Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

Re: Walk

Příspěvekod Neymes » 17 pro 2015, 16:32

Tak to se tesim co na to reknes tak za mesic az dva :D

Pokud myslíš ohledně toho vývoje, tak na to se vážně také těším. Jen by ten vývoj bylo lepší směřovat dopředu a ne dozadu, jak to zde bylo doposud. :)
Neymes
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 17 pro 2015, 16:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod WalkCZ » 17 pro 2015, 17:01

Neymes píše:Vždyť řízení minecraft serveru/portálu je tak strašně jednoduché, že? :) (kdyby něco...sarcasm)
Myslím si, že minecraft na gamesites funguje už dostatečně dlouhou dobu na to, aby se tohle na serverech nevyskytovalo :) Každý server, kde se něco takového vyskytuje, je ostudou a řeči typu, že se s tím nedá nic dělat, nebo že to je chyba hráčů....lež a blbost :)
Jsou dvě možnosti...lidem, kteří se o server starají to nevadí anebo druhá možnost a ta nepříjemnější, nevědí, jak tomu zabránit.
A možností, jak tomu zabránit je mnoho :)
Docela mě baví sem tam se kouknout na zdejší vývoj. Mám potom lepší pocit, že "jsme" na tom nebyli až tak zle 2-4 roky zpátky. :)

Neymesi můj starý kolego:-D nazdárek mimochodem za nase casy ti bylo legendárnî, ale abit má pravdu doufam že to rychle se vše udělá a bude to cajk. Hold jak se říká "staré časy jsou k nezaplacení"
Veterání tajemník zombies.
WalkCZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod noblemar » 17 pro 2015, 17:10

NO hrál jsem MC za dob šlukase to ti snad postačí ;) Dočkej času a uvidíš tady dávám LOCK.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Předchozí

Zpět na Volná debata