• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademie / Jailbreak servery
Nick ve hře: Neznamy.
Nick na fóru: NeznamyCZ
Odkaz na profil: neznamycz-u43014.html
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:126179341
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=128872
Proč chci akademika: Když hraji na JB, nesnáším když někdo kazí hru, a to jakýmkoliv způsobem (např. Bugování, Špatný mik, spam, vulgarita, nevhodné chování, FK/MFK atp.) proto bych se rád stal Akademikem na tak dobrém portálu. Chtěl bych se stát Adminem, který by toto vše hlídal, vždy bych byl aktivní, na teamspeak bych chodil a vždy by na mne mohl být spoleh.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Gamesites žádné prohřešky nemám (Bany, Kicky atp) a na jiných serverech (portálech) nehraji.
Nick na fóru: NeznamyCZ
Odkaz na profil: neznamycz-u43014.html
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:126179341
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=128872
Proč chci akademika: Když hraji na JB, nesnáším když někdo kazí hru, a to jakýmkoliv způsobem (např. Bugování, Špatný mik, spam, vulgarita, nevhodné chování, FK/MFK atp.) proto bych se rád stal Akademikem na tak dobrém portálu. Chtěl bych se stát Adminem, který by toto vše hlídal, vždy bych byl aktivní, na teamspeak bych chodil a vždy by na mne mohl být spoleh.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Gamesites žádné prohřešky nemám (Bany, Kicky atp) a na jiných serverech (portálech) nehraji.
-
PLNekroPL - Amatér
[Zamítnuto] Akademie / Jailbreak servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademie / Jailbreak servery
Nedohraná aktivita, nadávky v chatu + zpráva o vyřešení tvojí žádosti, nope, za 2 týdny si můžeš znovu požádat.
Lock
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1