I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Tvoje Svedomie / JB2 / bezhlavé přesunování k T

Příspěvekod GmKingM » 19 pro 2015, 14:32

Popis: Takže hraje se mapa jail_west.. Normálně hrajem, celou mapu hlídám simona a dělám povinosti co CT dělat má. Pak simonka v čase 21:15 na demu umře, vemu si simona, pak jsem začal dělat atrakci 2vězňům co zbyli a v čase 22:00 na demu začala bezhlavě přemísťovat všechny CTčka včetně mě!

Důkaz: http://leteckaposta.cz/199461135 , a když jsem se jí ptal proč napsala mi todle: https://ctrlv.cz/07Sl
Obrázek
GmKingM
Amatér
Amatér

Tvoje Svedomie / JB2 / bezhlavé přesunování k T

od Rumcajz » 19 pro 2015, 14:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tvoje Svedomie / JB2 / bezhlavé přesunování k T

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 pro 2015, 14:48

Koukl jsem na demo a admin jednal neoprávněně. Simona si poctivě hlídal, potom si sám Simonoval.
Během Simonování si byl neoprávněně přemístěn k T.
Vyčkej na omluvu admina.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Ivankaaa » 19 pro 2015, 14:58

Ahoj! :)

Takže, nešlo o žiadne "bezhlavé" presúvanie CTčiek ku Tčkam.
Povinnosťou CT je chrániť simona, čo ste vy, nedokázali niekoľko kôl za sebou. Môžeš sa o tom dočítať aj tu - > viewtopic.php?f=593&t=53707&p=331903 , no ušetrím ti prácu a vypichnem pre teba podstatnú časť, konkrétne ,,3. Dozorci sú povinný poslúchať Simona a zabezpečiť mu ochranu. (Simon avšak nesmie obmedzovať dozorcov)".

Od začiatku mapy ste nedávali pozor, pri dohliadní na to kto mal, resp. nemal dostať kill. Ako simon, som umrela minimálne 3-4 krát pri atrakciách, ako otázky o prežitie, kde ste sa buď hrali (Dark Wolf), alebo všeobecne nedávali pozor.

UPOZORNILA SOM VÁS,ŽE POKIAL SI NEZAČNETE PLNIŤ VAŠE POVINNOSTI,TAK VÁS PRESUNIEM!!

Nezmenilo sa nič a tak som vás presunula so slovami, že ďalšiu mapu to môžete zas skúsiť dokázať či na to ako CT máte.

Ty si sa napojil späť k CT (za to je ban, ak ťa admin prehodí nemáš sa tam čo vracať!) , so slovami - nech ti dám ban a následne sa odpojil. Do chatu som ti okrem toho čo bolo na screene aj vysvetľovala, že tvojou povinnosťou je dávať pozor na simona a strážiť ho. Napojil si sa, mal ofenzívne reči a následne zas odpojil, čo svedčí o tvojej vyspelosti riešiť problémi.

Ako admin na servery som pokladala za najlepšie riešenie dať šancu ostatným hráčom ktorí to po výmene zvládali lepšie ako vy a plnili si povinnosti.

Osobne ti odporúčam skúsiť sa nad tým celým zamyslieť, či náhodou situáciu zbytočne nehrotíš.

Toľko slov odomňa.

Prajem príjemný zvyšok dňa a menej nervov :)
Ivankaaa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Ivankaaa » 19 pro 2015, 15:00

Celú situáciu som vyhodnotila tak. Ospravedlňujem sa,že si dostal presun.
Ivankaaa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 pro 2015, 15:21

Ivanka přestane brát drogy.. :)

Adminka je tady pár dní, věřím že se to nebude opakovat.
Omlouvám se ti za způsobené problémy.
Stížnost oprávněná
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy