• Stránka 1 z 1
GS.cz # Bezejmeny♥ツ / Dust 2 only #2
Uvádzam meno na steame, pretoze herne meno bolo "." (bodka) a neviem ci je trvale.
1. Nemenovany hrac ma zabil dost okato (nie som z tych co po kazdom umrti pise WH alebo AB). Tak pred par minutami pred tym niekto pisal do admin chatu a zdalo sa mi, ze to bol tento konkretny admin. Spytal som sa ho, ci je admin- odpovede sa mi nedostalo, ale tak tusil som, ze je. Napisal anonymne adminom, ze nech sa prosim pozre na isteho hraca. Adminova odpoved bola "dej me pokoj".
Nie ze by mi to nejak trhalo zily, no predsa len je admin a na nieco tam je ...To uz sa radsej mohol tvarit, ze nevidi.
2. http://prntscr.com/9dz6xz
1. Nemenovany hrac ma zabil dost okato (nie som z tych co po kazdom umrti pise WH alebo AB). Tak pred par minutami pred tym niekto pisal do admin chatu a zdalo sa mi, ze to bol tento konkretny admin. Spytal som sa ho, ci je admin- odpovede sa mi nedostalo, ale tak tusil som, ze je. Napisal anonymne adminom, ze nech sa prosim pozre na isteho hraca. Adminova odpoved bola "dej me pokoj".
Nie ze by mi to nejak trhalo zily, no predsa len je admin a na nieco tam je ...To uz sa radsej mohol tvarit, ze nevidi.

2. http://prntscr.com/9dz6xz
Život je ako smrť, len uplne iný
-
LordPIPPI - Kolemjdoucí
GS.cz # Bezejmeny♥ツ / Dust 2 only #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GS.cz # Bezejmeny♥ツ / Dust 2 only #2
Víš ono kdyby jsme měli každému co napíše: čekniho má AB nebo WH vyhovět, tak by jsme se z toho asi zbláznili.Píšou to skoro všichni to by jsme potom vůbec nemohli hrát, ale pořád jen někoho spectovat, ale v tomto případě s tebou souhlasím.Napsal jsi to slušně, takže admin měl zareagovat nebo aspoň napsat třeba: promiň zrovna nemám čas. 
(Vím je to mimo mojí sekci, ale rád napíši svůj názor.)

(Vím je to mimo mojí sekci, ale rád napíši svůj názor.)
-
Ajdam14 - Pokročilý
Chcel by som vediet, na co tu tuto zlozku vobec mate, ked to nehodlate ani nijak uzavriet, resp. riesit. A este to obratite na chybu stazovatela.
Život je ako smrť, len uplne iný
-
LordPIPPI - Kolemjdoucí
Admina jsem již kontaktoval, čeká se akorát na jeho vyjádření.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Takze za prve: Brecis kdyz te nekdo sunda.. furt dokola..
za druhe: To co jsem napsal nebylo vubec na tebe ale na Morfa kterej me spamoval /posta.
Takze vubec nechapu co si tady steuzjes.. ze ti nekdo nekde zebral lizatko.. proberte se uz proboha.. stezovat si skrz kazdou kravinku... neprijde vam to trosku ubohe?
za druhe: To co jsem napsal nebylo vubec na tebe ale na Morfa kterej me spamoval /posta.
Takze vubec nechapu co si tady steuzjes.. ze ti nekdo nekde zebral lizatko.. proberte se uz proboha.. stezovat si skrz kazdou kravinku... neprijde vam to trosku ubohe?

-
Bezejmenny - Pokročilý
Pokud máš pocit že je na serveru cheater, natoč ho a dodej do sekce k tomu příslušné.
Zamítá se.
lock
Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1