Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Renekton

Příspěvekod SponErko » 09 srp 2015, 23:04 VIP

Renekton
Obrázek
písečný řezník


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Nadvláda hněvu (Passivka)
Obrázek

Renekton si automatickým útokem zvyšuje hodnotu hněvu. Ten pak může využít k obohacení svých schopností o bonusové účinky. Hněv Renekton získává i v případě, že má jen málo zdraví.

Odstranit slabé (Q)
Obrázek
Dosah: 325

Renekton máchne svou čepelí, všem cílům kolem sebe způsobí fyzické poškození a za část takto způsobeného poškození se sám vyléčí. Pokud má více než 50 jednotek hněvu, jsou poškození i léčení výraznější.

Renekton tne svým mečem. Nepřátelům v okolí způsobí fyzické poškození a zároveň si vyléčí zdraví za každou zasaženou jednotku s výjimkou šampionů a 120% bonusového útočného poškození (+0) bodů zdraví za každého zasaženého šampiona.Za každou zasaženou jednotku s výjimkou šampionů navíc získá 2,5 jednotky hněvu a za každého zasaženého šampiona 10 jednotek hněvu, a to až do maximální hodnoty 30 jednotek hněvu.
Bonus za 50 jednotek hněvu: Poškození se zvyšuje. Léčení se zvyšuje na. Negeneruje žádné nové body hněvu.

Nemilosrdný predátor (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Renekton dvakrát sekne svůj cíl. Způsobí mu tak fyzické poškození a na 0,75 sekundy jej omráčí. Pokud má Renekton více než 50 jednotek hněvu, sekne svůj cíl třikrát. Způsobí mu tak silné fyzické poškození a na 1,5 sekundy jej omráčí.

Následující Renektonův útok zasáhne dvakrát, omráčí svůj cíl na dobu 0.75 sek. a s každým zásahem mu způsobí fyzické poškození.Každý zásah aplikuje zásahové efekty a generuje hněv. Při zasažení šampiona Renekton navíc získá dalších 10 jednotek hněvu.
Bonus za 50 jednotek hněvu: Renekton zaútočí třikrát, omráčí svůj cíl na dobu 1.5 sek. a způsobí poškození. Negeneruje žádné nové body hněvu.

Naporcovat (E)
Obrázek
Dosah: 450

Renekton vyrazí vpřed a způsobí poškození všem jednotkám, které se mu postaví do cesty. Když je schopnost posílená, Renekton způsobuje bonusové poškození a snižuje zasaženým cílům hodnotu brnění.

Rozsekat: Renekton se vrhne na nepřítele a způsobí mu fyzické poškození. Pokud nepřítele zasáhne, zpřístupní se mu na 4 sekundy schopnost Nakrájet.
Nakrájet: Renekton se vrhne na nepřítele a způsobí mu fyzické poškození. Za každou zasaženou jednotku, která není šampion, navíc získá 2.5 jednotek hněvu a za každého zasaženého šampiona dostane 10 jednotek hněvu, a to až do maximální hodnoty 30 jednotek hněvu.
Nakrájet - bonus za 50 jednotek hněvu: Poškození se zvyšuje. Zasažení nepřátelé mají na 4 sekundy sníženou hodnotu brnění. Negeneruje žádné nové body hněvu.

Dominus (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Renekton se přemění do podoby tyrana. Získá tak bonus ke zdraví a způsobí poškození okolním nepřátelům. V této podobě získává Renekton hněv pravidelně.

Renekton se na 15 sekund obklopí temnou energií a získá 200/400/800 bodů zdraví. Během účinkování této schopnosti způsobuje okolním nepřátelům magické poškození a získává 5 jednotek hněvu za sekundu.



MYTOLOGIE


Renekton býval oddaným strážcem brány v prastaré Shurimě, avšak staletí od pádu této kdysi slavné říše jej připravila o rozum. Nyní je jen stěží víc než zvíře poháněné spalující zuřivostí. Touží jen po jediném: zabít svého bratra Nasuse, který podle něj může za jeho současný stav mysli.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Renekton
Galactic Renekton (520 RP)
Outback Renekton (520 RP)
Bloodfury Renekton (975 RP)
Rune Wars Renekton (975 RP)
Scorched Earth Renekton (975 RP)
Pool Party Renekton (975 RP)
Prehistoric Renekton (750 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Renekton

od Rumcajz » 09 srp 2015, 23:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník