I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

EndyMary/JailBreak9

Příspěvekod Veoner » 23 pro 2015, 11:39 VIP

1. EndyMary napsal na sklo Veoner ty lama , odhazuje T od atrakce.
2. Odhazování v 18:05, v 20:30 Symbio hazí s Endym, 20:40 Endy hází s Symbiem, 20:50 Symbio hází s Endym, 22:40 Endy hází s Symbiem, 22:50 Symbio hází s Endym. V 38:15 Endy píše na sklo Veoner ty lama.
Demo, Screen
Přítel všech - přítel nikoho.
Veoner
Zkušený
Zkušený

EndyMary/JailBreak9

od Rumcajz » 23 pro 2015, 11:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: EndyMary/JailBreak9

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 23 pro 2015, 11:45 VIP

Endyho jsem právě kontaktoval písemně i slovně na TS, takže by se ti měl určitě brzy vyjádřit. ;)
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod EndyMary » 23 pro 2015, 12:44 VIP

Přišel jsem na server, kde byl Symbio. Chtěl jsem si normálně zahrát hru, Symbio furt skákal do řeči Simona a začal mě slapovat a házet z bloku. Já se samozřejmě nechal vyprovokovat a vracel mu to, toho lituji a omlouvám se za to.
Dále zbývalo cca 10 minut do konce mapy, simon (Veoner) dal reakci s výhodou Symbio si vybral, že chce atrakci na 3 body, já se zrovna dostal k ct a chtěl jsme hrát, zbývali 2 věžni, Veoner překecal Symbia , aby 10 b nepochopitelné, čekalo 13 lidí.
Tak jsem simonovi řekl at to dá na ty 3 a on, že ne tak za to dostal slay. Na to sklo jsem to nechtěl napsat, za to se omlouvám.
Se Symbiem jsem byl dále na jb 5, kde mě kickl a slay.Pak na jb 1 kde z větší části jsem mu to vracel já (cca 2 kola, pak jsem přestal).Všem komu jsem znepříjemnil hru se omlouvám a už se to nebude opakovat!
Symbio tobě se také omlouvám za oplácení..... ,

Všem přeji Štastné a Veselé Vánoce všechno nejlepší do Nového roku 2016

Edit: Viktore neboj se, pravidelně koukám na vše, nemusíš se zbytečně vyjadřovat.....
Když jsem byl malý, ptal jsem se mamky, co je v životě nejdůležitější. Štěstí, když jsme pak ve škole psali, co chceme v životě být, já napsal: "Šťastný". Řekli mi, že jsem nepochopil zadání. Já jim odpověděl, že oni nepochopily život.“
EndyMary
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Garlin » 23 pro 2015, 13:19

obaja admini maju stastie ze su vanoce. Prosim adminov aby sa na serveru nehrali s pravami inac skoncia s perma banom pod stromcekom.

Dajte si obaja facku a nerobte blbosti.

Dakujeme za nahlasenie
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 pro 2015, 15:27

Zajímá mě vyjádření Symbia.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Symbio » 23 pro 2015, 19:29

Je od tebe dost podlé, že všechnu vinu shazuješ na mě :) Je pravdou (na demo se dívat nemusím, pamatuji si to, ikdyž se sám vidím... o tom trošku dále) , že tam to zneužívání bylo... Nebudu říkat, kdo to začal, oba sami dobře víme, že jsme chybovali... Ale Endy se mohl zachovat alespon trochu důstojně a přiznat vlastní chybu ;) No... řeknu Vám pohádku o Symbíkově cestě za dobrodružstvím... Jelikož jsem byl v měnším alkoholovém opojení, tak jsem si v tu chvíli neuvedomoval, co dělám... Ráno s bolehlavem velkým jako by mě srazil kamion a ještě zařadil zpátečku a sejmul mě ještě jednou jsem si vzpoměl, co jsem dělal za kraviny...
Ano, udělal jsem to a přiznávám se... Nechci nic skrývat, nemá to cenu :)
Samozřejmě se chci i omluvit za takové kraviny, ale již by tato situace neměla nikdy nastat (počítač si budu heslovat před každým "dobrodružstvím"... Případný trest si odnesu
Děkuji Garlinovi za vyjádření, vážím si toho a neboj, pěkně mlaskla :lol:
Přeji ti Veonere krásné prožití Vánočních svátků a doufám, že se tohle už nikdy nebude opakovat
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Garlin » 24 pro 2015, 13:12

Okej nezrusime ta predsa na vianoce. Zneuzivanie prav je vtedy ked pouzivas prava tak aby si ziskal nejaku vyhodu. To co si robil ty bolo blbnutie s pravami a kazeni hry.

Do buducna sa toho admin vyvaruje.

Staznost opravnena, admin bol pouceny

LOCK
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy