rychlosti pohybu (při pohybu směrem k lovenému cíli se tato hodnota zvyšuje na 30 %) a první použití schopností Dorážka a Vrhnout se má vůči němu větší účinnost.

Hod oštěpem / Dorážka (Q)
Obrázek
Dosah: 1500

V lidské podobě hodí Nidalee na cíl ostnatý oštěp, který způsobí tím větší poškození, čím déle letí. V podobě pumy se svým dalším útokem pokusí způsobit svému cíli smrtelné zranění; čím méně má cíl zdraví, tím větší poškození obdrží.

Lidská podoba: Nidalee hodí svůj oštěp, který při zásahu způsobí magické poškození. Pokud Hod oštěpem urazí cestu delší, než dosáhne Nidaleein základní útok, začne nabírat na poškození.
Podoba pumy: Nidaleein příští útok způsobí dodatečné poškození, které bude výrazně vyšší v případě cílů s nízkou hodnotou zdraví.

Nastražit past / Vrhnout se (W)
Obrázek
Dosah: 900

V lidské podobě Nidalee nastraží past, která nic netušící nepřátele poškodí, odhalí jejich pozici a na 8 sekund jim sníží hodnotu brnění a odolnosti vůči magii. V podobě pumy se vrhne kupředu a při dopadu způsobí nepřátelům mírné poškození. Na schopnost Vrhnout se se nevztahuje zkrácení přebíjecích dob.

Lidská podoba: Nidalee nastraží past, která vydrží 2 minuty. Když ji nějaký nepřítel spustí, dojde k odhalení jeho pozice a utrpí během 4 sekund magické poškození.
Podoba pumy: Nidalee se vrhne kupředu do zaměřené oblasti, kde způsobí poškození okolním nepřátelům.

Pravlna / Švih (E)
Obrázek
Dosah: 600

V lidské podobě povolá Nidalee ducha pumy, čímž vyléčí spojenecké jednotky a po krátkou dobu jim zvýší rychlost útoků. V podobě pumy rychle zaútočí drápy ve zvoleném směru a způsobí poškození protivníkům před sebou.

Lidská podoba: Nidalee vyléčí zaměřenému spojeneckému šampionovi zdraví a na 7 sekund mu zvýší rychlost útoků.
Podoba pumy: Nidalee zaútočí drápy na nepřátele ve zvoleném směru.

Aspokt pumy (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Nidalee se promění v pumu, čímž získá nové schopnosti.

Lidská podoba: Nidalee se změní do podoby krvelačné pumy se základními schopnostmi Dorážka, Vrhnout se a Švih.
Podoba pumy: Nidalee se změní zpět do lidské podoby. Spuštěním Lovu v lidské podobě dojde k vynulování přebíjecí doby Aspektu pumy.



MYTOLOGIE


Ve zpustošených a nebezpečných zemích jižně od Velké bariéry žije jen velice málo lidí, natož pak šampionů. Na tamních zemích, především na tajemné kumungské džungli, se podepsaly minulé runové války. Na těchto podivných místech se nacházejí různé dávno zapomenuté poklady a nejeden dobrodruh je ochoten riskovat zdraví či dokonce život, aby je získal. Šampionka známá jako Nidalee byla ještě malá dívka, když ji její rodiče vzali s sebou na jednu takovouto výpravu. Záhy se však ztratili v hustém deštném pralese. Džungle byla nemilosrdná. Holčička musela bezmocně sledovat, jak její rodiče strávili své poslední dny v hrozných bolestech poté, co se nakazili nějakou tajemnou zákeřnou chorobou.

Bylo téměř nemožné, aby malá holčička přežila v divoké džungli zcela sama. Jí se to však podařilo. Pro její dětskou nevinnost a naivitu se nad ní zdejší zvěř slitovala. Dokonce se jí ujala smečka pum a vychovala ji jako jednu z nich. Jak rostla, vstřebávala syrovou magii divokého pralesa. Rozvinula tak nejen své lidské tělo, ale i kočičí instinkty a záludnost. Jednoho osudného dne, když stála nad roztrhanými ostatky skupiny noxijských dřevorubců, se Nidalee rozhodla vrátit do takzvaného civilizovaného světa, aby mohla vstoupit do Ligy legend a chránit svůj prales před Demacií i Noxem.

Nidalee se naučila bojovat od své smečky: zákeřně, krvelačně, ostrými zuby a drápy. Něco v její kočičí nátuře tě k ní možná bude přitahovat, ale nezapomeň: není žádné bezbranné koťátko.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Nidalee
Snow Bunny Nidalee (Unavailable)
Leopard Nidalee (Unavailable)
French Maid Nidalee (520 RP)
Pharaon Nidalee (520 RP)
Bewitching Nidalee (Unavailable)
Headhunter Nidalee (975 RP)
Warring Kingdoms Nidalee (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Nidalee

od Rumcajz » 09 srp 2015, 23:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník