• Stránka 1 z 1
DarkNeveur VIP Kod Strata
Nickname na serveru: DarkNeveur
Kde mám VIP: PaintBall 2
Jak je VIP staré: Netuším sms už nemám no približne rok? alebo 11 mesiacov možno viac
Kdy mi VIP naposledy fungovalo:kupoval som si nový pc a stratil som Kod
ale tak mesiac do zadu fungovalo
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu:NIE
Popis problému: Ahoj kupil som si nový pc stiahol csko a ked sa pripojim na paintball 2 vip nemam hoci mam svoje meno prečo? je to tím že som na druhom pc? lebo až ano tak svôj starý nemam pretože je pokazený a peniaze teraz na vip nemam preto žiadam o zaslanie alebo pomoc pri aktivacii KODU VIP Skype Dark.Neveur Ďakujem
Kde mám VIP: PaintBall 2
Jak je VIP staré: Netuším sms už nemám no približne rok? alebo 11 mesiacov možno viac
Kdy mi VIP naposledy fungovalo:kupoval som si nový pc a stratil som Kod

Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu:NIE
Popis problému: Ahoj kupil som si nový pc stiahol csko a ked sa pripojim na paintball 2 vip nemam hoci mam svoje meno prečo? je to tím že som na druhom pc? lebo až ano tak svôj starý nemam pretože je pokazený a peniaze teraz na vip nemam preto žiadam o zaslanie alebo pomoc pri aktivacii KODU VIP Skype Dark.Neveur Ďakujem
- DarkNeveurReal
- Amatér
DarkNeveur VIP Kod Strata
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DarkNeveur VIP Kod Strata
Nejprve zopakuj postup z emailu, pak az napis vydledek
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: DarkNeveur VIP Kod Strata
Kód zaručeně není pokažený. Pokud najdeš vip kod tak dej /aktivator a vepiš ho tam a vip ti pojede.
Pokud si vip kod ztratil tak je to tvoje vina, sms a email sis měl dle instrukcí uložit a zálohovat.
Pokud si vip kod ztratil tak je to tvoje vina, sms a email sis měl dle instrukcí uložit a zálohovat.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Musíš zopakovat postup z aktivačního e-mailu od VIP. Pokud e-mail/kód nemáš, tak bohužel měl sis jej zálohovat, jak je tam psáno. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1