• Stránka 1 z 1
SDK editor-zvuky
Zdravím rád bych se zeptal někoho kdo umí s SDK editorem pro csgo ... Možná někteří ví že dělám vlastní mapu pro jailbreak a jelikož nebyla vybrána tak ji hodlám ještě doladit k věci. Potřeboval bych poradit jak přidat vlastní zvuky do mapy. Podle návodů na youtube jsem si zvuky do editoru dal vidím je tam a jdou přehrát ale po renderu mapy ve hře nejdou slyšet ... (volume jsem u zvuku nastavil mělo by to fungovat normálně)...
- DarkWolFcz
- Amatér
SDK editor-zvuky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SDK editor-zvuky
Čau myslím že nikto z CS:GO supportu nevie mapovať takže ti neporadíme. Ale skús napísať niekomu z maperov napr. Noblemarovi alebo Fenomenovi-. Určite ti poradia.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
Existuji na to 4 entity:
https://thegaminghitman.wordpress.com/2 ... ing-sound/ V tomto článku to je rozepsáno přesně a stručně + tam máš i obrázky.
- Kód: Vybrat vše
env_soundscape
env_soundscape_proxy
env_soundscape_trigger
ambient_generic
https://thegaminghitman.wordpress.com/2 ... ing-sound/ V tomto článku to je rozepsáno přesně a stručně + tam máš i obrázky.
-
Hoolder - Spamer
Děkuji za tvůj příspěvek hooldre ale já vím jak přidat zvuky ale moje otázka zní : Jak si přidám "vlastní" zvuky. Např. u mé mapy na jb je divadlo/disko a chtěl bych tam přidat vlastní hudbu/muziku. Nebo židličky (hra která se hrála ve školce
paní učitelka vám zapne písničku,vy běháte v kruhu a jakmile ji vypne musíte si vybrat volnou židličku pokud nezbyla prohrál jste
)a chtěl bych tam přidat hudbu : https://www.youtube.com/watch?v=G8htac0tXpI protože sranda musí být tak mám ji přidanou v editoru jde v editoru přehrát ale ve hře zkrátka není a když ji nahradím jinou hudbou nějakou původní z csgo tak zvuk lze slyšet i ve hře...

- DarkWolFcz
- Amatér
DarkWolFcz píše:když ji nahradím jinou hudbou nějakou původní z csgo tak zvuk lze slyšet i ve hře...
Zkus i jinou "vlastní" písničku, jestli půjde tak tu původní vymaž a dej tam jinou
187
-
polskasila - CS2 HLSA
No čo vyriešené ?
Herný Nick: Neznamy
-
Lubou - Profesionál
No stále mi vlastní zvuky v sdk editoru nejdou jiná hudba nemá vliv...
- DarkWolFcz
- Amatér
Ako napísal Neznámy skús napísať CS:GO MAPPEROM ... oni pravdepodobne budú vedieť f3n0m3n-u12624.html
-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
Takže napíš tomu Fenomenovi
ja to tu Locknem ak niečo tak PM na webe

-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1