I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Tregli, Nevšímavý admin.

Příspěvekod Soter » 21 říj 2015, 19:11

Chcem nahlásiť admina Tregli(neviem jeho presné meno) menom na servery HnS and AutoBhop. Chcel by som ho nahlásiť za porušovanie pravidiel(aj keď je admin) a nesprávne banovanie hráčov.Popísané situácie: Nedávno som hral tento server, bola mapa c21_gurka. Ak ju poznáte, tak viete, že ke%d sa chcete dostať na zbraň m3, je potrebné aby ste vyliezli po rebríku a potom sa od neho nasledovne odrazili. Tento rebrík však blokoval admin menom a ja som mu to písal (nadával som mu pravdaže lebo ma kvôli jeho bloku zabili) a nasledovne mi dal ban ale seba neriešil a ani sa neospravedlnil. Druhá príčina bola teraz nedávno, bola mapa c21_lime. Skočil som m3(za T) zbraň a potom ku mne preskákalo ešte jedno CTčko menom FnaTic Devilko (neviem jeho presné meno mal tam ešte nejaké znaky) a odyšli sme na smerom na AWP a on tam bol skôr tak ma začal blokovať. Tak potom som vyšiel, on šiel zamnou a nasledovne som ho ja blokoval. Áno, viem že si zaslúžim ban, ale to CTčko ma začalo prvé blokovať, a Tregli zabanoval mňa. Podľa mna mal zabanovať oboch a nie len mna keď sme to robili obaja, Takže ak bude potrebné dodám niekedy dôkazy. Pre tieto dôvody (bolo ich viac ale dávno) žiadam o odobranie práv adminovy menom Tregli.
Ďakujem...
Soter
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Tregli, Nevšímavý admin.

od Rumcajz » 21 říj 2015, 19:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tregli, Nevšímavý admin.

Příspěvekod TrEgL1GeM » 21 říj 2015, 20:06

Fakt pekný článok no len z jednou chybou nemáš dôkaz čo mi je ľúto. c21_gurka2 situácia hráči našli bug tak som ho išiel s HLSA opravovať blokovať som ťa neblokoval úmyselne. Keď mi Karmik napísal že mu to mám ukázať. Je sranda že keď som na servery si milý ale akonáhle hráč zavolá Admina na server je tam bordel. Prišiel som len tak sa pozrieť a hneď čo som videl ty aj devilko na awp c21_lime na dead blokoch a skončila mu invicible a ty si ho blokoval na miesto toho aby si skákal preč. BAN si dostal právom. BAN ti už vypršal dostal si ho len na 10 min takže. Nemohol som vidieť to že ťa blokoval keď som sa pripojil neskôr na server a robil si to ty. A či som nevšímavý ? Chcel by som ťa vidieť na mieste Admina. 15 hráčov vs 1 Admin. Robím čo najviac snažím sa slayovať aby som dával pozor ale nemôžem vidieť všetko. A keď ťa blokol tak si ho mal dať do PP. A chcel by som vysvetliť ako zneužívam práva grabujem for fun ? dávam bezdôvodné bany alebo čo ? A ako porušujem pravidlá ? :D no OK. A ešte niečo bol proti mne Vester a bol T takže som išiel za ním a je to tvoja chyba že si tam šiel. A jedna rada do života nauč sa chovať na servery lebo budeš dostávať dlhšie bany ;) .
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Re: Tregli, Nevšímavý admin.

Příspěvekod Karmik66 » 21 říj 2015, 20:12 VIP

Důkazy dodej příště i s napsáním stížnosti, bez nich ani psát nemusíš.
Shodou okolností jsem na serveru při první situaci kterou popisuješ byl a nebylo to tak jak ty píšeš. Tregli byl na žebříku, to ano. Jelikož jsem opravoval bugy, které na mapě byly, tak se zrovna v tu chvíli zastavil a začal mi psát na steamu. Žádný úmyslný blok to nebyl, navíc se to ani jako blok nepovažuje. Když CT leze po žebříku a vidí pod sebou T, samozřejmě že poleze po žebříku dolu aby na něj narazil a zabil ho.

Stížnost bez důkazů, příště jak jsem napsal.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Stížnosti na Adminy