• Stránka 1 z 1
VIP / Steam / VYsvetleniee :)
Ahojte .. no Možem sa spitat ... Ked som na mojom PC .. mam steam + cs 1.6 zakupene .. na tom PC .. mam tam aktivovane EVIP ... na viac serveoch ...
A sa chcem spitat ... Ze Ked mi pride NTB z opravy ..A stiahnem si tam ten steam Prihlasim sa pod mojim Menom a heslo ... EVIP tam budu aktivovane uz ci Uz budem mat iba na PC ??
DAKUJEEM
Sem tam chcem sa viac dozvediet
Prajem Pekný zvyšok dňa !!

A sa chcem spitat ... Ze Ked mi pride NTB z opravy ..A stiahnem si tam ten steam Prihlasim sa pod mojim Menom a heslo ... EVIP tam budu aktivovane uz ci Uz budem mat iba na PC ??

DAKUJEEM

Prajem Pekný zvyšok dňa !!

„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
VIP / Steam / VYsvetleniee :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP / Steam / VYsvetleniee :)
Zdravím,
Myslím si, že by to už mělo být aktivované. Tedy za předpokladu, že se ti zachová stejné SID. Pokud ne, stačí zopakovat postup z mailu. Kdyby to hlásilo, že VIP je již chráněno jiným steam účtem, stačí zkontaktovat někoho z šerifů a poprosit o přehození vip/evip ze SID na kterém sis jej aktivoval na nové SID (napíšeš mu název serveru, vip kódy, staré a nové SID).
That's all

Myslím si, že by to už mělo být aktivované. Tedy za předpokladu, že se ti zachová stejné SID. Pokud ne, stačí zopakovat postup z mailu. Kdyby to hlásilo, že VIP je již chráněno jiným steam účtem, stačí zkontaktovat někoho z šerifů a poprosit o přehození vip/evip ze SID na kterém sis jej aktivoval na nové SID (napíšeš mu název serveru, vip kódy, staré a nové SID).
That's all

„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“
Marcel Pagnol
-
Nikie - Drbna
Dakujem ..
... Možete ZAMKNUT !!

„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Ahoj, jak ti napsal kolega výše, pokud máš hru zakoupenou přes steam (píšeš že máš) tak ti zůstane stejná SID a tudíž aktivované výhody na něm.
pokud to nebude nikomu vadit téma zamknu
pokud to nebude nikomu vadit téma zamknu

-
Ven0m - Profesionál
• Stránka 1 z 1