I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Tato, bb1

Příspěvekod GeracikxD » 12 říj 2015, 06:35

Nevidím dôvod prečo by si mal admin opravovať kempu ked si ju svojou vinou nevedel postaviť.

http://leteckaposta.cz/414562473
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Tato, bb1

od Rumcajz » 12 říj 2015, 06:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tato, bb1

Příspěvekod PEto » 12 říj 2015, 08:44

som zvedavy na vyjadrenie admina
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod GeracikxD » 12 říj 2015, 09:17

Dále chci napsat že admin od doby co mu spadlo zarichce tak se hodne zmenil. Admin hráče ignoruje. Hraci Prosi aby nekomu dal admin slay nebo se podival ze mu to blokli oznacenym blokem tak nic. Múžete i spamovat server on to proste ignoruje a staví si build namísto toho aby udelal neco proti tomu co se tam deje. Sam sem byl v takove situaci kdy mi hrac neustale blokoval a stavak do kempy. Spamoval sem server sby mu dal kick, psal sem mu na steamu a jedine co odepsal bylo ze on nema cas (protoze byl na fb jako vzdy ked je zm).
/´¯/)...........(\¯`\
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MIERTATO » 12 říj 2015, 16:18

Zdravím.
Som tu hned po praci a vyjadrujem sa.
Snad na deme nieje vidno ze mi zmizol blok a kolko hracov sa mi tam motalo?")
Tuto situlaciu si velmi dobre pametam a aj dalej keby tocil som pisal ze oprava bola opravnena s duvody odebrani bloku a nestabilni situlaci stavani kvoli hraum ktore neustale musim grabovat + odpovidat na ohlasi hracu (slay atd,)
Na serveri som neustale a kazdodene sám a robím co sa dá.
Áno som admin ale to znamená človek a 90% hračov si mysli ze to je stroj.
Porad mi hraci pisu ked som CT slay ten a slay ten a ked to spravim som zlý pretože ten zase kriči kempa byla jeho a ked to nepsravim zase som len zlý.
Každý hrač ktory sa namna stazuje je to len preto lebo urobil nieco začo som ho potrestal alebo to aby kazdou cenou dosiahli to aby nebol na serveri admin tolko aktivní.
Som človek,admin ktorý robí čo sa dá a mensie chybi ktomu patria ktore nikto netoleruje.
Každý si mysli: "čo je to bejt adminem"?
Som ct 5 pišu blokol mi kemp a pritom blok patrí na jeho meno a ked blokace neodstraním už som zly.
Každý hrač sa najprv musi zamysliet nad sebou a nevinit s jeho chyb ostatních ktory sa snazia celodenne server držat ako sa len da.

//TATO
Každý sa narodí ako dokonalý,to len ľudia v živote ho pokazia.
MIERTATO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Xter » 12 říj 2015, 16:37

GeracikxD píše:Dále chci napsat že admin od doby co mu spadlo zarichce tak se hodne zmenil. Admin hráče ignoruje. Hraci Prosi aby nekomu dal admin slay nebo se podival ze mu to blokli oznacenym blokem tak nic. Múžete i spamovat server on to proste ignoruje a staví si build namísto toho aby udelal neco proti tomu co se tam deje. Sam sem byl v takove situaci kdy mi hrac neustale blokoval a stavak do kempy. Spamoval sem server sby mu dal kick, psal sem mu na steamu a jedine co odepsal bylo ze on nema cas (protoze byl na fb jako vzdy ked je zm).

Tohle mě vůbec nezajímá. Vždy nezapomínej na to, že admin tam je ve svém zájmu a nebudu mu zakazovat, aby se podíval na Facebook. To už by byla těžká buzerace.

MIERTATO píše:Zdravím.
Som tu hned po praci a vyjadrujem sa.
Snad na deme nieje vidno ze mi zmizol blok a kolko hracov sa mi tam motalo?")
Tuto situlaciu si velmi dobre pametam a aj dalej keby tocil som pisal ze oprava bola opravnena s duvody odebrani bloku a nestabilni situlaci stavani kvoli hraum ktore neustale musim grabovat + odpovidat na ohlasi hracu (slay atd,)
Na serveri som neustale a kazdodene sám a robím co sa dá.
Áno som admin ale to znamená človek a 90% hračov si mysli ze to je stroj.
Porad mi hraci pisu ked som CT slay ten a slay ten a ked to spravim som zlý pretože ten zase kriči kempa byla jeho a ked to nepsravim zase som len zlý.
Každý hrač ktory sa namna stazuje je to len preto lebo urobil nieco začo som ho potrestal alebo to aby kazdou cenou dosiahli to aby nebol na serveri admin tolko aktivní.
Som človek,admin ktorý robí čo sa dá a mensie chybi ktomu patria ktore nikto netoleruje.
Každý si mysli: "čo je to bejt adminem"?
Som ct 5 pišu blokol mi kemp a pritom blok patrí na jeho meno a ked blokace neodstraním už som zly.
Každý hrač sa najprv musi zamysliet nad sebou a nevinit s jeho chyb ostatních ktory sa snazia celodenne server držat ako sa len da.

