• Stránka 1 z 1
[vyreseno] Nejde vypnúť cs 1.6 :-(
- Vaša mašina:Notebook
- Operačný systém:Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať:vlastne problém sa už dlhšie prejavuje, myslel som si že sa to časom opraví ale to sa stále a stále mi to robí...
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Keď mi sekne hra čo sa mi stáva, tak sa mi nedá vypnúť cs 1.6 možnosťou čo mi naskočí že :program neeraguje, a možnosti:
Čakať na reagovanie programu
alebo Vypnúť program
Keď kliknem na "Vypnúť program" tak sa mi to načítava, načítava a keď sa to načíta tak nič sa nestane
. A ani reštartovať steam sa potom nedá lebo mám zapnutú hru cs 1.6 takže tak.......
Prosím poraďte mi
Za príspevky Ďakujem
- Operačný systém:Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať:vlastne problém sa už dlhšie prejavuje, myslel som si že sa to časom opraví ale to sa stále a stále mi to robí...

- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Keď mi sekne hra čo sa mi stáva, tak sa mi nedá vypnúť cs 1.6 možnosťou čo mi naskočí že :program neeraguje, a možnosti:
Čakať na reagovanie programu
alebo Vypnúť program
Keď kliknem na "Vypnúť program" tak sa mi to načítava, načítava a keď sa to načíta tak nič sa nestane

Prosím poraďte mi

Za príspevky Ďakujem

-
DesmondGamingSk - Zkušený
[vyreseno] Nejde vypnúť cs 1.6 :-(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde vypnúť cs 1.6 :-(
Zdravím,
Na to sekání bych doporučil přeinstalovat celé csko a při hraní nemít spuštěné jiné programy, které by mohli zatěžovat výkon notebooku a v případě tohoto zaseknutí, zkus klasické ctrl+alt+delete a přes správce úloh aplikaci ukončit.
S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!
Na to sekání bych doporučil přeinstalovat celé csko a při hraní nemít spuštěné jiné programy, které by mohli zatěžovat výkon notebooku a v případě tohoto zaseknutí, zkus klasické ctrl+alt+delete a přes správce úloh aplikaci ukončit.
S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!

„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
-
Nikie - Drbna
WickedWabbit píše:Zdravím,
S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!
A zostane mi Vip ?
-
DesmondGamingSk píše:WickedWabbit píše:Zdravím,
S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!
A zostane mi Vip ?
Po reinstalu steamu? Myslím že ano. Pokud ne, je lepší mít pořád uložený email obdržený po aktivaci a případně VIP znovu aktivovat. Nezapomeň před odinstalací cska vydělat všechny pro tebe důležité soboury (nejčastěji cfg na aim/fps/knife,..), ať o ně nepříjdeš. Pokud ani po přeinstalování sekání neustane, napiš mi do soukromých zpráv.

„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
-
Nikie - Drbna
WickedWabbit píše:DesmondGamingSk píše:WickedWabbit píše:Zdravím,
S pozdravem,
Váš Wicked Wabbit?!
A zostane mi Vip ?
Po reinstalu steamu? Myslím že ano. Pokud ne, je lepší mít pořád uložený email obdržený po aktivaci a případně VIP znovu aktivovat. Nezapomeň před odinstalací cska vydělat všechny pro tebe důležité soboury (nejčastěji cfg na aim/fps/knife,..), ať o ně nepříjdeš. Pokud ani po přeinstalování sekání neustane, napiš mi do soukromých zpráv.
OK, skúsim a Ďakujem

-
Ozaj, a neviem prečo ale mne neprišiel e-mail o Vip na môj E-mail
-
DesmondGamingSk píše:Ozaj, a neviem prečo ale mne neprišiel e-mail o Vip na môj E-mail
Ahoj
Ak ti neprišiel e-mail tak si ho možno zle zadal,ak maš ten kód tak pôjdeš na server kde si mal vip a napíšeš /aktivator
potom vložit vip kód a potom napíšeš kod ak ti nefunguje skús toté otazky smerovať sem vip-poradna-f808.html
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Septim píše:DesmondGamingSk píše:Ozaj, a neviem prečo ale mne neprišiel e-mail o Vip na môj E-mail
Ahoj
Ak ti neprišiel e-mail tak si ho možno zle zadal,ak maš ten kód tak pôjdeš na server kde si mal vip a napíšeš /aktivator
potom vložit vip kód a potom napíšeš kod ak ti nefunguje skús toté otazky smerovať sem vip-poradna-f808.html

A inak viem čo mám robiť s tým kódom

-
Zdravim,
VIP system, ktery tady u nas na GS funguje se nevzahuje na HWID (hardware ID). Nejake poctenicko, co to HWID si muzes precist zde.
VIP se vaze prevazne na steam id, pote na dalsi aspekty. Pri reinstalaci zustane VIP aktivovane na dane SID (steam ID).
Mohu se te zeptat, zdali po obnove hernich souboru nastala nejaka zmena k lepsimu, popripade k horsimu? Dekuji
VIP system, ktery tady u nas na GS funguje se nevzahuje na HWID (hardware ID). Nejake poctenicko, co to HWID si muzes precist zde.
VIP se vaze prevazne na steam id, pote na dalsi aspekty. Pri reinstalaci zustane VIP aktivovane na dane SID (steam ID).
Mohu se te zeptat, zdali po obnove hernich souboru nastala nejaka zmena k lepsimu, popripade k horsimu? Dekuji
-
Hoolder - Spamer
Re: [resime] Nejde vypnúť cs 1.6 :-(
Tema je delsi dobu neaktivni. Z duvodu prehlednosti sekce bude uzamceno a pote presunuto do archivu. Pro pripadne dalsi reseni me kontaktuj skrze PM.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1