I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Ban za nic

Příspěvekod Fejmy » 13 pro 2015, 22:17

Server: Všechny
Popis situácie/ prehrešky admina: Nějakou dobu už jsem nehrál na portále GS. A když jsem se dneska chtěl připojit na server nešlo mi to jelikož jsem měl ban. Koukl jsem se do ban listu a tam vidím že jsem dostal permaban za "poškozování portálu" od Rainoxe a to samé tam měl i kamarád, ale od DM. Nechápu jak jsem poškozoval portál GS když jsem na něm ani nehrál. Chtěl bych vysvětlení od daného admina a pokud jsem teda něco takového udělal tak bych chtěl důkaz.
Dôkazy: http://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_175 ... my&Submit=

Předem děkuji za odpověď. Fejmy
:3
Fejmy
Amatér
Amatér

Ban za nic

od Rumcajz » 13 pro 2015, 22:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban za nic

Příspěvekod DarkMouse » 13 pro 2015, 23:46 VIP

Já se tu vyjádřím k tomu tvému "kamarádovi"... Bachař od doby, kdy přišel o práva svojí vlastní blbostí především za opakované zneužívání práv dělal na serveru jen problémy a snažil se vyvolávat s adminy potyčky. Kolikrát jsem byl s Rainoxem na TS a ten měl na Bachaře nervy takové, že kdyby něco takového zkusil na mně, tak s ním zatočím. Nejednou dostal i ban a to z důvodu porušení pravidel ať již úmyslně či nikoli. O chytráčky, jako je on skutečně na GS není nouze.

Ten "váš" nový portál super, ještě kdyby pravidla nebyly jen upravenou verzí těch našich, ale to mi je v podstatě jedno. Jde mi spíše o to, jak se ještě chlubil, že byl nejoblíbenější admin na GO JB a že teď kvůli němu hrají hráči u vás.. jak by se mu to asi povedlo bez nějaké reklamy, hm? Pokud se akorát hodláte snažit lákat hráče k vám, tak jste na špatném místě.

Z mé strany pro Bachaře padne jediná věc a to je podmínka podobná, jako měli již někteří před vámi. Dostane UB, ale v případě jediné kraviny či sebemenší provokace z jeho strany dostane ban s plnou parádou znovu.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod Fejmy » 14 pro 2015, 00:17

Počkat počkat počkat, takže ze prvé neni to ani jeho a ani můj portál, je to portál mého kamaráda, za druhé ty pravidla jsou prakticky už z doby kdy ten portál provozoval na 1,6 servery což je hodně dlouho a nepamatuji si, že by bylo u vás zakázáno pustit klávesnici a myš, nebo že se nesmí reakce o kill, navíc ty pravidla jsou všeobecná a nemůžete si je přivlastnit, nevymyslel jsi je ani ty ani jiný admin z tohoto portálu, vymyslel je ten kdo vymyslel tento mód, tak si nepřivlastňujte to co není vaše, pochybuji že nějaký např americky jb server kopíroval od vás pravidla i když jsou dost podobná. Za třetí a proč jsem dostal já ten ban :D tohle byla moje stížnost, nikdy jsem neprovokoval adminy, neurážel, neporušoval pravidla(až na 1 chybu), nevytvářel konflikty a ani na serveru nedělal reklamu. Ano napsal jsem 3 kamarádům ať se tam jdou kouknout, ale to je vše a na těch serverech byla i předtím stejná aktivita jako je teď, takže žádný že si taháme lidi z GS.
:3
Fejmy
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hoolder » 14 pro 2015, 06:32

Ahoj, vzhledem k tomu, že se nám resetovaly statistiky, Ti uděluji unban. Pokud hráč dělal přímou reklamu, měl dostat ban podle sazebníku. To, že je Bachař pěkné kvítko tady víme všichni. Po jeho odebrání začal dělat kraviny, nicméně je to typický jev, který dělá skoro každý admin.

Pro příště nedělejte blbosti a zvěte si na svůj server kamarády skrze steam.

P.S zaručeně se konkurence nebojíme :)

lock
Hoolder
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy