Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Nunu

Příspěvekod SponErko » 09 srp 2015, 23:02 VIP

Nunu
Obrázek
jezdec na yettim


Role: Jungle, Support
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Vizionář (Passivka)
Obrázek

Po každých 5 útocích může Nunu seslat nějaké kouzlo zcela zdarma.

Sežrat (Q)
Obrázek
Dosah: 125

Nunu přikáže yettimu, aby si ukousl ze zaměřeného poskoka nebo příšery. Nepřítel tím utrpí vážné poškození a Nunu se vyléčí.

Přikáže yettimu, aby si ukousl ze zaměřeného poskoka nebo příšery. Nepřítel tím utrpí přímé poškození ve výši a on sám se vyléčí.Nunu získává určitý bonus, jehož typ se odvíjí od skutečnosti, do koho se yetti zakousl.
Elementálové: Velikost a maximální zdraví se zvyšují o 0 %.
Zvířata nebo nemrtví: Při zabití jednotky získáš na 3 sekundy [0]% bonus k rychlosti pohybu.
Ostatní příšery: Nunuovy útoky a kouzla způsobují dodatečné magické poškození ve výši 0 % jeho maximálního zdraví.

Vroucí krev (W)
Obrázek
Dosah: 700

Nunu sebe a jednu spojeneckou jednotku vzpruží rozehřátím krve, čímž zvýší rychlost pohybu a rychlost útoků.

Nunu zahřeje svou krev a krev zaměřeného spojence, čímž se oběma na 12 sek. zvýší rychlost pohybu a rychlost útoků.Pokud Nunu zaměří sám sebe, Vroucí krev se pokusí vyhledat nejbližšího spojeneckého šampiona.

Ledová koule (E)
Obrázek
Dosah: 550

Nunu vyšle na nepřátelskou jednotku ledovou kouli, která ji poškodí a dočasně jí zpomalí rychlost pohybu i útoku.

Nunu vyšle na nepřátelskou jednotku ledovou kouli, která jí způsobí magické poškození a sníží rychlost jejího pohybu a rychlosti útoků o 25 %. Účinky kouzla trvají 3 sek.

Absolutní nula (R)
Obrázek
Dosah: 650

Nunu začíná z oblasti vysávat teplo, čímž všechny okolní nepřátele zpomaluje. Až kouzlo skončí, uštědří velké poškození všem nepřátelům v dané oblasti.

Nunu vysaje z okolí veškeré teplo, po dobu 3 sek. se soustředí a sníží okolním jednotkám rychlost pohybu o 50 % a rychlost útoků o 25 %.Nepřátelům, kteří se na konci sesílání nacházejí v zasažené oblasti, je způsobeno magické poškození. Výše poškození závisí na tom, jak dlouho bylo kouzlo sesíláno.




MYTOLOGIE


Někdy jsou pouta přátelství silnější než pouto pokrevní. A když takové pouto spojuje odvážného chlapce se strašlivým yettim, stává se z něj síla, s níž je třeba počítat. Nunu dostal za úkol zkrotit hrůzostrašnou bestii, jenže tam, kde by jiní ukovali okovy, on ukoval přátelství. Nyní jsou Nunu a jeho statný kumpán Willump neoddělitelnou dvojicí, v níž se snoubí bujnost mládí a hrubá síla s mýtickými silami yettiho. Společně překonávají překážky, s nimiž by si žádná obyčejná dvojice neporadila.

Nunu si na své rodiče pamatuje jen matně, stejně tak i na dobu, kdy byl součástí samotářského kmene Ledové stráže. Mezi svými opatrovníky nikdy nebyl vítaný. Jeho toulavé boty a soucitnost ho často dostávaly do střetu se staršiny kmene a chlapec nezřídka snil o místech daleko za stínem citadely Ledové stráže. A někdy k velkému znechucení svých opatrovníků nejenom snil. Jasně se to ukázalo, když se Nunu dostal do učení ke kmenovému krotiteli zvířat a dostal za úkol starat se o jeho svěřence.

Kmen Ledové stráže si vydržoval zvěřinec freljordské fauny, vycvičený k plnění rozkazů. Unikátem jejich sbírky byl yetti: vzácné stvoření oplývající tajuplnými schopnostmi a hrubou fyzickou silou. Krotitel Nunuovi tvrdil, že to strašlivé zvíře zůstává krotké jen díky chudé stravě z kořínků a pravidelnému bičování. Jenže čím déle se o něj Nunu staral, tím více chápal, že yetti není žádné divoké zvíře.

Když viděl, jak jeho nový přítel Willump slábne a chřadne, začal mu potají nosit kousky masa v naději, že se mu vrátí zdraví. Den za dnem Willump sílil, ale přitom nebyl ani o chlup divočejší - navzdory tvrzením krotitele. Nunu ho chtěl přesvědčit o tom, že je yetti ve skutečnosti neškodný, k tomu už ale nedošlo. Když příště Nunu přinesl Willumpovi jídlo, našel yettiho klec rozbitou a uvnitř neuměle načmáraný obrázek, který tu nechal mohutný tvor na rozloučenou. Nunu bez váhání vyrazil do divočiny, aby svého přítele našel.

Když Nunu Willumpa konečně objevil, stahovala se kolem něj smyčka lovců Ledové stráže v čele s krotitelem. Nunu se lekl, že válečníci jeho kamarádovi ublíží, a tak se vrhl mezi yettiho a mistrův bič. Jenže brutální muž svoji ruku nezastavil. Když rozzuřený krotitel pozvedl ruku s bičem podruhé, zmocnila se yettiho nezvyklá zuřivost. Ani po takové době nedobrého zacházení k ní nakonec Willumpa nedohnal strach o sebe, nýbrž o chlapce, který se k němu choval laskavě. Když yettiho řádění skončilo, zůstal zakrvácený muž ležet bez hnutí ve sněhu.

Zbývající lovci Ledové stráže se zalekli Willumpova hněvu a uprchli. Nunu si uvědomil, že teď už není cesty zpět. Křičel na Willumpa, aby utekl, než se muži vrátí ho zabít. Jenže yetti odmítl chlapce opustit. Nunu stál před těžkou volbou: ztratit jediného přítele a vést život v zajetí u Ledové stráže, nebo se vydat do drsné divočiny a zanechat za sebou jediný domov, který kdy znal. Nunu si vybral jedinou možnost, která dávala smysl. Vyskočil na záda mohutného yettiho a společně se vydali za svobodou. A tak dvojice učinila své první kroky do širého světa, do nějž tak dlouho nesměla.

''S Willumpem chceme prozkoumat celý svět. Nepleťte se nám do cesty''
- Nunu


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Nunu
Sasquatch Nunu (Unavailable)
Workshop Nunu (Unavailable)
Nunu Bot (1820 RP)
Demoliser Nunu (975 RP)
TPA Nunu (Unavailable)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Nunu

od Rumcajz » 09 srp 2015, 23:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník