Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

Kidi a Toxi hráči

Příspěvekod PandaI5 » 10 pro 2015, 17:03

Ano.. Každý už to někdy zažil. JJJeště na začátek nechci urážet žádné "děti" já taky hrál když mi bylo 11, ale jsou tací, kterým je někdy třeba dát přes držku. Tak pokud to některý z vás dělá a vidí se v tom měli by jste se zamyslet.
První je důležité popsat co je Toxic hráč. Já sám za ně považuji hráče, kteří hru v určité části vzdají a od té doby už nehrají na plno, ale prostě jen tak chodí a kazí hru jak jen můžou. :twisted: :twisted: Dalo by se jje přirovnat k trolům, ale tohle jsou spíše hráči zhnuseni výkonem týmu, který je podle nich nedostačující. Kidi říkám a opakuji neplatí to o každém. Já si třeba nepamatuji, že bych nadával do chatu a pištěl u toho jako podsvinče. Na jednu stranu nechápu lidi, kteří slyší vysoký hlas ve hře a začnu ho podcenovat. Tito hráči nejsou špatní, ale jakmile brečí do chatu tak tyto označuji za Kidy. Řešení. No řekl bych mute, ale to vám znemožní komunikaci s teamem a vede to k prohře. To bych tedy bral jako uplně poslední variantu. Také není řešením nadávat jim zpět. Naopak budte klidní a s klidnem v duši jim řekněte aby se uklidnili taky. Poslední možn ost je tedy Mute.
Steam : Panda
Rank : LE
PandaI5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Kidi a Toxi hráči

od Rumcajz » 10 pro 2015, 17:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz