• Stránka 1 z 1
JailBreak Simple/WooDz/!faney TEN SLAVNY !GANGSTA!
Takže Reve. Nevim co jsem ti proved ale to slovo "Debil" nebo co jsi mi to psal než jsi mi udělil free ban, jsem nenapsal.
Takže chci vysvětlení jen vysvětlení proč se ke mě tak chováš nic jsem ti neudělal a věř mi že proti tobě nic nemám takže chci vzsvetlení od tebe proč se... chováš jako čůrák a banuješ mě!! pořád a dáváš mi neoprávněné kicky ani je nevysvětluješ takže ti píšu jen toto jestli mě chceš nasrat tak se ti to povedlo ty zmrde ubohej najdu si tě a rozjebu ti ksicht tak až tě tvá vlastní matka NEPOZNÁ!!!!!!! . Uži jsi poslední dny tohle jsi přehnal!
PS: pokud jsi toto čtou jiní admini důvod toho že nemám důkaz je ten že mam counter strike 1.6 od gamesites.cz a nějak mi nefungujou screeny a videa nevim proč.
Rád bych to vyřešil Reve ale tohle jsi posral.
Takže chci vysvětlení jen vysvětlení proč se ke mě tak chováš nic jsem ti neudělal a věř mi že proti tobě nic nemám takže chci vzsvetlení od tebe proč se... chováš jako čůrák a banuješ mě!! pořád a dáváš mi neoprávněné kicky ani je nevysvětluješ takže ti píšu jen toto jestli mě chceš nasrat tak se ti to povedlo ty zmrde ubohej najdu si tě a rozjebu ti ksicht tak až tě tvá vlastní matka NEPOZNÁ!!!!!!! . Uži jsi poslední dny tohle jsi přehnal!
PS: pokud jsi toto čtou jiní admini důvod toho že nemám důkaz je ten že mam counter strike 1.6 od gamesites.cz a nějak mi nefungujou screeny a videa nevim proč.
Rád bych to vyřešil Reve ale tohle jsi posral.
[b][/b]Hrajte pro radost , né pro zášť!
-
faney - Amatér
JailBreak Simple/WooDz/!faney TEN SLAVNY !GANGSTA!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak Simple/WooDz/!faney TEN SLAVNY !GANGSTA!
Jedu na věneček a nemám čas ti hledat co si napsal a to jak se chováš na serveru.. Si arogantní jakmile si u CT každému nadaváš ale až přijdu, tak hned ráno pokud to půjde, tak se ti sem dovyjádřím.
-
RewiK - Zkušený
Arogantní nejsem a to jak jsi se choval ty mě opravdu nasralo píšu jen toto nenadával jsem ti a zmrde jsem ti rohodně nenapsal jediné co jsem já jako (pokud se to tak bere) napsal je D***a to je jediné co jsem o tobě napsal.
A to že ostatni o tobě píšou že jsi zmrd ? divíš se vem jsi jak si se choval,od té doby co máš práva nejsi kámoš jsi jako oni dalši namyšlený *** co zneužívá práva a banuje cokoliv co se šustne. Býval jsi dobrej
.
A to že ostatni o tobě píšou že jsi zmrd ? divíš se vem jsi jak si se choval,od té doby co máš práva nejsi kámoš jsi jako oni dalši namyšlený *** co zneužívá práva a banuje cokoliv co se šustne. Býval jsi dobrej

-
faney - Amatér
VIM ŽE JE TO SPAM ALE VY ADMINI JSTE PROSTĚ STEJNÝ NEPOZNAL JSEM ANI JEDNOHO ADMINA CO BY NEDĚLAL TOTO:
1 NEURČOVAL VLASTNÍ PRAVIDLA
2 NEDAVAKL FREE KICK A FREE BAN
3 NEPROVOKOVAL HRÁČE ABY JIM MOHL DÁT BAN
4 a NECHOVAL SE NORMÁLNĚ A NEBYL.. NO JAK TO NAPSAT.. HEKAVÝ [LEPŠÍ NÁZEV NEMÁM PROSTĚ SE NECHÁTE VELMI SNADNO ROZHODIT NO
]
HALE JÁ SVÉHO CHOVÁNÍ LITUJU ALE DÁVÁTE MI NA VÝBĚR VIM ŽE JE TOHLE TEĎ SPAM ALE ZAMISLETE SE NAD TÍM JO ?
NEBO TO PROSTĚ IGNORUJTE.. ALE JE TO TAK .
1 NEURČOVAL VLASTNÍ PRAVIDLA
2 NEDAVAKL FREE KICK A FREE BAN
3 NEPROVOKOVAL HRÁČE ABY JIM MOHL DÁT BAN
4 a NECHOVAL SE NORMÁLNĚ A NEBYL.. NO JAK TO NAPSAT.. HEKAVÝ [LEPŠÍ NÁZEV NEMÁM PROSTĚ SE NECHÁTE VELMI SNADNO ROZHODIT NO

HALE JÁ SVÉHO CHOVÁNÍ LITUJU ALE DÁVÁTE MI NA VÝBĚR VIM ŽE JE TOHLE TEĎ SPAM ALE ZAMISLETE SE NAD TÍM JO ?
NEBO TO PROSTĚ IGNORUJTE.. ALE JE TO TAK .
-
faney - Amatér
U POSLEDNÍ VĚTY OPRAVA :
ALE DÁVÁTE NÁM VŮBEC NA VÝBĚR?

