• Stránka 1 z 1
HNS AUTOBUNNYHOP
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 23
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem TrEgL1^.
[AMXBans] Zbyva jeste 59 minutes and 25 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : pH^X2H
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Fish] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 382372050 '
[AMXBans] Tva IP : ' 46.229.235.158 '
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se
1.Som VIP hráč.
Situácia bola na de_dust smer AWP s T spawnu , kde su tie schody Tregli skakal s tých schodov na to čo vyhodi ja ešte predtým som ho zabil ako tam skočíl a dal mi ban za FISH. Chcem vidieť prosim ťa demo že to bol FISH, pretože toto v živote nemôže byť FISH. Za toto by si mohol prisť aj o práva pretože taký admin by nemal čo robiť na HNS a to isté som dostal ban za reconnect a pritom som nedal žiadný reconect na c21_lime. ĎAKUJEM s Pozdrávom iOS-Brayn

Server # 23
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem TrEgL1^.
[AMXBans] Zbyva jeste 59 minutes and 25 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : pH^X2H
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Fish] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 382372050 '
[AMXBans] Tva IP : ' 46.229.235.158 '
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se
1.Som VIP hráč.
Situácia bola na de_dust smer AWP s T spawnu , kde su tie schody Tregli skakal s tých schodov na to čo vyhodi ja ešte predtým som ho zabil ako tam skočíl a dal mi ban za FISH. Chcem vidieť prosim ťa demo že to bol FISH, pretože toto v živote nemôže byť FISH. Za toto by si mohol prisť aj o práva pretože taký admin by nemal čo robiť na HNS a to isté som dostal ban za reconnect a pritom som nedal žiadný reconect na c21_lime. ĎAKUJEM s Pozdrávom iOS-Brayn

- pHP99
- Kolemjdoucí
HNS AUTOBUNNYHOP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS AUTOBUNNYHOP
Admina jsem Kontaktoval , za chvili se ti sem vyjadri
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Čau ty sa ideš ešte sťažovať a žiadať o UB čo furt porušuje pravidlá ? Áno demo nemám ani ho mať nemusím. Je to 1 vs 1 no čo. Postupoval som správne - Hrala sa mapa de_dust boli sme T išiel som na awp hneď sú tam schodíky a jump bloky a potom bloky atď. Ty si bol CT. Išli sme traja na AWP jeden ma predbehol a padol som, druhý padol na konci a padol som aj ja lebo bol zas pomalý. Prišli ste tam dve CT videl som vás. Ale stíhal som to skúsiť ešte raz. Išiel som na schodíky a skočil na jump blok lenže čo zrazu si ma hitol zo zeme to je fish lebo som bol na 1. bloku. Jasne že som išiel dole a grabol ťa. Následovne ma zabilo CT. Pýtal som sa ťa v chate prečo si bol na zemi a ja na 1. bloku a dal si mi hit a fish ? No ty nič. Išiel si si svoje. Pozrel som si SID a vedel som že si to ty Brayn tak sa ti dal hneď BAN. Ak máš dôkaz dolož ho sem a rád sa pozriem. Ak by si ešte niečo potreboval sa spýtaj hráča Devilko celú situáciu videl a videl že to bol fish
.

-
TrEgL1GeM - Mistr
PS : Zaujímavé že som bol na Jump bloky a odrazilo ma to 1x len som nemal boost tak by som padol a zámerne keď som sa chcel odraziť 2x si vyskočil zo zeme a hit
.

-
TrEgL1GeM - Mistr
Môj zlatý, určite to nebol žiaden fish to čo som spravíl, lebo ešte ked si bol na schodoch tak som ťa hitol išiel si skočíť a to neje fish prosim ťa tak nemel a devilko čo môže potvrdiť? ked celu mapu sa ti podlizoval a s prepačením lezol ti do riti .. takže určite on by mohol čo nato povedať... a to že mam toľko banov to je moja vec, okedy som mal 2 tyždne ban tak som mal 1x ban a to za reconect čo tiež bol neprávom.. a žiadne fishe nerobím ani nič .. ale ty si mi dal zatoto ban a ked sa nemylím na ban by si mal mať demo ako dôkaz pretože ak bez dema zabanuješ niekhoo tak to je tvrdenie proti tvrdeniu toto..to by si mohol banovať každeho na hodinu.. takže žiadam o unban ale už neskoro lebo hodina už prejde zachvíľu.. ale dúfam že posledný krát si toto spravil, ak nevieš tak sa nauč pravidla prosim ťa a potom banuj. ďakujem

- pHP99
- Kolemjdoucí
Ty máš ešte tú drzosť tu mi vravieť že neviem pravidlá ? Ja som nedostal BAN na 2 Týždne. Ja by som bol tak rád keby tam je HLTV alebo by som mal demo a by si videl kto má pravdu. Ja sa hádať nejdem ale viem že som bol na jump bloku a tak si ma hitol a na žiadnych schodoch nie. Neviem kto tam bol ešte jedno VIP keby viem aj ten ti to dotvrdí. Neviem počkáme si na Karmika. Hádam to neskončí tak ako u Slasheda hádali sme sa a nakoniec som mal pravdu ja
.

-
TrEgL1GeM - Mistr
pH doporucujem tocit si dema 
Zamietam
LOCK

Zamietam
LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1