• Stránka 1 z 1
BB1/LOLINO NEZVESTNY FETACIK : ( )/pandalive ( před chvílí )
1.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem LOLINO NEZVESTNY FETACIK : ( ) .
[AMXBans] Zbyva jeste 26 minutes and 14 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : pandalive
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Nepristupny / zakazany build] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 96382820 '
[AMXBans] Tva IP : ' 37.48.34.119 '
2.Bylo nebylo, jednoho hezkého dne s hezkým slunečným počasím a čekajícími zombíky na maso se stala jedna příhoda. Postavil jsem si docela pěkný tunel abych pravdu řekl a jeden hezký pí*us (nwm kdo) mi ho dodělal tak že jsem si myslel že to nebude ani vadit.. jakmile jsem to zkusil, tak jsem řekl že ať to tam dal kdokoliv ať to dá pryč.. než jsem se podíval kdo ten blok bloknul tak jsme se měli schovat.. nadával jsem a hele : spawn uvnitř : děkuji Gabene. A pak další šulino (LOLINO) - admin mi dal hezký ban. Nejen že jsem byl nasraný za to že mně to tam někdo dostavil - on mi musí dát ještě ban. Konec pohádky na 30 minut
4.Nejsem VIP hráč ani EVIP
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem LOLINO NEZVESTNY FETACIK : ( ) .
[AMXBans] Zbyva jeste 26 minutes and 14 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : pandalive
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Nepristupny / zakazany build] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 96382820 '
[AMXBans] Tva IP : ' 37.48.34.119 '
2.Bylo nebylo, jednoho hezkého dne s hezkým slunečným počasím a čekajícími zombíky na maso se stala jedna příhoda. Postavil jsem si docela pěkný tunel abych pravdu řekl a jeden hezký pí*us (nwm kdo) mi ho dodělal tak že jsem si myslel že to nebude ani vadit.. jakmile jsem to zkusil, tak jsem řekl že ať to tam dal kdokoliv ať to dá pryč.. než jsem se podíval kdo ten blok bloknul tak jsme se měli schovat.. nadával jsem a hele : spawn uvnitř : děkuji Gabene. A pak další šulino (LOLINO) - admin mi dal hezký ban. Nejen že jsem byl nasraný za to že mně to tam někdo dostavil - on mi musí dát ještě ban. Konec pohádky na 30 minut
4.Nejsem VIP hráč ani EVIP
-
GregG - Amatér
BB1/LOLINO NEZVESTNY FETACIK : ( )/pandalive ( před chvílí )
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB1/LOLINO NEZVESTNY FETACIK : ( )/pandalive ( před chví
PS : Jde tu o potrestání admina a pokud má demo snad i ukázal na ten blok který to blokoval aby jsme mohli zabanovat i to hezké sluníčko ..
-
GregG - Amatér
Kto ti tu je šulino ?
D E M O
Už keď si v takomto builde a nechceš ban tak aspoň s neho nestrieľaj a napíš si o kill. šulino
D E M O
Už keď si v takomto builde a nechceš ban tak aspoň s neho nestrieľaj a napíš si o kill. šulino
-
KAKAVKO - Zkušený
Menší ponaučení --> Když si bugnutý ve stavbě, tak máš napsat do chatu, že si bugnutý, aby to admin mohl oddělat, ale ty si střílel, takže si zneužil bugu
banned sluníčko
Závěr --> Nestřílet, ale čekat než to admin oddělá.
Na demu nepřístupná stavba,
Stížnost zamítám.
lock

Závěr --> Nestřílet, ale čekat než to admin oddělá.
Na demu nepřístupná stavba,
Stížnost zamítám.
lock
-
eMkac - Profesionál
• Stránka 1 z 1