FAKT TOHO LITUJU..
ALE DÁVÁTE NÁM VŮBEC NA VÝBĚR?

FAKT TOHO LITUJU..
-
faney - Amatér
Nespamuj to tu..
A podle tveho vyjadrovani tu a jak te znam ze serveru, tak jsi dost problemovy hrac. Pokud admin neni na serveru, delas bordel a kdyz se najednou objevi admin, delas ze sebe svatouska..
Radsi se nauc trochu slusneho chovani..

A podle tveho vyjadrovani tu a jak te znam ze serveru, tak jsi dost problemovy hrac. Pokud admin neni na serveru, delas bordel a kdyz se najednou objevi admin, delas ze sebe svatouska..
Radsi se nauc trochu slusneho chovani..
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
1. Bordel nedělám
2. Provokoval tě někdy člověk tak že jsi měl chut ho zabít?
3. vůbec mě neznáš tak tu nepiš pitomosti .
2. Provokoval tě někdy člověk tak že jsi měl chut ho zabít?
3. vůbec mě neznáš tak tu nepiš pitomosti .
-
faney - Amatér
.2015-12-18 08:52:21 Vpoctate jsem Admin a vip HATER xD. Gamesites.cz ^JailBreak #1
2015-12-18 08:52:05 Moje povest u adminu je tak strasna ze se divim ze tu jeste sem xED
Mimo tejto témy, ale rád by som sa vyjadril. Ako vravíš si admin hater a problémový hráč.
O unbane rozohdnú kompetentnejší. Pekný večer.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Dobrý den. Vím, že bych jsem se sem neměl vyjadřovat, ale musím. Byl jsem na serveru v době faneyho banu. Něco se mi tam nelíbilo.
Např.
Třeba toto adminovo chování.
Faney nadává, ale za toto dostat ban na den?
Napsal jen D****a a dostal za to ban na 1den. Po udělení banu jsem se ptal revíka, že to nebyli nadávky na admina tak proč za to banuje a odpověděl mi ,,Je to idiot" nebo něco v tom smyslu
To je vše.
Krásný zbytek pátečního večera
Např.
Třeba toto adminovo chování.
Faney nadává, ale za toto dostat ban na den?
- Kód: Vybrat vše
2015-12-18 17:08:16 Nenapsal. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:08:03 Nic jsem neproved. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:07:54 Das free ban. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:07:37 Jasne free kick necekane. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:06:29 xDDD. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:06:27 xDDD. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:06:14 S tim souhlasim. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:05:56 Tyhle D***a fakt nesnasim :). Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:05:17 Porad tu je jen se prejmenoval. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:04:51 Roland [tusim REV] chce zneuzit prav vyprovokovat me a dat mi ban :). Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:04:27 Ahoj rebelko :). Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:04:11 Muzes sam.. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:02:26 To pisu predem. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:02:18 Nademnou! se nikdo povysovat nebude.. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:02:01 Na Rolanda. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:01:58 Ale jestli jsi myslis ze se te bojim jsi na omilu :)) ale napisu jen toto naedmnou! se nikdo povysovat n. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:01:25 Ja nic nenapisu :). Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:01:03 Hodlas zneuzivat prava? a dat mi free ban. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:00:39 Ale cus Reve. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:00:29 Nebo?. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 17:00:21 Super Admin. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_millenium_issue_b2
2015-12-18 16:59:49 Free kick.
Napsal jen D****a a dostal za to ban na 1den. Po udělení banu jsem se ptal revíka, že to nebyli nadávky na admina tak proč za to banuje a odpověděl mi ,,Je to idiot" nebo něco v tom smyslu
To je vše.
Krásný zbytek pátečního večera

-
KuK0 - Profesionál
faney píše: ty zmrde ubohej najdu si tě a rozjebu ti ksicht tak až tě tvá vlastní matka NEPOZNÁ!!!!!!!
Proboha ty šašku. Je ti snad 9, ve hře se chováš jako hloupý mamánek a tady si budeš vyskakovat?
Vrať se až tě naučí slušnému chování.
Šťastné a veselé.
lock
e.
Menší ukázka o čem mluvím
!faney! TEN SLAVNY !GANGSTA! Vole Playere ja prisaham ze jsi najdu tvou mamku a vojedu ji tak ze se z toho bude vase postizena rodina
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1