• Stránka 1 z 1
Žádost o admina
1.) Nick na servery: ondera1CZ
2.) Steam nick: ondera1_CZ
3.) Server kde chcem práva: JailBreak 3
4.) Steam ID: STEAM_0:1:72532685
5.) Věk: 16
7.) BANY které jsem dostal: Zatím jsem žádný nedostal
8.) Proč právě já: Myslím si že bych měl být adminem protože skoro každý den hraju jailbreak a jsou tam nepříjemní lidi co neumí pravidla či spamujou do chatu a nadávají a mě už to přestává bavit tak proto chci být adminem.
9.) Skúsenosti s CS:GO: hraji to asi 1 rok
10.) Něco o mě: Ahoj jmenuji se Ondra bydlím v Olomouci Kunčice a skoro každý den hraju CSGO Jaibreak protože mě to baví.Rád Sportuju a hraju hry Strategie a Střílečky.Rád hraju s kamarády hry fotbal atd... Můj koníček je ježdění na kole a hraní CSGO. Bydlím v domě a nikdo mě při hraní neruší. Rád taky jsi udělám sem tam nějaký prográmky.
11.) Jestli že mám něco na srdci sem s tím: Mám rád všechny lidi a adminy kteří ten jaibreak oživují a dávají tomu tu správnou zábavu a atmosféru.
2.) Steam nick: ondera1_CZ
3.) Server kde chcem práva: JailBreak 3
4.) Steam ID: STEAM_0:1:72532685
5.) Věk: 16
7.) BANY které jsem dostal: Zatím jsem žádný nedostal
8.) Proč právě já: Myslím si že bych měl být adminem protože skoro každý den hraju jailbreak a jsou tam nepříjemní lidi co neumí pravidla či spamujou do chatu a nadávají a mě už to přestává bavit tak proto chci být adminem.
9.) Skúsenosti s CS:GO: hraji to asi 1 rok
10.) Něco o mě: Ahoj jmenuji se Ondra bydlím v Olomouci Kunčice a skoro každý den hraju CSGO Jaibreak protože mě to baví.Rád Sportuju a hraju hry Strategie a Střílečky.Rád hraju s kamarády hry fotbal atd... Můj koníček je ježdění na kole a hraní CSGO. Bydlím v domě a nikdo mě při hraní neruší. Rád taky jsi udělám sem tam nějaký prográmky.
11.) Jestli že mám něco na srdci sem s tím: Mám rád všechny lidi a adminy kteří ten jaibreak oživují a dávají tomu tu správnou zábavu a atmosféru.
- ondera1
- Kolemjdoucí
Žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina
Hoover ti již zamítl 2 žádosti v náborech o práva, ještě nadále spamuj zbytečně forum a trest tě nemine.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: Žádost o admina
V blízkej dobe to ani neskúšaj
Pokračuj a zaručene si dlhšie nepožiadaš

-
Hoover - Spamer
• Stránka 1 z 1