//TATO

Tohle je zase příkladný alibismus. Pokud mi lépe nevysvětlíš z jakého důvodu sis dostavil kemp, v rámci interních pravidel víš, co Tě čeká. Toto téma tu bylo milionkrát, proto nemůže být řeč o promíjení nebo nevědomosti.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod GeracikxD » 12 říj 2015, 16:47

Tato blok ti zmizl ale tvou vinou tis ho tahal natolik moc k sebe az te ten blok zacal bugovat a tak se vratil na svoje misto. A nemyslim si (ani demo si to nemysli) že by ti to tam nekdo umyselne rozobral alebo kradol bloky.

Xter ja viem ze mu to nebudes zakazovat ale je zarážajuce ked admin vôbec nehra za zm a ked od neho niečo potrebujete tak odpíše 'prepáč nemal som čas' nato sa ho hráč opyta kde bol a odpise ze on za zm hrat nemusi tak je celych 5 minút na fb a je mu jedno co si hráči robia v hre... Predsa je tam aj nato aby pomohol a nie hral len za ct. Samozrejme ked je ct tak zas nema cas kedy pomôct. Tak mi povedz naco tam je admin ktory s prepacenim hovno robi. Pred chvilkou sa mu konecne po 4 kolach mojeho prosenia podarilo dat slay hracovy ktory mi staval aa nicil build.. (Potlesk pre tata)
/´¯/)...........(\¯`\
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MIERTATO » 12 říj 2015, 16:53

Ja už som vysvetlil,nenecham si kazit pořad hru od hraču.Vlastne proč tam jsem ? proto abych delal neco kvuli hračum serveru i sobje.Hračom sa snažim pomahat ako sa da a oni sa namna este stazuju,milionkrat muzu dat ban a dam jen kick. Jen proto aby bol server plni a neznechucoval jsem hru malima banama ostanynm hračem.A co jse tiče hrani za ZM pořad mne buzeruju tato negrabuj nas a pln aj ty a to pořad posloucham.
Jsem tam odtoho abych afk hrače naučil pravidlum nech jdou HS zamne nebo bug hs nebo mne je to fuk ale at tam jdou.

Nejsem žadnej začatečnik aby ma učili hrači ktorý nehraju podla pravidiel.

Xter,nemam vám nic za zle ani se neobhajuju pišu realitu a tak to proste je a aj bude na serveroch basebuilder.
MIERTATO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod GeracikxD » 12 říj 2015, 16:59

Tato neklam lebo sem upnem dema (pokial ich este mam) ako x krat po sebe ako si zm nehras. Ked si zm nemas cas pomôcť ked si ct už vôbec nie.... Naco tam teda si ked ty vlastne svoje prava nemas kedy použiť pretože nemáš čas...
A jo .... Práva pouzivas na dostavani sveho buildi (promin)

e Nigas : Take dema su ti k ničomu, admin nemá žiadnu povinnot plnit vám- na rozdiel od vás
/´¯/)...........(\¯`\
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MIERTATO » 12 říj 2015, 17:40

Netahaj jsem hluposti a tam maš od Nigasa odpoved a dufam ze si to prečita cele BB.
MIERTATO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Xter » 12 říj 2015, 19:04

Cítím z celé této stížnosti jen obrovskou chuť nechat zrušit admina. Jelikož jeden porušil pravidla adminování, řešení bude nadále skrze mě a Tatem přes PM. Ve tvém zájmu mi napiš do PM, proč bych tě neměl nechat zrušit - zkus mi prostě vysvětlit, jak je možné, že pravidlo, které se tu opakuje do zblbnutí desetkrát stejně porušíš.
A druhý pán - Geracik - neznáš pravidla BB - admin nemá povinnost plnit jako ZM. Dále nedodržuješ ani základní pravidla fungování zde na GS -> neustále máš potřebu se vyjadřovat do témat, do kterých je ti prd. Víš, nemám vůbec nic proti lidem z BB - jen mi vadí, že akademika dělá jeden z těch, co se tam chovají jako paviáni a pak mají tu drzost žádat o akademika.
Po důkladném promyšlení, co s Vámi - normálně bych řešil jen admina, jsem se rozhodl následovně:

MIERTATO vymyslí adekvátní zprávu (viz. nahoře) + zkusí se zamyslet, co s ním.
Geracik je odebrán jako akademik - takového člověka bych na ZM stejně nikdy nepřijal - věř tomu, že jsem si projel všechny tvé komentáře a nějak tě budu postrádat.

Zamykám. Stížnost oprávněná, konečné rozhodnutí této věci sem dopíši.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Garlin » 13 říj 2015, 07:52

Mam chut ti dat perma ban na cele GS Geracik. ja ti v PM napisem ze si to poresim sam a ty to das sem. Fakt roflmao. Aby si mal trest za demenci aj ty za najblizsiu staznost hoci aj opravnenu dam ban tebe.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy