I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

S4 / Public Server 1

Příspěvekod Sebevedomi07 » 04 lis 2015, 15:11

Zdravím GS !

(upozorňuji že to nejspíše nebude podle osnovy ,ale čtete,nesmíte to přehlédnout,jde o závažný problém)
1)
Chtěl bych podat stížnosti na admina jménem S4 , a zároveň cheatera !
Ano , cheatera , jeho hra nemá s čistou hrou bez hacku nic společného , každý kdo CS trochu ovládá pozná že tuten admin má WH
A zdá se že jemu je uplně jedno že to někdo vidí , protože se tomu aní nebrání a pokračuje dál ! To není konec , nejsem určitě jediný kdo z publicu 1 ví , že tady mistr cheatuje ! Na nuke to bylo hrozné , to by poznal snad i hráč co na serveru nebyl :D :D :D
V chatu mu to psalo X lidí ! Nemylsím si že je tohle v pořádku , už sem to napsal panu Jadbergovy jednou když se na publicu objevil , ale nevím zda to byl on nebo nějaký fake. doufejme že to nebyl on protože se od té doby nic nestalo a S4 si cheatuje s radostí a usměvem dál , teď doufám že ho potrestáte protože tohle je velice nehezké a kazí to pověst nejlepšího portálu CZ/SK
A to není konec ! Nic jsem nedělal , jen jsem psal že S4 je cheater ,a změnil si jméno na provokativní větu " Admin cheatuje , nevadí ! " nebo něco v tomto stylu , přesně si to nepamatuji , ale že S4 je cheater ? Nic nového to ví přece každý , jeho ssw7.0 je ubohé , nebo jaký to má pán hack protože SMOKE MU TAKY NEVADÍ ! To se dá ale tolerovat , 16bit má na serveru hodně lidí , ale přece jen admin by to mít neměl , ale WH Se už tolerovat nedá ! Timto tě zdravím S4 můj drahý kamaráde z minulosti , velice si klesl .
Mě zabanoval bohudík jen na 10 minut takže můžu jít zachvilku hrát dál , protože pan admin je zkušený a ví že dále zajít nemůže , nejhorší na tom ale je dámy a páni , že když jsem se dostal do spectu tak jsem dostal ban ! :OOOOOO a jaký k tomu má pán asi důvod že , že bych nahrával demo ? Nebo něco podobného ? Hehehehee , doufám že tě trest nemine ! Jseš admin a nemáš zodpovědnost , kazíš hru 30 lidem a to seš admin ! Styď se frajére , demo jsem nestihl ale věř mi , že si na tebe ještě počkám[/b]
2) Detail jsem vypsal během mé stížnosti .
Děkuji , mějte se !
Sebevedomi07
Amatér
Amatér

S4 / Public Server 1

od Rumcajz » 04 lis 2015, 15:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: S4 / Public Server 1

Příspěvekod Sebevedomi07 » 04 lis 2015, 15:18

Jen chci dodat , že S4 by neměl být potrestaný za ban který mi dal , ten nevím zda jsem si ho zasloužil , sice jsem nepsal nadávky a vulgární slova , ale možná to bylo trošku provokativní , za to by se taky ban dávat nejspíš neměl ale to je fuk , jde tu hlavně o to že cheatuje
Sebevedomi07
Amatér
Amatér

Re: S4 / Public Server 1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 lis 2015, 15:44

Admin zrušen a zabanován.

Dělám si prdel.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy