• Stránka 1 z 1
V1DrIlko
ADMIN V1DrIlko/ SERVER BaseBuilder #1
1. Popis situace - Přišel jsem na server basebuilder 1 a vše bylo v pohodě Jen d té doby kdy přišel ilko! Byl jsem první na spawnu najednou mi ilko začne brát bloky
tak si je vracim zpět a furt mi je bere, do té doby do kud neskončí kolo.
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/155096863
1. Popis situace - Přišel jsem na server basebuilder 1 a vše bylo v pohodě Jen d té doby kdy přišel ilko! Byl jsem první na spawnu najednou mi ilko začne brát bloky
tak si je vracim zpět a furt mi je bere, do té doby do kud neskončí kolo.
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/155096863

-
CipisekC - Drbna
Re: V1DrIlko
Ahoj Cipisek hm zaujmavé lebo ten block tam mám prvý Gerag a to že si nám tam začal ty stavať zato ja nemôžem
ano niektoré blocky som ty omylom zobral ale tie blocky si si zobral hned späť + som nemal kemp takže som neprežil ... a tvoje správanie na servery je také že ani toho akademika si nezaslúžiš ... takže tak .. to je odomňa všetko

-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
ok ako som zneužíval práva ?
veď ty si si tie blocky bral a Gerag si tam dal block skôr takže platí pravidlo prvého blocku a neboli tam iba tvoje blocky možno tak 3 som zobral aj tie si mi hneď zobral ... a kemp sme nepostavali

-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
K tomuto sa musím vyjadriť.
Ahoj cipísek,
najskôr sa zamysli ty, komu si vlezl do kempy a blokoval si ho aby tam nemohl jít.
(nekde mám i demo ešte som ho nepozeral) Buď rád že vám to admin jen rozebral a nedal ti ban po tolkých porušeniach pravidiel.
A teď k veci.
Na spawn som si dal ja prvé bloky a potom sa tam priplietol cipísek a začal nám dotoho stavať a vidrilko konal v súlade s pravidlami a myslím že byl dost mírny. Hráč mohl klidne dostat ban protože na té mape porušil víc x pravidla.
Cipísek druhý raz toč demo od začiatku kola na stavanie a predídeme situáciam kde bude demo k ničomu lebo nieje vidieť kto mal 1 blok. Ale musím uznať že si snažil točiť len svoje bloky a omylom len tak na sekundu si tam zachytol aj moje
.
Ahoj cipísek,
najskôr sa zamysli ty, komu si vlezl do kempy a blokoval si ho aby tam nemohl jít.
(nekde mám i demo ešte som ho nepozeral) Buď rád že vám to admin jen rozebral a nedal ti ban po tolkých porušeniach pravidiel.
A teď k veci.
Na spawn som si dal ja prvé bloky a potom sa tam priplietol cipísek a začal nám dotoho stavať a vidrilko konal v súlade s pravidlami a myslím že byl dost mírny. Hráč mohl klidne dostat ban protože na té mape porušil víc x pravidla.
Cipísek druhý raz toč demo od začiatku kola na stavanie a predídeme situáciam kde bude demo k ničomu lebo nieje vidieť kto mal 1 blok. Ale musím uznať že si snažil točiť len svoje bloky a omylom len tak na sekundu si tam zachytol aj moje

/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
dobře, prvně se oba dva koukněte na video(mněl sem ty bloky označené a šlo to vidět) a pak tu pište

-
CipisekC - Drbna
Až zítra budu doma, tak se kouknu na demo a napíšu verdikt.
Zatím se zdržte spamu.
Zatím se zdržte spamu.
-
eMkac - Profesionál
Na demu sice nejde vidět kdo tam měl první blok, ale jde tam vidět jak admin Ilko staví s blokama hráče Cipisek.
Admin bude potrestán a poučen.
Omlouváme se způsobené potíže,
Stížnost oprávněná.
lock
Admin bude potrestán a poučen.
Omlouváme se způsobené potíže,
Stížnost oprávněná.
lock
-
eMkac - Profesionál
• Stránka 1 z 1