Vše ohledně kategorie serverů: Public Servery

Dust2Only#1/ Návrh či dotaz ?

Příspěvekod Ronnysoff » 09 dub 2015, 22:18

Zdravím Vedení GS, Admini GS i hráče..,

Nevímm zda-li tu už něco takového bylo, ale nedá mě to. Nemusí se to týkat samozřejmě jen téhož publicu serveru ale i ostatních public serverů. Jedná se o tzv. "RECCONECT". Asi nebudu jediný, kterému tahle věc na public serverech vadí. Nechtěl bych tím urážet rankery ani žádné děti(14-). No k věci :-), vadí mě, že když na začátku kola (příklad dust mapa) mám AWP, tím zabiji třeba z T spawnu hráče na druhe straně mapy ( asi mě každý rozumíí :-) ) ten hráč se recconectne a na konci kola mě třeba zabije. Dokáže to každého pěkně naštvat. Za těch 80-89 (dohromady) kol to hráč třeba udělá 20x, až zjistí, že mu to zrovna nějak nejde tak se odhlásí. Ale za tu dobu naštve několik hráčů, a pak tu někde nadávaj (jak je to špatnej a na houby server atd.) Nikde v pravidlech o tom nic není. Tudíž: -->

Návrh: Můj návrh je takový, že admin, který je zrovna na serveru a vidí hráče který se recconectuje, ho upozorní. Po opakování recconectu, by byl třeba slay či ban (10 minut) nehrotil bych to nějak hůř. Myslím si osobně, že by to bylo spravedlívé.

Možná je to prkotina to co tu zde píšu, ale když se nad tím zamyslííte.... :-) :-)

S pozdravem: Ronny# 18+
VERITAS VINCIT
Ronnysoff
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Dust2Only#1/ Návrh či dotaz ?

od Rumcajz » 09 dub 2015, 22:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2Only#1/ Návrh či dotaz ?

Příspěvekod thejabko » 09 dub 2015, 23:11

Ahoj Ronny!

Samozřejmě já jako admin a dlouholetý hráč publicu zde na GS tuto věc absolutně odsuzuji.

Nebudu jmenovat, ale znám minimálně 2 velmi aktivní hráče, kteří na serveru působí a reconnect je jejich každodenní chleba. Tento návrh velice podporuji a jsem proti tomu, aby hráči takto kazili hru ostatním.

Kupříkladu já jako hráč a nově i admin, vidím tuto věc negativně. Hráč, berme teď hráče DD2 Only, vyběhne rush na mid a tam "vykosí" 3 hráče a následně dostane kill. Hráč si dá reconnect, vezme si AWP a zbytek kola hraje spíše defenzivní hru, ve finále skončí se skore 7:0, s tím, že 3 předešlé killy nejdou vidět jen na jeho score.

Podporuji a doufám, že vedení a vyšší se tímhle problémem budou nejen zabývat, ale i najdou nějaké řešení, popřípadě metodu, jak se tomuto dá zamezit.

S pozdravem Jabko!
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
thejabko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Hektork » 10 lis 2015, 17:58

Mě zas vadí když někdo u T na de_dust only servrech kempí na spawnu když má rushovat na plant.Spawn je u T pouze na nakoupení zbraní.Poté tam nemají co dělat.
Hektork
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod pijkO » 20 lis 2015, 20:34

návrh ktorý si dal je celkom slušný len ja by som to nehrotil až tak že by sa to banovalo stačí slay poprípade kick a než sa napojí na server tak už ho to do hry pravdepodobne nevrátí len zase admin je tiež len človek a nemôže všetko sledovať a zvlášť takéto veci ktoré sa lahko prehliadnu je to šikovnosť hráčov!! sám osobne som to už urobil priznám sa aj ked funguje /rs a ako píšu na serveroch že to nahrádza reconnect tak to je v podstate hlúposť :D lebo ja ked nakúpim ostane mi holý zadok zabije ma AWP na D2 pri prebehovaní na B tak je šikovné si dať rr a mám + 800 penez poprípade na dalšie kolo....takže keby som mal čakať náhodou CT prehrá budem mať cca 2000 a takto 2800 :D krásne na kúpu minimálne famase :D
pijkO
Amatér
Amatér

Příspěvekod Lacikam » 21 lis 2015, 11:53

ale tu je na to jednoduché riešenie, je na to jednoduchý plugin, ktorý zamedzí pripojeniu sa do hry ak uplynie 5 sec (to je voliteľne nastaviteľné) a myslím že 5 sec je optimálne, za sa síce zo spawnu dostať dá, ale zabiť niekoho, umrieť a stihnúť sa reconnectnúť je dosť hard na taký čas :-D
Plus plugin má v sebe len zopár riadkov, čiže server zaťaží len minimálne, ak by som sa pohrabal, kdesi v pc by som ho možno aj ešte našiel ak by bol záujem, ale tu ho určite majú, možno aj vlastný.

Admini toto nemajú šancu ustrážiť, ba práve naopak, viac vyhecujú hráčov, ktorí si medzi sebou skôr všimnú kto sa reconnectuje a naštve ich že toho potrestal a hentoho nie. Toto by bolo pre všetkých jednotné a ťažko by to ktosi obišiel :)
CS 1.6 Administrátor: All Public
EVIPS: Dust2Only#1,Dust2Only#4,Public#4

Obrázek
Obrázek
Lacikam
Amatér
Amatér

Příspěvekod xant0 » 03 pro 2015, 01:52

Rozhodně je to veliké znevýhodnění druhého týmu, prtože když to třeba i PTB někdy rozdělí tak, že v jednom týmu je o dva hráče víc a pak se ještě dva hráči po smrti reconnectnou, tenhle tým defacto bojuje proti přesile o 4 hráčích, což je někdy opravdu extrém. Když někdo jednou zemře, je docela nesmysl, aby pak ještě v tom samém kolu zabil 5 proihráčů. Tož musíte být ve hře opatrnější.

Za starého režimu kniferound bych byl zásadně proti pluginu, který zkrátí možnost připojit se do hry od začátku kola, ale se současným deathmatch modem, proč ne?? Po resetu se takhle všichni dostanou do hry včas, a pak už není důvod, aby kdokoli další, kdo se připojí, nepřečkal jedno kolo, než se dostane do hry.. Tudíž jsem za možnost, aby po uplynutí 5 vteřin už do hry nepouštělo. Tím by se taky celá problematika vyšeřila.
xant0
Amatér
Amatér

Zpět na Public Servery