• Stránka 1 z 1
[vyreseno] Problem z Cskom
Ahojte mam taky problem .. Ked hrajem na COD2 .. a pride mapa De DustTrain ... Nejde mi .. Nepripoji ma vobec ... Kazda mapa ide len tota nie .. Poprosim riesenie dakujem 

„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
[vyreseno] Problem z Cskom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem z Cskom
Ahoj
Vypíše ti niečo keď ťa nepripoji na server keď sa hraje tota mapa?
Vypíše ti niečo keď ťa nepripoji na server keď sa hraje tota mapa?
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Nie nie .. ono nacitava mapu .. ale nedonacita ... uz som aj cakal viac krat viac ako 15 min a nic ... a jak nabehne ina mapa tak ide .. ale na NONSTEAME mi ide ta mapa .. ale na steame ne
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Ahoj,
zkus tu mapu smazat.
Pokud ti nefunguje na steamu, jak si psal, tak cesta by měla být "Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\maps" a v té složce by si měl najít de_dusttrain.bsp (prostě název té mapy a přípona .bsp). Tu smaž a restartuj counter-strike. A vše by mělo být ok.
zkus tu mapu smazat.
Pokud ti nefunguje na steamu, jak si psal, tak cesta by měla být "Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\maps" a v té složce by si měl najít de_dusttrain.bsp (prostě název té mapy a přípona .bsp). Tu smaž a restartuj counter-strike. A vše by mělo být ok.
-
Najsr - Profesionál
NO spravil som to .. a teraz cakat kim bude mapa de dust2-train

-
Radq - Zkušený
keď to nepojde over integritu hry a stiahni si tu mapu z internetu 

Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
Re: [resime] Problem z Cskom
Tema je delsi dobu neaktivni. Z duvodu prehlednosti sekce bude uzamceno a pote presunuto do archivu. Pro pripadne dalsi reseni me kontaktuj skrze PM.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1