I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Neviem / JailBreak #1 / surf

Příspěvekod DanTo » 07 pro 2015, 01:29

1. Na mape jb_snow, počas môjho VD som sa zakempil na konci surfu. Nakoniec som zostal len ja a posledné Téčko, ktoré ma malo nájsť. Na surfe som ale úspešne "odolával" a dokonca sa mi podarilo zabiť jedno z CT. Po nejakom čase ma však jeden z adminov bezdôvodne postrčil (amx_slap) za 0 damage, čo viedlo k môjmu zhodeniu a následnému zabitiu.

2. ako dokaz prikladám Demo (čas cca 24:00 - 25:30) http://leteckaposta.cz/483137328
keďže neviem a nepodarilo sa mi zistiť identitu admina/ky aj po písaní do chatu ktorý/á admin/ka ma to postrčila tak aj ss Statusu. http://leteckaposta.cz/772543328

Žiadam o dohovorenie ako sa podobná situácia rieši, keďže je to moja šikovnosť a moja výhoda surfera. Ďalej žiadam o dohovorenie aby riešil/a napovedanie hráčov, ktorí sú death o tom, kde sa nachádza predposledné žijúce T. O vysvetlenie že potrestaný / upozornený mal byt simon, ktorý neovládal pravidlá a box nezapol aj napriek tomu, že bol na to upozornený tímovým hráčom. A v neposlednom rade ospravedlnenie.

Ako sa podobná situácia rieši ? Simon zapne box a keďže je pri boxe zakázané kempiť, tak ja musím opustiť pozíciu a začať sa boxovať.
Prepáčte za dlhšie čítanie. Dúfam že sa tu nebude vyjadrovať nik, koho sa to netýka a neovláda pravidlá JB.

Ďakujem
DanTo
Amatér
Amatér

Neviem / JailBreak #1 / surf

od Rumcajz » 07 pro 2015, 01:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neviem / JailBreak #1 / surf

Příspěvekod DanTo » 07 pro 2015, 02:03

Ešte by som dodal že na servery sa v tej dobe nachádzal admin Ujo Wolf (VALVE_0:0:1174983870), ktorý tvrdil že som nebol nijako ovplyvnený zásahom admina, lebo by to videl v admin chate a tam nič nieje. Preto tato sťažnosť, keďže z dema je zrejmé že tomu tak nebolo a „facku“ od admina som dostal. O žiaden "bug" ako tvrdil on sa nejednalo. Z toho usudzujem že buď to bol on, alebo niekoho kryje, takže poprosím aj jeho vyjadrenie, prípadne jeho verziu dema, aby sme videli aj jeho admin chat.
DanTo
Amatér
Amatér

Příspěvekod nYcko » 07 pro 2015, 12:46

Ahoj, situácia ako si popísal sa rieši zapnutím boxu, kedy hráči nesmú kempiť. Ak si dostal slap tak v admin chate to nie je vidno (je vidno grab), ale z logov servera sa dá zistiť, ktorý admin zasahol. Viac už vyrieši HLSA a dotyčný admin.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Maxipes » 07 pro 2015, 13:05

Rad bych zde videl vyjadreni vsech adminu, kteri byli v danou chvili pritomni na serveru, tedy Wolfa, Jepinku a nicka. A varuju vas, lhat se nevyplaci.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod nemuzunick » 07 pro 2015, 13:41

Vyjádřit jsem se už chtěl, ale pak jsem si to rozmyslel, že by to stejně nejspíše nepomohlo.

Připojil jsem se na server, ale jak občas mám, zase hned po napojí v rozběhnutém kole neslyším, co hráči říkají. Koukl jsem co se děje, a Simon něco dělal u bludiště a pak jsem koukl, že VD stojí dole na surfu a nějak tam poskakoval či co. Jelikož na serveru byli další 2 admini, tak jsem moc hře nevěnoval pozornost, jen jsem tam pak chvíli psal kraviny s Jepinkou do chatu a měl jsem spect na ten surf, jelikož mě zajímalo, jestli se tam nějaké CT dostane. VD zemřelo a začalo psát do chatu, že dostal grab. Všichni 3 admini jsme mu napsali, že nikdo z nás mu grab nedal.

Já osobně nevím o tom, že bych VDčku nějaký slap dal, graboval jsem tam v nějaké kole to CT, co si hrálo na trampolíně a pak snad jen hráče, co při modu kempili a pak jsem šel spát. Nevím co více bych k tomu napsal.
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
nemuzunick
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Jepi » 07 pro 2015, 15:54

Taktéž jsem reagovala na hráče, který psal,že dostal grab a s Wolfem a Nickem jsme mu vysvětlovali,že žáden grab nedostal. Já hráče sledovala pouze na surfu jak zabil CT a co vím, že hráčka Vieruska u CT řekla, že zdržuje hru a,že je to trapné. Potom jsem už viděla hráče normálně na červeném políčku a zabil 2 další CT. Psali jsme mu tam,že od adminů nedostal grab a já o žádném slapu nevím, ode mě určitě slap nedostal. To je ode mě vše.
JepiNkA

Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.:-)
Jepi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WolfArasin » 07 pro 2015, 16:10

Jop to sedi az na jednu vec k tomu se dostanu.
Hrac s vd kempil surf ct i simon mluvily o boxu mel jsem za to ze byl box zapnuty a vd kempi dal tak byl upozornen slapem.

Dale nekdo psal ze dostal vrab ale v tu chvily zadny grab vypsany nebyl tak sem mu automaticky napsal ze nikdo z adminu negraboval protohe by to tu bylo napsano.

Demo jsem nekoukal cili pokud box nebyl splwtl jswm se a omlohvam se.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DanTo » 07 pro 2015, 17:12

1. Ano, zo zaciatku som pisal ze ma niekto grabol, neuvedomil som si hned ze to bol slap. Neskor som sa opravil ze ma niekto strcil, na co mi bolo vysmesne odpisane ze vraj strcil, ci mi je 12. (asi nejaky random hrac)

2. Wolf, ako som sa opravil na to strkntie si pisal ze ziaden z adminov mi nic neurobil, ze mi to buglo (nieje to pesny citat, len pointa) ved kazdy si moze pozriet chat ... To ma nasralo a pre preto som to naozaj odtiahol az na to forko, ako som pisal na zaciatku.

3. Grab, slap, to je jedno, islo o to, ze ste ma zhodili dole. Potrestany mal byt simon, ktory nam nedal prikaz na boxovanie. Pokial ho nedostanem, tak si mozem kepit do kedy chcem. Na JB hraje kazde T samo za seba a bojuje o PP. Preco by som mal teda zoskocit dole, este k tomu ked som hladany aby ma zabili ?

4. Ako admini mate sledovat hru, ked si simon nevie rady, mate mu poradit a situaciu riesit na strane kde chyba nastala, nie na tej druhej.

Pokial ma slapol Wolf, tak schvalne klamal ze ziaden z adminov nezasiahol a buglo mi to. Preco si mi chcel nakecat ze mi to buglo ? ... Je smutne ze na servery sa nachadzaju 3ja admini, 2ja maju vyhovorku a treti klame
DanTo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 07 pro 2015, 17:43

2015-12-07 00:42:52 ja nevim cemu nerozumis .. jakykoliv zasah admina videj ostatni admini v chatu... pokud to nei zasah adm.
2015-12-07 00:42:06 jestli ti to buglo nebo neco tak my s tim nic nemame.
2015-12-07 00:41:50 kdyby ti nekdo neco udělal tak se nam to ukaže v chatu cemu nerozumis?.

Za tyhle lzi by admin Wolf normalne prisel o prava. Snazil se umyslne z hrace udelat hlupaka, aniz by zapnul mozek. Vzhledem k tomu, ze Wolf je dele pusobicim adminem na GS, dame mu sanci se tu omluvit. Hlupaka udelal akorat sam ze sebe.

Ostatni admini jsou v tom nevinne, protoze slap neni ani adminum nijak zobrazovany.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 pro 2015, 17:44

Každý někdy uděláme chybu a reagujeme jinak než bychom měli. Důležité však je, umět to přiznat a omluvit se.
Pokud chce admin (obecně) bazírovat na rozdílu mezi grabem a slayem, bude zrušen za slovíčkaření.
Tady to spíše vypadá, že se admin jen snaží vymlouvat. Důkazy co psal jsou jasný.
2015-12-07 00:40:08 nikdo te negrabnu to by se nam ukazalo.
2015-12-07 00:41:08 twle zkopiruju ti klidne konzoli.
2015-12-07 00:41:13 nemame tu zadnej grab v admin chatu.
2015-12-07 00:41:14 chapes?.
2015-12-07 00:41:25 tak asi si mimo.
2015-12-07 00:41:50 kdyby ti nekdo neco udělal tak se nam to ukaže v chatu cemu nerozumis?.
2015-12-07 00:42:06 jestli ti to buglo nebo neco tak my s tim nic nemame.
2015-12-07 00:42:14 kdyby to byl zasah admina vidime to v chatu.
2015-12-07 00:42:52 ja nevim cemu nerozumis .. jakykoliv zasah admina videj ostatni admini v chatu... pokud to nei zasah adm.

Dám Wolfovi ještě jednu šanci aby se tady vyjádřil.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod WolfArasin » 07 pro 2015, 18:25

Okey... psal sem to ted maxovi do posty ale kdyz to mam psat i sem... byl sem na mol a ani nevim ze sem tam byl vzhledem k tomu ze dva admini napsali ze slap nedali usoudil sem ze sem jej dal ja a z toho co se psal odhadl proc... demo a ani co se na srvru delo nvm nepamatuju se proste sem slavil a blbec pak zapl CSko... tot vse

Moje chyba omlouvam se. Kdybych byl strizliv tak ti napisu rovnou zes dostal slap odemne a za co a vyresilo by se to rovnou... to co vidim zkopirovane od hsa vypada ze sem si sve chyby nevsim a jeste te trolil rozdilem gra /slap moje chyba priste se pudu vyspat.

Omlouvam se za tve poskozeni a nervy.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DanTo » 07 pro 2015, 18:35

Dakujem.
Mrzi ma ze som to musel takto vyhrotit, no mal som na to dovod. Ospravedlnenie prijmam a nemyslim si, ze by bolo potrebne to nejako dalej riesit a admina trestat.

Pokial k tomu uz nema nikto co dodat, tak za mna mozete lock. Pekny zvysok dna a GL.
DanTo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 07 pro 2015, 18:57

Chvala Bohu, vyreseno.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy