• Stránka 1 z 1
přejmenovaní Nicku na Originalním MC
Dobrý den , předělal jsem si nick na Minecraftu mám totiž originalní Minecraft a muj Nick se mi už nelibil a tak jsem si ho předělal je možné veškeré věci co jsem měl na Gamesites Serveru Surivval předělat z nicku jakubcik14 na nick MishuGw3 ? uplně všecko co tam mám ? děkuji moc za odpoved pokud je to možné nevím zdali pujdou předělat aj hodiny co mám odehrané na Serveru to asi ne co ?
tím pádem si budu muset asi nahrát znova hodiny na Serveru abych mohl žadat o Admina ? děkuji za odpoved Adminu

-
pacholek - Amatér
přejmenovaní Nicku na Originalním MC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: přejmenovaní Nicku na Originalním MC
http://gtareal.eu/galerie/di/KVDM/Bez_názvu.png zde je obrazek z Mojang.com dukaz nahoře vydíte email : [email protected] že nekecám poté jsme to přepsal nick na MishuGw3 zakupoval jsme si aj VIP do hry je to tak měsíc zpátky z čisla 720384406 pokud ne tak potom z čisla 724321910 nejsu si jistý
-
pacholek - Amatér
Kontaktuj mě ve hře nebo na TS.
-
TheRsM1 - Profesionál
TheRsM1 píše:Kontaktuj mě ve hře nebo na TS.
Ahoj,
sorry že tu nějak spamuju,
co jsem se minule díval a měnil jsem si já nick tak na tom starém účtu když jsem chtěl jít přes warez věci zůstali, takže kdybyšlo tak věci si může vzít a resky přepsat a ty bys mu jen dal VIP, jestli by ho měl ještě.
- petrolejjj
- Kolemjdoucí
petrolejjj píše:TheRsM1 píše:Kontaktuj mě ve hře nebo na TS.
Ahoj,
sorry že tu nějak spamuju,
co jsem se minule díval a měnil jsem si já nick tak na tom starém účtu když jsem chtěl jít přes warez věci zůstali, takže kdybyšlo tak věci si může vzít a resky přepsat a ty bys mu jen dal VIP, jestli by ho měl ještě.
To je pravda, aj keď VIP/EVIP sa budem prepisovať len ja. Nech v tom nie je zmätok!
Inak táto téma je pokiaľ viem vyriešená, takže zamykám.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1