Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

UNBAN - JailBreak#1/Ahoj som ignorant/BESTIE

Příspěvekod BESTIE » 25 lis 2015, 20:22

1. JailBreak #1 / Ahoj som ignorant / BESTIE

2. Pravidla - Kazeni hry[Neznalost pravidiel(vytvaranie si vlastny

3. Zdravím, chtěl bych podotknout na chybové zabanování adminem "Ahoj som ignorant" . Celá situace se odehrála na fotbalovém hřišti, kdy jsem hrál se soupeřem na dva góly (kdo jako první vstřelí dva góly přežívá) , samozřejmě dle fotbalových pravidel. První gól jsem vstřelil JÁ, následně střelil gól soupeř a byla remíza. Tak jsem vzal balón a zavezl jej do brány i když soupeř byl ještě na mé půlce hřiště. A teď začíná absolutní nezájem admina + zabanování.

Vysvětlení : Hra se řídí pískotem rozhodčího, kde rozhodčí je v tomto případě automatický, naprogramovaný pískot, tudíž když pískne, hra pokračuje. Příklad ?! http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-za ... i-gol.html .... Pro upřesnění mohou být na svý, soupeřově půlce či na střídačce, tak jakmile pískne rozhodčí hra pokračuje. Řídil jsem se pískotem rozhodčího, čímž rozhodčí byl automatický pískot.

Dále bych chtěl požádat banujícího admina o důkaz, kterým jsem dle něj kazil hru (nabízí se otázka čím ?) a dále vytvářením vlastních pravidel ? (to jako doopravdy jde ?) ... Následně bych chtěl uvést věci na pravou míru psal jsem si pouze s adminem ohledně této situace a on reagoval banem, považuji jeho důvody za neopodstatněné a smyšlené. Mohl by dodat důkaz prosím ?

4. Ano jsem extraVIP (ale výměnou za VIP unban nechci) chci jen zkrátka posouzení a případné potrestání admina za chybný úsudek.
Krajem se plížil strach a s každou obětí byla „BESTIE“ blíž k Vašim domovům.
BESTIE
Amatér
Amatér

UNBAN - JailBreak#1/Ahoj som ignorant/BESTIE

od Rumcajz » 25 lis 2015, 20:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UNBAN - JailBreak#1/Ahoj som ignorant/BESTIE

Příspěvekod JayoX » 25 lis 2015, 20:59 VIP

Prosím tě... Z toho co tu píšeš vyplývá, že ti jde jen o to jak nějakým způsobem "přechytračit adminy". Sice nejsem banující admin, ale každý ví, že pískot naprogramovaný ve fot. zápase signalizuje gól, nikoliv pokyn ke hře....
Když už se oháníš real fotbalem, tak tam rozhodčí pískne na gól a poté znova při započetí hry. Za takový výmysly se nedivím, že ti dal admin ban..
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: UNBAN - JailBreak#1/Ahoj som ignorant/BESTIE

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 lis 2015, 21:20

Slovíčkaření.
Ban.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost