Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Návrhy.

Příspěvekod Beastmoda » 29 srp 2015, 14:22

1.Anti-Spam

Zdravím všechny, přemyšlím o takové/ých věcech už nějaký čas, a napadlo mně, jak jsem dlouho na serveru, Občas se tam objeví, nějaké dítě,nebo někdo, kdo si rádo zaspamuje chat, at už Urážkama nebo FK/VD, Zda to jde Zrealizovat Anti-Spam Plugin, psal sem si o tom z více lidma, a myslím si že by to mohlá být dobrá věc, která by ulehčila práci.

2.2(avíce)Módy po sobě.

Poté jsem přemýšlel dále, a napadlo mě, co kdyby se naprogramovalo, aby nešli dát 2(a více) modý za sebou, myslím tím když je u CT někdo kdo to hraje nějakou chvíly, a uvidí Herní modý, začne ho to bavit, a bude si dávat 8kol po sobě Herní modý,Přestřelky, at už jakékoliv.

3. Nová Mapka(dokonalá)|

Dále mně ohromila jedna Mapa, jedná se o mapu kterou jsem už hrál, a bylo to docela dost zabávné, hodně atrakcí, hodně všeho dá se říct -- http://csgo.gamebanana.com/maps/186457 Je to mapa obří, při které si to Terroristi docela hodně užijí. Chtěl bych tuhle mapu doporučit, nejsou zde žádne lagy (FPS) je to dobře propracované. Je to mapa kterou bých rád navrhl na odzkoušení. ;)

4.Nový Mod - Schovka

Na dále, tu máme mod který se nazýva Schovka, po odstartovaní modu, CT zustanou ve zbrojce, a budou mít černou obrazovku, mezi tím se Terroristům otevřou cely, po otevření cel, by se utekli schovat, a CT by měli za ůkol najít všechny Terroristy, a všechny je postřílet, myslím si že to je hodně dobrý mod na jak zabavení, tak na užití za Terroristy.

5.Stopy

Chtěl bych doporčuti, obohacení SimonMenu, jedná se zrovna o věc díky které se hodně využívají atrakce, pro Terroristy, jedná se o STOPY, stopy by vedli za Simonem, tak jak on by si je udělal tak tak by zustali.

6.Stopky časovaní

Další věc které jsem si všiml, jsou Stopky, jsou to stopky které ale nejedou normalně, jsou udané v setinách, dle mého názoru, by to mohlo jet pomaleji, a ještě k tomu to udávat v sekundách, někteří lidi ještě nepoznají minutu.

7.Védečko, Hráč s označením VD(do pravidel)

Ještě bych do /Pravidel, připsal jednu docela dost duležitou věc, a tou věcí jsou Nicky, myšleno na nicky Hráč s Označením VD + Védečko, myslím si že tím hru kazí dost, už jenom přes slovíčkaření, vím že je to slovíčkaření, ale i tak by byla dobrá věc, aby toho lidi nezneuživali, protože někdo kdo nebude znát pravidla, si bude myslet že ho zabít nemá.

8.Scout Duel do PP

Dále, při PP bych chtěl doporučit další možnost, jedná se o Duel Scout, vím že to bylo aji v 1.6 a nechcete aby bylo všechno stejné, ale je to jedna z věci která lidi docela dost z mého pohledu baví, dalo by se toho využít.

9.Funkčnost Příkazu /pp

Chtěl bych osvežit Funkčnost příkazu /PP u posledního přání, stáva se docela hodně často, že hráčovi samo od sebe zmizí Tabulka s PP, a nemuže si vybrat duel, tak ho bohužel musí CT zabít, a musel si vzít VD.

10.Smoke

Povolil bych, aby bylo možné že Terroristi si mužou brát Smoke, dá se toho docela dost využit jak při utěku za Terroristu tak celkově.

11.Stavění (Blocku) /smenu

Jelikož jsem hrál cs1.6 tak vím že u Smenu, byla možnost stavět Blocky = schody do nebe= skákací souteže, a tak dále, mysím si že této věci by taky nebylo namálo špatné přidat.

12Aktivní admini

O tomhle nepíšu z mého srdíčka, ale psalo mi tom více jak 10 lidí, jedná se o to že je docela málo adminu(Myšleno Aktivních), Někteří neudělají testy, někteří se ani k těm testum nedostanou, dal bych vetší trpělivost, i když vím že o takové věci se nemám co starat, ale mohlo by se to v pozdějších měsících(letech) docela vyplatit, nabrat více adminu(aktivních ovšem)



Tohle je odemně vše, snad něco pomuže, snad se něčeho využije, dle mého názoru jsou to dost dobré nápady, které se dají zrealizovat, a jejích využití by bylo ohromující.
Děkuji za jakýkoliv názor, na moje nápady, snad pomužou.


Beastmode-JB2 :twisted: :twisted: :evil:
Uživatelský avatar
Beastmoda
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 196
Registrován: 04 srp 2015, 15:33
Bydliště: Ostrava

Návrhy.

od Rumcajz » 29 srp 2015, 14:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Ostrava

Re: Návrhy.

Příspěvekod Hoover » 29 srp 2015, 15:01 VIP

1. Na podobnom princípe fungoval anti-spam na 1.6, hráči s tým veľmi spokojní neboli
2. Blbosť, nemôžeme brániť simonovi v hre, keď je to niekto kto nevie zvládať simona má zakročiť admin
3. Uvidíme keď budeme riešiť mapy
4. Na 1.6 nepatrí medzi najobľúbenejšie módy, uvidíme
5. Simon menu časom obohatíme
6. Všimol som si to, uvidíme či sa s tým dá niečo robiť
7. Uvidíme
8. Vďaka za postreh
9. Vďaka za postreh
10. Na 1.6 sa zrušil z dôvodu problémov od hráčov, neviem či je to z rovnakého dôvodu
11. Časom
12. JB je z pohľadu pravidiel tak i udržania servera jeden z najnáročnejších módov. Požiadať si je jednoduché, ale dokázať, že adept je schopný je už ťažšie. Už i z toho mála čo máme sme museli rušiť, to nie je veľmi dobrá mienka

JB je v stave kedy je sa dá na ňom ale nemôžeme sa mi primárne venovať. Veci, ktoré sú na 1.6 možno časom pribudnú, nepotrebujeme z toho ďalšiu kópiu
Uživatelský avatar
Hoover
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1894
Registrován: 28 led 2013, 21:29

Re: Návrhy.

Příspěvekod DarkMouse » 29 srp 2015, 15:03 VIP

1. - je možné, že se časem nějaký anti-cheat udělá
2. - zbytečnost
3. - map pack se bude předělávat
4. - prozatím zbytečné, další věci se budou přidávat v updatech
5. - viz. 4
6. - viz. 4
7. - časem si na to hráči zvyknou, na 1.6 si také zvykli, zbytečné dávat až takhle konkrétní věci do pravidel
8. - viz. 4
9. - Příkaz bugoval, je možné, že se časem přidá
10. - zbytečný, bylo by to spíše na obtíž, některým hráčům smoke laguje
11. - viz. 4
12. - adminy se snažím brát, ale nedám práva každému druhému

Příště je tu na návrhy speciální topic..
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
Uživatelský avatar
DarkMouse
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1688
Registrován: 22 úno 2013, 07:03
Bydliště: Středočeský kraj


Zpět na JailBreak Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků