I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Nigas,Emkac,Cry,blazon

Příspěvekod ajoooooo » 02 zář 2015, 14:10

Takže k prvej veci.. máte strašne neschopných adminov.. čo vám frajerka nedala či čo ? máte potrebu tam robiť bordel ako admini ? ach bože umieram jeden neplní svoju povinnosť za ZM ďalší grabuje na aire a potom ho zabanujú za zoskok z airu bez dôvodu za grab.. potom tam Nigasovi píšem že mi blokuje tunel nejaký novip a on ma má hlboko viete kde a hrá si s ghostikom a stavajú si spolu.. Keďže Cry neplní svoju povinnosť týmto chcem aby sa to riešilo aby neboli pravidlá len pre normálných hráčov ale aj pre adminov nech ich tam dá a hrá aj on .. lebo on ich tam ani nehádzal a skákal si po mape.. nie raz aj na bb_alley som ho videl ako mal mutaciu tak si tam skakal a spamoval všetci ZM air veď to môžeš robiť aj keď ideš do tunelu mi nehovor, že nie .. potom mi povec že sa mám ukľudniť keď robíš takéto sračky lol .. čo ty všetci aj ten grab na aire a potom insta ban tebe to nevadí že on mohol mať full buy a ty ho zabanuješ za nič ? Wake up. Emkaca som tu napísal len preto lebo neviem kto tam graboval toho chalana na aire .. každopadne na air sa dá dať do stredu blok ak by si vedel niečo o Csku tak by ťa to napadlo, že môžeš dať do stredu blok a oni budu chodiť z jednej strany a další zm z druhej strany.. vieš Emkač takže potom mi tu píš sračky ako sa to tam nemôže dať lol, blazon za ten bezdvôvodný ban a robenie toho istého bordelu čo cry. To je všetko užívajte si takýchto adminov na GS a potom že kám ta komunita speje.. wau potlesk.
ajoooooo
Amatér
Amatér

Nigas,Emkac,Cry,blazon

od Rumcajz » 02 zář 2015, 14:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nigas,Emkac,Cry,blazon

Příspěvekod eMkac » 02 zář 2015, 14:18

Negrabl jsem ho proto že mu tam střílel. Jednoduše cesta na air byla dejmu tomu "Player 1" a "Player 2" mu tam stavěl takže byla 1 cesta a 2 airi což se nesmí tak za to byl grabnut. Ten ban který dal blazen byl omyl a taky samodřejmě hned dostal UB.
Tak mi tu nepovídej něco o bloku, který se tam dá dát. Spíš ti doporučuju vic koukat a možná si ty pravidla přečíst.
eMkac
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod blazenmw » 02 zář 2015, 14:24

Ahoj.

Ako písal eMkáč, ban bol udelený omylom a mojou nepozornosťou, za čo som sa danému hráčovi ospravedlnil a dostal okamžite unban.

Blázinek.
Mahátma Gándhí
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
blazenmw
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ajoooooo » 02 zář 2015, 14:25

bb_stepup je tiež jedna cesta lenže je spravená umelo.. takže mi chceš povedať, že to tiež by si mal grabnuť ? celkom na hovno pravidlo ;) pokiaľ by ten hráč súhlasil nevidím dôvod aby tam nemohli mať spolu oproti sebe air to ako na BB_stepup si postavím air oproti sebe s kamarátom a budem strielať na svoj ale rovno aj na jeho pretože inak sa to nedá tak ma grabneš lol ? chalaan .. :)
ajoooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod ajoooooo » 02 zář 2015, 14:26

fajn, že dostal unban ale chalan mohol mať full nakup všetko a ty sa mu ani neospravedlníš proste máš v prdeli .. bola to hlavne tvoja chyba.. vyjadri sa k neplneniu.. :)
ajoooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod ajoooooo » 02 zář 2015, 14:32

Nevidel som žeby si sa mu ospravedlnil :)
ajoooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod cryzysek » 02 zář 2015, 14:35

Potěšit jste mě potěšily :).Chlapci prostě vás vyloženě štve že nemůžete
1.Šíkanovat hráče na BB1
2.Dělat si tam dohody
3.Ve směs to co jsem vám bude líbit.

Víte co mám pro vás novinu od dnešního dne tam jen kvůli vám začnu hrát.Aby jste viděli to samé co vy děláte hráčům.
Takže Studujte pravidla chlapci budete to potřebovat :).

6) Je zakázáno neplnit povinnost ZM. Povinností ZM je snažit se zabít CT v jeho úkrytu. (PS: Admin je povinný dohlížet na dodržování pravidla o plnění.Tudíž admin musí nejdříve pořešit ty co neplní a poté může plnit.)

7) Admin může zakročit pouze v situacích, které vidí na své oči -> má právo hrát za CT

12) Je zakázáno mít na jedné cestě 2 airy.

Zde si to můžeš přečíst =>https://www.gamesites.cz/forum/basebuilder-navod-pro-novacky-t83484.html

Nazdar uvidíme se na serveru :).Cry
Obrázek

Temná osobnost ZM Sekce.
cryzysek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Niggas » 02 zář 2015, 14:40

Nevidím dôvod aby mal admin povinnost plnit. Ja osobne na BB nechodím preto, aby som niekomu plnit a robil body ale aby som "usmernoval" pacientov ako si aj ty. K tomu bloku - bud som si to nevšimol alebo som riešil niečo mimo servera. Na záver ma zaráža, že ty máš vôbec tú drzost podat sťažnost, zato čo si predvádzal včera som mal 100 chutí dat ti ban, dnes za to nadávanie na admina do voice som ti dal tiež len kick a ty sa ešte stažuješ :D Nabudúce letiš s banánom bez upozornenia, aby si aspon mal dôvod podat tú stažnost.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod ajoooooo » 02 zář 2015, 15:03

To že ti niekto niečo povie ešte k tomu pravdu lebo si mi tam vôbec nepomohol zato mi máš dať 100 chuti ban ? :D cry kľudne tam hraj mne problem nerobíš.. jedno udravko a hraš aj za ZM nieje problém :-) neber to ako vyhražanie lebo sám vieš že na seba berieme uzdravka.. dobre Nigas ale ja som ťa videl ako si behal po mape a pritom si ma ignoroval to nemám rad.. ďalšia vec cry.. prosím ťa :D D :D :D :D čo ta mutacia a skakanie si s ňou na bb_alley? pritom si tam ZM nehádzal len si si skákal .. to čo si sa chcel odviazať ? :D
ajoooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod ajoooooo » 02 zář 2015, 15:05

Ospravedlňujem sa.. bb_autumm.. poplietol som si mapy.. Nigas ok... :) dúfam že ma chápeš.. lebo ja som na GS pôsobil ako admin a vždy som vyriešil všetko čo bolo treba aj keď som tma nebol niekto ma vždy zavolal nebolo to na csku ale admin ako admin.. :) takže nevidím problém aby si mi ten blok dal preč a zabanoval ho :D
ajoooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod ajoooooo » 02 zář 2015, 15:31

Lock :!: :mrgreen:
ajoooooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Garlin » 02 zář 2015, 18:54

ajoooooo píše:Ospravedlňujem sa.. bb_autumm.. poplietol som si mapy.. Nigas ok... :) dúfam že ma chápeš.. lebo ja som na GS pôsobil ako admin a vždy som vyriešil všetko čo bolo treba aj keď som tma nebol niekto ma vždy zavolal nebolo to na csku ale admin ako admin.. :) takže nevidím problém aby si mi ten blok dal preč a zabanoval ho :D

Som rad ze zt ako admin neposobis :D

LOCK
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy