[Přijatý]Akadémia

Příspěvekod Ticar » 19 lis 2015, 18:22

▼ Nick:
► Ticar
▼ Prečo sa chcem stať adminom:
► Podrobne som to rozpísal vo svojej admin žiadosti, na ktorú som sem uviedol odkaz, tak to len zhrniem : mám rád komunitu, baví ma pomáhanie, apelujem na dodržiavanie pravidiel servera, viem sa zachovať administratívne a profesionálne
▼ Ako dlho som na GS:
► Od 20.6.2015 teda už skoro pol roka.
▼ Koľko mám rokov:
► 13
▼ Pár slov o mne:
► Volám sa Marián, prezývať ma môžete Majo. Na GS som už bol GTA akademikom, MC adminom a skoro aj MC supportom. Závodne sa venujem hokeju, hrám ho už od útleho veku (od 3 rokov) a chcem sa v ňom ešte viac zdokonalovať na takú úroveň, aby som to mohol vykonávať ako povolanie v budúcnosti. Na základnú školu chodím do Nitry tam aj bývam a som ôsmak.
▼ Čím môžem byť prínosom:
► Ako som už uviedol v bode prečo sa chcem stať adminom, mojou úlohou by bola hlavne komunikácia s hráčmi (server, fórum) a dodržiavanie na chod servera. S adminovaním mám veľké skúsenosti a dalo by sa povedať, že aj hráčov mám celkom pekne prečítaných a viem, ako sa ku komu chovať tak, aby som ho neurazil a aby ma pochopil.

Chcel by som vás poprosiť o prečítanie mojej bývalej žiadosti o admin práva, kde sú napísané všetky ďalšie podstatné informácie o mne : https://www.gamesites.cz/forum/admin-prava-t93495.html

DODATKOVÉ INFO : Práva mi boli zrušené z dôvodu, že som dal nesprávny ban. Odzrkadlilo sa to tak, že namiesto time banu som dal permanentný ban a v reasone bol napísaný čas. Zrejme som zle umiestnil medzeru, každopádne aj práve kvôli tomuto si chcem urobiť tu akadémiu, teda je to aj v mojom záujme, aby som ukázal RsM, že nato mám.

Link zrušenia : Toto bola pre mňa tá osudová sťažnosť https://www.gamesites.cz/forum/ban-bug-asi-t94709.html

EDIT : Hodiny nájdete pod nickom Ticar, ktorý avšak nieje originálny MC. 23.11 by som už ale mal mať originálny účet (vreckové)

Snažil som sa sem uviesť o sebe všetky najpodstatnejšie informácie, myslím si že som na nič nezabudol.
Uživatelský avatar
Ticar
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 49
Registrován: 20 čer 2015, 19:48

[Přijatý]Akadémia

od Rumcajz » 19 lis 2015, 18:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Akadémia

Příspěvekod WalkCZ » 20 lis 2015, 20:33

přijatý!
Veterání tajemník zombies.
Uživatelský avatar
WalkCZ
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 444
Registrován: 23 led 2013, 17:48
Bydliště: Opava


Zpět na Přihlášky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků