• Stránka 1 z 1
Minigames&Public/Káva...
Mám viac používaných nickov takže tu je link na profil tam sú všetky použité nicky....
http://steamcommunity.com/id/Kavopic
VYJADRENIE: Požičal som jednému známemu "HigH" je jeho meno.. som mu žičal jeden účet, pretože chcel ísť niečo vyriešiť tak som mu požičal účet... Keď sa chcem teraz pripojiť píśe mi nasledovné....
VÝPIS z KONZOLE: Connecting to public(81.0.217.178:27064) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 81.0.217.178:27064
Disconnect: STEAM UserID STEAM_1:0:134067790 is not allowed to join this server.
Disconnect: STEAM UserID STEAM_1:0:134067790 is not allowed to join this server.
Vôbec netuším od koho som dostal ban ani kedy.. takže neviem aká ja charakteristika BANU... netušil som, že bude na mojom účte vystrájať.....
DôKAZ: Admin, ktorý mňa "teda kamaráta" zabanoval si určite musel všimnúť že daný známy je čech, pretože písal alebo rozprával po česky (s najvyššou pravdebodobnosťou) ak si admin pamätá VOICE hlas kľudne prídem na TSKO
http://steamcommunity.com/id/Kavopic
VYJADRENIE: Požičal som jednému známemu "HigH" je jeho meno.. som mu žičal jeden účet, pretože chcel ísť niečo vyriešiť tak som mu požičal účet... Keď sa chcem teraz pripojiť píśe mi nasledovné....
VÝPIS z KONZOLE: Connecting to public(81.0.217.178:27064) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 81.0.217.178:27064
Vôbec netuším od koho som dostal ban ani kedy.. takže neviem aká ja charakteristika BANU... netušil som, že bude na mojom účte vystrájať.....
DôKAZ: Admin, ktorý mňa "teda kamaráta" zabanoval si určite musel všimnúť že daný známy je čech, pretože písal alebo rozprával po česky (s najvyššou pravdebodobnosťou) ak si admin pamätá VOICE hlas kľudne prídem na TSKO

-
Kavopic146 - Pokročilý
Minigames&Public/Káva...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Minigames&Public/Káva...
Dostal permu, a přes tvuj a další učty ban obcházel, na serveru se nám vysmál do ksichtu, nejspíš přes tvůj účet, kde následně dostal permu.
Nemáš mu tvůj steam co půjčovat, můžeš si za to sám.
Ale, budu hodný, přidej si mě na steam rainox38
Nemáš mu tvůj steam co půjčovat, můžeš si za to sám.
Ale, budu hodný, přidej si mě na steam rainox38
-
Rainox - Spamer
Pridané! fakt sory ja som netušil, že to urobí povedal mi že len potrebuje pokecať netušil som, že toto mi spravi :/

-
Kavopic146 - Pokročilý
Odbanován.
S hráčem máme dohodu.
lock
S hráčem máme dohodu.
lock
-
Rainox - Spamer
• Stránka 1 z 1