Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Orianna

Příspěvekod SponErko » 09 srp 2015, 23:02 VIP

Orianna
Obrázek
mechanická dáma


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Natahovací Mechanismus (Passivka)
Obrázek

Orianniny základní útoky způsobují dodatečné magické poškození, jehož výše roste, pokud Orianna útočí stále na tentýž cíl.

Příkaz: Útok (Q)
Obrázek
Dosah: 815

Orianna rozkáže Kouli vystřelit na označenou pozici. Všem cílům, které přitom zasáhne, je způsobeno magické poškození (jeho výše se u dalších cílů snižuje). Koule poté zůstane na označené lokaci.

Orianna přikáže své Kouli, aby vystřelila na určené místo. Všem cílům, na které cestou narazí, Koule způsobí magické poškození. Za každou zasaženou jednotku se však způsobené poškození o 10 % zmenšuje (až na minimum 40 %).Koule poté zůstane na určeném místě.

Příkaz: Rozpor (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Orianna rozkáže Kouli vyslat energetický pulz, který způsobí všem v okolí magické poškození. Vytvoří se tak pole, které urychluje spojence a zpomaluje nepřátele.

Orianna přikáže své Kouli vyslat elektrický pulz, který nepřátelům v okolí způsobí magické poškození.Pulz za sebou zanechává energetické pole trvající 3 sek. Pole na 2 sek. zpomaluje pohyb nepřátel a naopak zrychluje pohyb spojenců. Postupem času tento účinek slábne.

Příkaz: Chránit (E)
Obrázek
Dosah: 1095

Orianna rozkáže Kouli přesunout se ke spojeneckému šampionovi, čímž jej zaštítí a způsobí magické poškození všem nepřátelům, na které cestou narazí. Koule chráněnému šampionovi navíc zvyšuje hodnoty brnění a odolnosti vůči magii.

Pasivní efekt: Koule zvýší chráněnému spojeneckému šampionovi hodnoty brnění a odolnosti vůči magii.
Aktivace: Orianna přikáže Kouli vydat se k určenému spojeneckému šampionovi a připojit se k němu. Koule ho poté bude po 4 sek. chránit před poškozením.
Nepřátelé, kterými Koule cestou proletí, utrpí poškození ve výši 75 % síly štítu: 60/90/120/150/180 (+30% síly schopností).

Příkaz: Tlaková vlna (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Orianna rozkáže své Kouli vyslat rázovou vlnu, která okolním nepřátelům způsobí magické poškození a po krátké prodlevě je srazí směrem ke Kouli.

Orianna přikáže své Kouli, aby po chvíli vyslala rázovou vlnu, která nepřátelům v okolí způsobí magické poškození a odhodí je vzduchem do určité vzdálenosti ve směru pohybu Koule.



MYTOLOGIE


Kdysi žil v Piltoveru jistý Corin Reveck, který měl dceru jménem Orianna. Miloval ji víc než cokoliv na světě. Ačkoliv měla ohromné taneční vlohy, fascinovali ji především šampioni z Ligy legend. Uchvátili ji natolik, že dokonce sama začala cvičit, aby se mohla stát jednou z nich. Ve své prosté naivitě si však nedávala pozor a zbytečně riskovala, což ji nakonec stálo život. Oriannina smrt Corina zdrtila. Upadl do hluboké deprese a začal být posedlý techmaturgií. Nedokázal se smířit s prázdnotou, která po její smrti ovládla jeho život, a tak se rozhodl sestrojit si náhradu - takovou, která by splnila Oriannin sen a byla přijata do řad Ligy. Corin tedy vytvořil mechanický stroj na zabíjení, který pojmenoval po své dceři. S vědomím, že se jistě stane šampionkou a že se časy mění, jí vyrobil i kouli, která měla být jejím pomocníkem a ochráncem. Toto symbiotické stvoření je založeno na odlišnému druhu techmaturgie a místo mechanického hodinového stroje používá sílu elektřiny.

Orianna a Koule nyní bojují jako šampioni v Lize legend a řídí se především vlastním morálním kodexem, který však není vždy zcela bez chyb. Orianna se usilovně snaží zapadnout mezi ostatní. I kdyby se však snažila sebevíc, člověk z ní nikdy nebude. A na své okolí stále působí poněkud znepokojivým a podivným dojmem. S jinými šampiony z Ligy legend se sice chce přátelit, jen málokdo z nich se ovšem dokáže přenést přes její nezvyklou podstatu. Pro mnohé je jen bezduchou skořápkou a mechanickou hračkou - byť nebezpečnou a smrtící. V očích svého otce je však stále dokonalou dcerou.

„Tancuj se mnou, můj pomocníčku. Tancuj se mnou až do zapomnění.“


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

[url=http://static.lolskill.net/img/skins/1215/orianna_0.jpgOrianna[/url]
Gotic Orianna (520 RP)
[url=http://static.lolskill.net/img/skins/1215/orianna_2.jpgSewm Chaos Orianna (520 RP)[/url]
Bladecraft Orianna (975 RP)
TPA Orinna (Unavailable)
Winter Wonder Orianna (Unavailable)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Orianna

od Rumcajz » 09 srp 2015, 23:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků