Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Pár otázek

Příspěvekod Shady0309 » 01 pro 2015, 21:02

Zdravím,mám zde pár otázek,které sem rozdělil do 4. sekcí.

Otázky za CT:
1. Když vidím,že v cele má být guna,ale není a je tam pouze jeden hráč,mohu ho zabít?
Neviděl sem,že by jí hráč sebral.
Mohl jí například zahodit někam kam nevidím či tak podobně.
2. Hraje se nějaká atrakce,například skákačka,která končí někde u zbraně určené pro terroristy.
Zbraň není v nijaké krabici,proste lěží v např. věži na zemi a není ničím obestavěná.
Mohu jí vzít a zahodit někam pryč nebo ji mohu pouze hlídat???

Otázky za T:
1. Když se nás vrhne několiv na CT,já ho nezabiju,ale do něj pouze boxnu,mohu dostat kill?
2. Když simon řekne,že,kdo chce karaoke ať jde na stůl,stěnu,...,on mě vyvolá a já mu řeknu,že nechci zpívat chci jenom aby byla atrakce karaoke,bere se to jako slovíčkaření?

Otázky za všechny:
1. Když se hraje mód-Matrixx/Sparta/Furien/Přestřelka a já umřu a vidím,jak například terrorista kempí někde se zbraní a 10CT ho hledá všude po mapě,mohu jim říct kde je? (To samé platí i v opačném případě týmů).

Hlavní otázka:
Jak je to s tím: Příkaz ruší zákaz!
Je to pravda nebo nic neruší nebo,fakt nevím jak to s tím je,lidi se kolikrát hádají,jak to doopravdy je,takže by mě to docela zajímalo.
Shady0309
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Pár otázek

od Rumcajz » 01 pro 2015, 21:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pár otázek

Příspěvekod JayoX » 02 pro 2015, 08:11 VIP

Shady0309 píše:Zdravím,mám zde pár otázek,které sem rozdělil do 4. sekcí.

Otázky za CT:
1. Když vidím,že v cele má být guna,ale není a je tam pouze jeden hráč,mohu ho zabít?
Neviděl sem,že by jí hráč sebral.
Mohl jí například zahodit někam kam nevidím či tak podobně.
2. Hraje se nějaká atrakce,například skákačka,která končí někde u zbraně určené pro terroristy.
Zbraň není v nijaké krabici,proste lěží v např. věži na zemi a není ničím obestavěná.
Mohu jí vzít a zahodit někam pryč nebo ji mohu pouze hlídat???

Otázky za T:
1. Když se nás vrhne několiv na CT,já ho nezabiju,ale do něj pouze boxnu,mohu dostat kill?
2. Když simon řekne,že,kdo chce karaoke ať jde na stůl,stěnu,...,on mě vyvolá a já mu řeknu,že nechci zpívat chci jenom aby byla atrakce karaoke,bere se to jako slovíčkaření?

Otázky za všechny:
1. Když se hraje mód-Matrixx/Sparta/Furien/Přestřelka a já umřu a vidím,jak například terrorista kempí někde se zbraní a 10CT ho hledá všude po mapě,mohu jim říct kde je? (To samé platí i v opačném případě týmů).

Hlavní otázka:
Jak je to s tím: Příkaz ruší zákaz!
Je to pravda nebo nic neruší nebo,fakt nevím jak to s tím je,lidi se kolikrát hádají,jak to doopravdy je,takže by mě to docela zajímalo.

1.sekce
1:nemuzes mohl ji sebrat nekdo jiny a odpojil se
2:Nemel by jsi ji brat. Chytrejsi simon neda atrakci ke zbrani popripade ji vezen vezme omylem a vyhodi nebo simon prikaze zbran odhodit bokem.

2.sekce
1:Napadeni ct nebo nebezpecne priblizeni, kill
2:Nebere

3.Sekce
1:Jasně že při přestřelce nebudeš radit kde je zakempene ct kdyz kempit muze. Pokud nekdo kazi hru tim ze kempi a zdrzuje kdyz nesmi kempit je to neco jineho a nevidim v tom problem.

Hlavni otazka:
Prikaz rusi zakaz? Typicky priklad: mas zakazane stat a jdes v cupe do boxu. Simon rekne dobehnete. Tak dobehnes protoze ti to prikazal a tim zrusil zakaz. Ale jak dobehnes zase si cupnes protoze uz jsi splnil prikaz a zakaz zase plati.

Zamykam.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery