I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Neviem / JB1 / Grab - jail_deserto_v3_brgames

Příspěvekod DanTo » 08 pro 2015, 22:13

Bohuzial, neviem na koho konkretneho sa mam stazovat, keze nikto neodpovedal do chatu.

1. Na mape jail_deserto_v3_brgames bol nahodeny mod prestrelka - scout. Tuto mapu som hral asi 2. krat, takze nejako extra som ju nepoznal, no to ma určite neospravedlnuje. (vid moj HLSTATSX - maps & servers).
Po spusteni modu som sa rozbehol najkradsou cestou (sachtou) vonku do arealu, kde som ocakaval nejake z CT. Vyliezol som za plotom a zacal hladat cestu von, z poza plotu. Pocas toho sa rozpravali CT cez mik ze su v zbrojke, tak som sa tam rozbehol. Po otvoreni brojky som zbadal CT hore v sachte a zacal ho hitovat. CT sa vsak stiahlo hlbsie do sachty, tak som skusil 2x dieru no nasledne ma napadlo, ze by som sa na nieco postavil, aby som videl hlbsie, takze som sa poobzeral s umyslom najst nejaku krabicu, alebo nieco podobne. Boli tam len lekarnicky a zbrane. Skusil som este dalsie 2 diery, s myslienkou co ak sa vratil, no neuspesne. Rozbehol som sa teda vonku, aby som pohladal druhy vchod do tej sachty. Ako som bezal vonku zo zbrojky, tak som si dal prebijat a kedze som nabijal, nemohol som hned pouzit "E" na otvorenie dveri pocas prebijania. Vedla tych dveri sa nachádzalo este jedno T, ktore si chcelo dobit HP pocas modu "je to poznat podla zvuku" a netusim ako dlho tam stal.
Akonáhle som prebil, stlacil som klavesu E, no to uz som bol v grabe a hodeny o zem spolu s Teckom, co stalo pri lekarnicke.

Na moje otazky v chate za co to bolo nik neodpovedal a ja si niesom vedomy, aby som kempil pri mode, pouzil lekarnicku, ci nejako inac porusil pravidla hry/modu. Naopak som bol aktivny a dokonca hitoval CT. Mam za to, ze admin/ka reagoval/a unahlene a tak mi pokazil/a mod. A kedze moje otazky v chatu hry zostali bez odozvy, tak sa pytam za co bol ten grab. Za ojasnenie vopred dakujem a prajem pekny vecer.

2. Demo http://leteckaposta.cz/730483642
28:11 sa spusta mod, 28:20 som vonku a hladam ct, 29:29 vchadzam do zbrojky, 29:46 odchadzam zo zbrojky, 29:50 dostava grab T vedla mna a 29:51 aj ja.

V case 28:54 - 28:55 na demu pocas modu som drzal "TAB". Screen statusu sa mi nejako neulozil, takze bud dohladat z logu servera kto dal grab, alebo si pozriet to Tabko, kto z adminov sa nachadzal na servery, no pevne verim, ze to nebude nutne a doticny admin/ka sa sem vyjadri.

Chatlog- 2015-12-08 20:58:44 mapa jail_deserto_v3_brgames
DanTo
Amatér
Amatér

Neviem / JB1 / Grab - jail_deserto_v3_brgames

od Rumcajz » 08 pro 2015, 22:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neviem / JB1 / Grab - jail_deserto_v3_brgames

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 pro 2015, 10:52

Tady není třeba něco dodávat. Admin to myslel dobře, bohužel jednal zbrkle a nesledoval hru dostatečně dlouho.
Admin se napřed koukne na demo a až potom se tady vyjádří.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod LubimTravicku » 09 pro 2015, 17:48

Ahoj, popravde ma mrzí táto sťažnosť ,pretože si prvý čo sa na mňa sťažuje,ale vždy je niečo po prvý krát však ? :( . V prvom rade mi prepáč za toto nedorozumenie,jednal som tak nejak unáhlene. Z dema to je jasne vidieť. Bohužiaľ som nevidel to čo sa odohralo predtým ,a len som Vás tam videl pri tej lekárničke a z rýchlosti som bohužiaľ grabol aj teba. Tieto situácie sú ale veľmi neprehľadné čo musíš uznať aj sám. Ešte sa ti ospravedlňujem ,že som si nevšímal chat 99% času si ho všímam ,ale riešil som vtedy ešte veci s bratom čiže som sa tomu až tak nevenoval. Možno keby ma poznáš dlhšie by si vedel. Nabudúce keď si ťa nebudem všímať kľudne mi zaspamuj poštu hocičo. Vyriešime to aj tak. No toto ma neospravedlňuje ,tak ešte raz prepáč ;) Ale sťažnosť super to chválim :lol:
No one pretends that democracy
is perfect or all-wise. Indeed, it has been
said that democracy
is the worst form of government
except all those other forms that
have been tried from time to time." Winston Churchil
LubimTravicku
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 09 pro 2015, 18:36

Admina to mrzi, urcite si to priste pohlida.

Stiznost opravnena.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy