• Stránka 1 z 1
steam - nelze spustit
zdravim lidi, mensi problem, mazal jsem avg, doplnil lepsim avastem, trosku jsem si s pc pohral, znate to, promazaval viry atd, pouzil program yac, atd proste jsem si hral s pc, no nejde spustit csgo ani steam, nacita to a pak nic se neukaze, jen dialogove okno, ve spravci uloh nemam spustene csgo.exe, na strance me to pokaze vynuti napsat kod, pry se prihlasuju z jineho pc, ale jsem na stejnym pc, pokaze to napise, mazal jsem ve staem slozce vse krome steam.exe a steamapp a taky nic, kdyz poklikam nekolikrat na steam nebo csgo.exe tak me to napise hlasku ze : steam - nelze spustit = (napisu to zkracene) pry ze se mam odhlasit z druheho uctu ze uz to je pry spustene, hodne divne vubec to nechapu, po tom co jsem smazal ty soubory, viz vyse, tak jsem se akorat znovu prihlasil (mel jsem auto prihlaseni) a porad to same, dik za rady.
- securit4k
- Kolemjdoucí
steam - nelze spustit
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: steam - nelze spustit
Skús reštartovať PC.
-
R3ZN1K - Profesionál
R3ZN1K píše:Skús reštartovať PC.
bohuzel jsem to skousel uz nekolikrat a porad to same

- securit4k
- Kolemjdoucí
Skús vymazať s PC uplne všetko čo ma spoločne so steamom a nanovo nainstalovať cely steam ako aj CS:GO
-
OptiBB - Amatér
OptiBB píše:Skús vymazať s PC uplne všetko čo ma spoločne so steamom a nanovo nainstalovať cely steam ako aj CS:GO
odinstalovano, nainstalovan steam, stahlo to tych 100 mega, prihlasil jsem se, nestpustilo se to, problem pretrvava
- securit4k
- Kolemjdoucí
securit4k píše:OptiBB píše:Skús vymazať s PC uplne všetko čo ma spoločne so steamom a nanovo nainstalovať cely steam ako aj CS:GO
odinstalovano, nainstalovan steam, stahlo to tych 100 mega, prihlasil jsem se, nestpustilo se to, problem pretrvava
na neco jsem prisel, jakmile jsem spustil v kompabilite pro w7 tak to jde, jakmile kompabilitu vypnu tak to nejde, co s tim ? pry to omezuje rhani her nebo coto tam psalo?
- securit4k
- Kolemjdoucí
Je to vlastne funkcia, ktorá umožňuje spúšťať programy vytvorené pre predchádzajúce verzie systému Windows na tvojom Win 7. Ale netušim prečo ti to tak zblblo.
-
OptiBB - Amatér
Když si instaloval Avast, tak měl si už smazané AVG, nebo si ho instaloval při zapnutém AVG ?
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
JakubS0n píše:Když si instaloval Avast, tak měl si už smazané AVG, nebo si ho instaloval při zapnutém AVG ?
jj nainstaloval pri zapnutem a pak odinstaloval
- securit4k
- Kolemjdoucí
Víš o tom, že nemůžeš mít 2 zapnuté antiviry najednou?
-
FatalWiruS - Profesionál
JakubS0n píše:Víš o tom, že nemůžeš mít 2 zapnuté antiviry najednou?
uz jo, tak co tet ? mam ho odinstalovat a nainstalovat znovu ? vsiml jsem si ze mi prestala fungovat grafika catalyst control panel amd, pise to ze host application prestal fungovat, mel jsem verzi 15 bo ja blbec jsem to updatnul a klesly fpska o 70 procent, tak jsem to vymazal dal z5 stare verze co mam na dvdckach, ale myslim ze i na te 15 verzi by delal to same, vse nejak souvisi s tim antivirem, ale nevim.
- securit4k
- Kolemjdoucí
securit4k píše:JakubS0n píše:Víš o tom, že nemůžeš mít 2 zapnuté antiviry najednou?
uz jo, tak co tet ? mam ho odinstalovat a nainstalovat znovu ? vsiml jsem si ze mi prestala fungovat grafika catalyst control panel amd, pise to ze host application prestal fungovat, mel jsem verzi 15 bo ja blbec jsem to updatnul a klesly fpska o 70 procent, tak jsem to vymazal dal z5 stare verze co mam na dvdckach, ale myslim ze i na te 15 verzi by delal to same, vse nejak souvisi s tim antivirem, ale nevim.
sory za dalsi prispevek, ale nedje mi nejak upravit predchozi, zjistil jsem ze kdyz dam kompabilitu w7 takzez u ccc amd ja ku staemu tak to funguje taky, nejak se mi zkurvila kompabilita, tot jen informace

- securit4k
- Kolemjdoucí
Jakou máš grafickou kartu? Máš instalační médium s Windowsem ?
-
FatalWiruS - Profesionál
JakubS0n píše:Jakou máš grafickou kartu? Máš instalační médium s Windowsem ?
sapphire amd radeon hd 7700 series ghz
mam ale specialni black verzi xD
- securit4k
- Kolemjdoucí
Posouvám nahoru.
-
Ekblad - Zkušený
• Stránka 1 z 1