I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Spirith (Prznitel Panien)/ Jailbreak 1

Příspěvekod JimCarry » 13 zář 2015, 11:07 VIP

Zdravím,
dnes som mal chuť si nachvíľu zahrať JB tak som prišiel na server JailBreak 1 . Po zmene mapy som šiel CT a bral som neustále simona. Na servery bol docela kľud, pohoda, dávali sme atrakcie a všetko bolo OK. Následne sa pripojil administrátor Spirith (Ja som to nezaregistroval) . Dal som ôsmym Tčkam futbal a tím čo prehral som zabil. Len zo srandy som povedal že "Jó body, budem prvý v ranku" načo mi hneď administrátor Spirith skočil do rečí a začal mi rozprávať niečo že či začínam aj ja robiť bordel. Odpovedal som mu že nie, ale že nemusí hneď ako príde na server mi začať 3,14čovať (áno, vulgárne som sa vyjadril) Administrátor ma upozornil že ešte jedna nadávka tak pôjdem k Tčkam načo som odpovedal " V poriadku, ale nemusíš mi aj tak skákať do rečí keď nič zlé nerobím" A letel som k T.
Je možné, že to mohlo znieť pridrzo, ale nemyslím že to bol relevantný dôvod na môj prehod. Kedže som u CT asi jediný, čo dokázal so všetkými Tčkami robiť atrakcie a nerobil tam bordel (viz. Wortex a ostatní, ktorí si neustále strielali, liezli na TXT, hrali sa stlačítkami).
Nerád píšem túto stiažnosť ale hnevá ma, že keď si človek raz príde v kľude zahrať JB tak už dostáva "vynadané".

S pozdravom, JC.

PS: Konzolu s dôkazom prehodu som nefotil, no myslím že Spirith prizná prehod a vymyslí dobrý dôvod prečo bol uskutočnený.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Spirith (Prznitel Panien)/ Jailbreak 1

od Rumcajz » 13 zář 2015, 11:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spirith (Prznitel Panien)/ Jailbreak 1

Příspěvekod Spirith » 13 zář 2015, 11:15

Pridem na server a čo nepočujem náš bývalý admin tak nadáva do kok**** a pí* hráčom a keď ho grabnem že čo tu dokazuje tak mi milosť pán povie že " ako tu mám ináč vydržať s tými kidmi?" to je podľa mňa zlé ospravedlnenie svojho vulgárneho správania. Keď som sa ťa rozhodol prehodiť tak si mi ešte stihol povedať že som deb** čo bolo myslené na admina a nie hráča, tak si na to dostal ban za nadávky na admina.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JimCarry » 13 zář 2015, 11:19 VIP

Fúha, to si ani nespomínam žeby som takto odpovedal tebe. Ban som si nevšímal, slovo de*** som povedal už keď som bol prehodený a myslel som že ma nieje počuť. Každopádne v poriadku. Rád si aj tak počkám na vedikt či je takýto prístup administrátora Spiritha dobrý.

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Spirith » 13 zář 2015, 12:01

K tvojej smole bolo. Tebe sa zdá toto čo si robil normálne ? Takto sa správať ? Nadávať hráčom?
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JimCarry » 13 zář 2015, 12:08 VIP

Žiadnu priamo smerovanú nadávku bez dôvodu som nepovedal žiadnemu hráčovi. A ak áno, tak som sa ospravedlnil. No tebe sa zdá normálne hneď prehadzovať a banovať? Sám sa zbavuješ hráčov , ktorí môžu ako tak robiť zábavu a pod. na servery.

Už tu nebudem nad tým polemizovať. Potreboval som vyjadriť môj názor voči tvojemu adminovaniu a ako s tým naložíš ty, alebo ľudia s vyššími kompetenciami, to už nechám na tebe/nich.

JC

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Spirith » 13 zář 2015, 12:12

Ja som jasne popísal aká bola situácia keď som sa napojil na servery: nadával si hráčom, nadával si mne a ešte si svoje správanie nijak rozumne neobhájil keď som ťa graboval, tak tu láskavo neklam.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod W0rt3x » 13 zář 2015, 17:17

Zdravím, bol som prítomný na serveru. Pravda je že som robil blbosti, ale k tomuto prípadu sa vyjadrím asi tak, že ten hráč čo tu dáva sťažnosť, nenadával žiadnemu hráčovi prítomnému na serveru.
ahoj :hugging:
W0rt3x
Drbna
Drbna

Příspěvekod Spirith » 13 zář 2015, 18:46

Veď sa tu k tomu sám priznal :)
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JimCarry » 13 zář 2015, 18:53 VIP

Mne sa nezdá , žeby som niečo písal. Wortex vďaka za vyjadrenie. Ja som si vedomý o jednej nadávke hráčovi a to bolo len zo srandy , keď sa Tyranizator snažil získať šikovným pohybom PP. No následne som mu povedal soráč alebo niečo podobné a on to nebral ako urazenie. Takže tak.

JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 zář 2015, 21:47

Zda je chování Spiritha v pořádku tady rozebírat nemusíme. Musíme se zaměřit na dodané důkazy proti adminovi a ty nejsou valné. Admin se vyjádřil a díky absenci důkazů, nemám důvod mu nevěřit.
Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy