I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Capture the flag / Bluetooth system

Příspěvekod MachomanPan » 21 zář 2015, 15:31

Popis stručně jasně přehledně ... Tak fajn je to zasranej , namyšlenej čurák , co si dělá co chce ...
Dává mi kicky za to , že ho zabiju bombou .. fajn .. :-D mindrák jak svině .. chápu asi ho mlátí .. ( Doufam , že tě řežou pořádně .. škoda každý rány vedle )

Důkaz : Nebudu fotit jak mi dal asi 15 kicku .. Jen říkam , že je to vyprcanej kokot , co si myslí , že může všechno , když je admin .

PS: Jestli to budeš číst ještě něž to smažou za moje "výrazy" <-- ( pravdivý výrazy ) .. Tak ti jen chci říct , až se vrátíš do školy a zvopákneš si zájmena kokote .. Když už píšeš čárky tak se je aspon nauč ... Před a se čárka nepíše když to neni v 7. pádu ..

Čau , ahoj s pozdravem : Maja
MachomanPan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Capture the flag / Bluetooth system

od Rumcajz » 21 zář 2015, 15:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Capture the flag / Bluetooth system

Příspěvekod Cobretti » 21 zář 2015, 16:17

Hmm, zajímavě sepsáno.
Ty by si nejspíše potřeboval pořádně proliskat, aby sis vůbec uvědomil s kým a kde se bavíš. Na serveru ses choval jak dobytek a proto si byl vyhazován ze serveru. Můžeš být sakra rád, že to nebylo ukončeno banem.

LOCK

edi bboy : Jen pro upřesnění kick jsi nedostal od Bluetooth , ale dal jsem ti je já. On tě slušně upozornil na něco co jsi neměl dělat. Ty jsi to dělal dál ...
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy